Şimdi Ara

UD Rouge karşı taktiksel yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Ya bana açıkcası Alliance'ım diye para vermiyorlar.Ama eğer oyuna ba$ladığımda BG'lerdeki durumun böyle olduğunu bilseydim gerçekten durup dü$ünebilirdim...Ama bir taraftanda Horde'de de class yok be yaw $imdilik...BC gelsin bi Blood-Elf Pala'lara el atmayı dü$ünüyorum tabi $u an ki char'ım la i$im bittikten sonra.

bende ayni dusunuyom hangi server de acacagini soyle birlikte kasariz
  • Xst arkadaşım, güzel yazmışsın ama rogue bizi öldürüyo gibi bi şikayet değil bu. Mesela ud warlock rahat şekilde ally rogları seduce + nuke ile indiriyo fakat biz wotf yüzünden çok çekiyoruz. Böle bi özelliğin olduğunu bilseydim ud warlock olurdum ama geçti bizden artık. Biz yandık eller yanmasın; ally warlock olmayın...
  • bende diyorum ki ud rogue un ally rogue larla arasında bu kadar fark olması da yanlıs ..warlock un ally rogue ları dmg bile almadan oldurebilmeside yanlıs..
  • Ya açıkcası ben Warlock'a kar$ı çok zorlanmam özellikle Frost Mage'e zorlandığım kadar...

Ama dün Ironforge önünde bir olayla kar$ıla$tım cidden çok ilgimi çekti...

Sadece abartısız üzerinde engeenering'le yapılan $u dalgıç kasketine benzer kafalıklı bir Gnome Warlock,Field Marshal Gnome Mage'i ağlata ağlata kesti...
    Mage'in üzeri full epic,Lock'ta scubbus'u var bide o kasketi var üzerinde hiçbir$ey yok.Inspect yapıp özellikle baktım kafalık hariç ne ring,ne trinket,ne zırh mırh hiçbir$ey yok...4-5 duel yaptılar 1'i hariç hepsinde kesti...Mage kötü falan oynamıyordu zaten Field Marshal olmu$ biri heleki Ally tarafında PvP'den anlamaması imkansız.

Yanlız Warlock tüm classları dmg almadan öldürebilme gibi bir imkanada sahip değil ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 3 Aralık 2006; 22:43:43 >
  • 'Ya açıkcası ben Warlock'a kar$ı çok zorlanmam özellikle Frost Mage'e zorlandığım kadar...'

zorlanmazsın ama zorlanacaksın :)
  • Tek yapman gereken Yanında stealth takileri görmeni sağlayan Boynuzlu yaratığı Sakın yanından ayırma ve ilk gördüğün anda süreli dmg lerini saydır ve poison'larını sana sürmeden ondan mümkün olduğunca uzaklaşmaya çalış Alabildiğine kaç ve sakın rogue'ye arkanı dönme
  • greater fire protection potion ve shadow protection potion ....BU potionların fiyatı imune potiondan cok daha pahalıdır..ondan dolayı hababam kullanamassınız..ondan dolayı imune potion icer güzelce kıcına tekmeyi basarsın rogueun...iblis veya hertürlü dagger rogue itina ile alınır...
  • şu anda bütün calsslara borusu öten tek class warlocktur..alıyorum diyenler vardır...veya kötü oynayanlar vardır...ama herneyse...wow un orjinal sitesini açın ve bakın...şikayet edilen tek class warlocktur şu anda..özellikle demonolgist warlock..
  • warlock başlarda çok zayıftır. 42 den sonra asıl güçlerini almaya başlar. ayrıca sağlam bir mage katili olabilir. sadece mage katili demeyelim ama spellstone falan kullanırsa çok avantajı olur. arada hp farkı da var
  • lock fearını aldığı an başka bişeye ihtiyaç duymaz :) dc ayrı bir zevk orası tartışılmaz :)) 11 lvl da 14-15 elite sololayan biri vardı bulursam youtube dan koyarım videosunu :)
  • sanırım lock feardan sedudan ibaret sayıldığı için will of the forsaken zımbırtısı bu kadar büyütülüyor
    topicin yarısı wotf nerflenmeli şeklinde önerilerle dolu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

greater fire protection potion ve shadow protection potion ....BU potionların fiyatı imune potiondan cok daha pahalıdır..ondan dolayı hababam kullanamassınız..ondan dolayı imune potion icer güzelce kıcına tekmeyi basarsın rogueun...iblis veya hertürlü dagger rogue itina ile alınır...

yaw potion'a ne gerek var...aç shadow resistance aura al sana doğal potion
    cleanse'lede bir gzl dotları silersin,curse'ler hariç diğer dotlar instant cleanse'le çok kolay siliyor.
    Felhunter ve Imp'i kullananlar zaten free kill gözüyle bakarım...Sucubbus kullanan'da sadece biraz i$i uzatıyor o kadar

• şimdi ud rogue lara dot atarsan stealth a geçmesin diye ama dot yerse de seduce edemezsin...onun için ilk iki kere yapabiliyorsan seduce edeceksin ve sb sallayacaksın daha sonra dot ları atıp fear a sokmaya çalışacaksın fear dan çıkarsa 4-5 saniye fear a immu. olacak. bu arada kaç ve sana dmg vermeye başlarsa deathcoil at sonra shadowburn confg. varsa at yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

greater fire protection potion ve shadow protection potion ....BU potionların fiyatı imune potiondan cok daha pahalıdır..ondan dolayı hababam kullanamassınız..ondan dolayı imune potion icer güzelce kıcına tekmeyi basarsın rogueun...iblis veya hertürlü dagger rogue itina ile alınır...

Herbalist ve Alchemist oldugum için ( birkaç flask hariç her recipe mevcut ) yaparım potumu içerim :P
    o da olmadı enginnering rogue Shadow Reflector ^^
  • gerçi destruction ise shadow yerine fire girişir
  • UD warlock olsaydın hiçbir sorun olmayacaktı

UDrogue a --- alli warlocklar bişey yapamaz kısacası
  • druid olsaydın sana faerie fire + roots derdim ama warlockmuşsun :D sonra bide natures grasp ı aç koşa koşa moonfire at sonra %80 şansla roota girer sana vurunca sonra bi kac balance spell le işini bitirebilirsin :)
  • erkoctan demişki : Arkadaşlar insan warlockum looooooooooooooooooooooooooooooooooooool bu nasil bi cumle..
  • Dostum bilmemki seni nasıl bir cümle tatmin ederdi.
    İnsan warlockum.Biliyosun Türkçede artık ek geldiğinde özel isimlere son harf yumuşamıyor.

Bu arada Ud rougeları yenmenin yolunu buldum tabi buradaki bazı degerli arkadaşlarımın sayesinde.Tavsiyelerine çok teşekkür ederim.Gerçekten hızlı olan kazanıyor birde latencyde önemli genelde düşükken alabiliyorum udleri.

quote:

Orjinalden alıntı: themastertag

erkoctan demişki : Arkadaşlar insan warlockum looooooooooooooooooooooooooooooooooooool bu nasil bi cumle..

• Succubusun var diyelim. Rogue arkadan geldi o anda seduce lemeye çalış immune derse bas death coili(tabi stundan cıkabilirsen ve yaşıyorsan) ve sonra tekrar seduce et. (Wotf un bitmiş olması lazım bu arada). Burada
    trinket kullanırsa; dotla ve menzile girince fearla ve ondan sonra aban artık Allah ne verdiyse. immolate conflag shadowburn hatta shadowburnu 1 tane ss feda ederek adamın hp si cokkende atabilirsin. Bunları yaparken crit gelmesi için dua edecen vede en son feardan sonra sprint basmasın yoksa meftasın . Bana duellerde oluyo genelde sprint basıyo, ne olup bittigini anlamıyom zaten lagda var. Eskiden flash diye bi dizi vardı o geliyo aklıma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.