Şimdi Ara

UD Rouge karşı taktiksel yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee o zaman warlock da horde a özel class olmalıydı :P orc ve undead yeter. insanları ne şaytani büyülerle donatıyorsun blizz :P
  • Humanlarda 50 metreden stealth görüyor. Nerf perception plx
  • Dün tekrar yaşadığım bir olayı anlatayım bununla ilgili.Duskwooda gezintiye çıkmışken raven hill taraflarında hep yaşanan olaylardan bir tanesini tekrar yaşadım.Ud rougelardan birisi tekrar geldi yanımıza ama bu sefer şansı yaver gitmediki curseleri benden yedikten sonra fear yedi, hoş fear yedikten hemen sonra kurtulsada o esnaya kadar kendimi ondan uzaklaştırdım 5 saniye sonra tekrar fear attım.Gene yedi::)) iş bu ya dokunsa ölecek duruma gelmiştimki bizim summon sayesinde bu işden kurtulduk ve yere serdik.Ama hesapta ortalıkta dolaşan ikinci ud rouge yoktu tabiki::))O işimizi çabuk bitirdi..Bu oyunda Udler biraz torpilli galiba ilerde aldıkları trinketlarlada olayın dengesini biraz daha sarsıyorlar.Bilmem katılıyormusun.Bu yeni sürümle Bc ile bu olay biraz düzeliyormu bilen varmı yoksa gene aynı dengesizlik devam ediyormu
  • cloak of shadow geliyor ayrıca evasion açtıgında ranged attackların hit şansıda %50 ye düşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 2 Aralık 2006; 11:25:15 >
  • Ud rougeları kesmek benim için bir zevk oldu.Kesilmek ise sinir harbi.Bu iskeletorlar biraz torpilli galiba.Zamanında Shamanlar için yapılan ince ayar bu ırk içinde yapılabilir.Neden olmasın
  • hahah walla dogru diyosun bi tane de undead lazım allylara ne görseler istiyo elemanlar
    quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

bide ally lerin ırk özelliklerini kontrol edin isterseniz,horde imba ally ezik değil.

Fear ile diğerlerini bir tutuyorsan daha tartı$maya bile gerek yok...Fear ile diğerlerinin kullanım sıklığı zaten açık...Undead Shadow Priest 5 ki$inin arasına giriyor herkesi bir kö$eye dağıtıyor...Bizim Shadow Priest'ler geliyor tık yok herkes yerinde halen...Kısmen ben Paladin olduğum için beni çok ilgilendirmiyor ama Ally Priest ve Lock'lara çok büyük dezavantajı var bence...

tamam anlaşıldı size bide undead lazım,shamy yetmicek
    undead in wof u nerflesinler.
    bu arada o 5 kişi veya 10 kişi herneyse,hepsi birlikte fear alanının içinde durupda içlerine shadow priest sokuolarsa tebrikler.zaten pyshic scream çok kolay bozulan bi büyü,yani tek vuruşta bozuluo.gerçi o grup da hiç akıl yoksa ortalarına geçen bir warlock bile alan fear atabilir,ben av de felan çok yaptımama sacrifire felan olması lazım.

ya ne diyeyim ki wotf çok güzel bi özellik gerçekten,ud lere büyük bi avantaj sağlıyo doğru ama ally lerdede gnome ların buz kırma,human %1 sword crit elflere shadow meld dodge vs. vs. var.

• rouge bana göre hiç bir espirisi yok sadece ud olması başıma dert oldu yoksa digerlerini affetmem fena harcarım.Bu arada ud merakımda yok sadece canımı çok sıktılar
  • ally işte blizzardın şımarık çocugu birşey görünce ben de bunu istiyorum ama.. bana öyle karakter verki stuna girmesin, fear immune olsun yok yok instant death raciali verin kökten çözüm:PP

38 Roquem ile kesemediğim class yok :D özellikle cloth weaverları indirmek çok hoş oluyor bilhassa 30 lvl da wsg'ye giren mageler
  • bende lich king istiyom. hem warrior hem warlock hem shaman güçlerim olsun. nerzhul konuşsun ruhumla. psijik güçlerimle ordular kurayım. fear da yemem yediririm. alamayacağım class olmaz
    bc çıkınca illidan sololarım her gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Lich -- 2 Aralık 2006; 15:37:53 >
  • sen hiç shadow reflectorlu ud rogue gordun mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkoctan

rouge bana göre hiç bir espirisi yok sadece ud olması başıma dert oldu yoksa digerlerini affetmem fena harcarım.Bu arada ud merakımda yok sadece canımı çok sıktılar

Canını sıkması doğal olacak tabi.Horde'lerin %80'i UD olunca ve doğal olarak en iyi racial özellikler UD'lere verilince bu sonuç normal.Dün yakla$ık 40 defa BG'ye girmi$imdir WSG ve Arathi Basin toplam ikisinde maç aldığımız 7 yada 8.Alliance BG'lerde kan ağlıyor ama gören nerdee..Ama ne yapsak ki suç bizde değil ki...Adamlar tüm özellikleri Horde'ye vermi$ler...Bizim Lock'lar Priest'ler kesemiyorlar ki ne yapsınlar suçlarıda yok...Adamlar Fear yemiyor Seduce yemiyor e ne kaldı ba$ka?Hee stun'da yemiyorlar...Ama bu neden?Çünkü BG'lere giren oyuncu rank kasmak için zamanla Ally'den nefret etmeye ba$lıyor...Çünkü adamlar ezip geçiyorlar bu bir gerçek...Premade falan demeyin sakın instance için 5 ki$iyi 20 saat ortalıkta bağırarak bulamıyom Premade takım mı bulacamSonuç olarak ne oluyor Ally'yi bırakıp horde'e geçiyorlar yada PvP i$ini bırakıyorlar sonuç olarak Sergeant rank'li Tier2 item'lı 1000 lerce Ally oyuncusu çıkıyor.Buda ekstra oyun zamanı ekstra para demek...Ally'ler BG'lerde kan ağlaya dursun Blizzard Ally'den kazandığı yeni Horde oyuncularıyla parasına para katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 2 Aralık 2006; 17:45:53 >

• stunner rogue 'sa hic sansin yok bosuna ugrasma
  • Valla aslında çok dogru söylüyosun bu konuda.İnsanlar allydan bıkıp horde oluyorlar.Ben bir çok Türkün sırf allylarda çoluk çocuk var diye Grim Batola gidip orada Guild kurduklarını biliyorum.Birde oyunu iyi ögrenmiş kavramış kişilerin Allyı bırakıp Horde geçmeleri Arenalardaki kapışmalarda Allyların zor durumda kalmasına neden oluyor:napalım cnm!!yapacak birşey yok bu iskeletorlara bir He-man gerek oda şu an için yok:D
    quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

Orjinalden alıntı: erkoctan

rouge bana göre hiç bir espirisi yok sadece ud olması başıma dert oldu yoksa digerlerini affetmem fena harcarım.Bu arada ud merakımda yok sadece canımı çok sıktılar

Canını sıkması doğal olacak tabi.Horde'lerin %80'i UD olunca ve doğal olarak en iyi racial özellikler UD'lere verilince bu sonuç normal.Dün yakla$ık 40 defa BG'ye girmi$imdir WSG ve Arathi Basin toplam ikisinde maç aldığımız 7 yada 8.Alliance BG'lerde kan ağlıyor ama gören nerdee..Ama ne yapsak ki suç bizde değil ki...Adamlar tüm özellikleri Horde'ye vermi$ler...Bizim Lock'lar Priest'ler kesemiyorlar ki ne yapsınlar suçlarıda yok...Adamlar Fear yemiyor Seduce yemiyor e ne kaldı ba$ka?Hee stun'da yemiyorlar...Ama bu neden?Çünkü BG'lere giren oyuncu rank kasmak için zamanla Ally'den nefret etmeye ba$lıyor...Çünkü adamlar ezip geçiyorlar bu bir gerçek...Premade falan demeyin sakın instance için 5 ki$iyi 20 saat ortalıkta bağırarak bulamıyom Premade takım mı bulacamSonuç olarak ne oluyor Ally'yi bırakıp horde'e geçiyorlar yada PvP i$ini bırakıyorlar sonuç olarak Sergeant rank'li Tier2 item'lı 1000 lerce Ally oyuncusu çıkıyor.Buda ekstra oyun zamanı ekstra para demek...Ally'ler BG'lerde kan ağlaya dursun Blizzard Ally'den kazandığı yeni Horde oyuncularıyla parasına para katıyor.

• oldum olası Alliance'ı sevemedim gitti yaa.. ama horde'un gücünden değil olay 8-9 ay önce de tbwowda horde açmıştım (ki o zamn daha haberim yok racial özellik fln nedir :D) nedense çok seviyorum Horde tarafını sanki ben horde için yaratılmışım
  • Ya bana açıkcası Alliance'ım diye para vermiyorlar.Ama eğer oyuna ba$ladığımda BG'lerdeki durumun böyle olduğunu bilseydim gerçekten durup dü$ünebilirdim...Ama bir taraftanda Horde'de de class yok be yaw $imdilik...BC gelsin bi Blood-Elf Pala'lara el atmayı dü$ünüyorum tabi $u an ki char'ım la i$im bittikten sonra.
  • sen şuanki char ınla işini bitirdikten sonra nasıl blood elf açmayı düşünüosun acaba?
    sanırım başka server da açıcaksın,ki buda çok çok zor olur senin için,hem horde u hiç tanımayan biri olarak hem yeni bi server da kimseyi tanımıosun hemide lvl 1 den başlıosunyani zor iş
  • quote:

sen şuanki char ınla işini bitirdikten sonra nasıl blood elf açmayı düşünüosun acaba?
    sanırım başka server da açıcaksın,ki buda çok çok zor olur senin için,hem horde u hiç tanımayan biri olarak hem yeni bi server da kimseyi tanımıosun hemide lvl 1 den başlıosunyani zor iş

ya zaten 2.char olarak kasmayı dü$ünüyorum tabiki ba$ka serverda olacak.Zaten $imdiki char'ımlada yeni serverda ba$lamı$tım,hiçkimseyi tanımıyordum yani ilk defa kar$ıla$tığım $eylerden değil...

Hee yoksa sen $unu mu kastettin?
    Nasıl olsa paran olcak,tanıdıkların olcak takarsın arkana lvl 1 char'ını girersin gzl bir dungeon'a 1-2 haftada lvl 60 yapıp çıkarsın diyorsan orası ba$ka...Zaten kar$ı faction olacağı için böyle bir$eye istesemde imkanım olmayacak.

• imune potion iç....6-7 saniye kadar her türlü stun ...fiziksel atak...ve tekme gibi şeylere imune oluyorsu....sonrada gebert gitsin...wsg ab gibi yerler gercekci değil.gerçek pvp o değildir...oralar oyun bahçesi.....gerçek harita pvp si gerçekçidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

imune potion iç....6-7 saniye kadar her türlü stun ...fiziksel atak...ve tekme gibi şeylere imune oluyorsu....sonrada gebert gitsin...wsg ab gibi yerler gercekci değil.gerçek pvp o değildir...oralar oyun bahçesi.....gerçek harita pvp si gerçekçidir...

di mi rogue içsin gretaer shadow+fire protection gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 3 Aralık 2006; 18:18:07 >
  • warlock gitsin shaman oldursun warr oldursun herkesi oldursun sora bi de ben rogue da oldurmek istiyorum desin..boyle bi sey olur mu?olmaz..

bu arada classlar arası denge olayına girmeyin..bahsedilen denge bir class ın ciddi bir sekilde diger classlara ustun olmamasıdır..dengeden bahsedilen bir oyunda her class ın antisi vardır..rogue nun antisi warr dır vs gibi..eskiden shaman ın antisi yoktu simdi warlock un yok..

ud racial ozelligi gercekten cok buyuk bir avantaj ama oyun basladıgında da vardı oyun bittiginde de o racial ozelligiyle biticek..zaten bi kere nerf yedi bir daha da dokunulamaz..

yani demek istedigim rogue aptal olmadıgı surece warlock u oldurebilmeli mage i de oldurebilmeli..ama bakıyoruz misal human rogue a adam cheap shot vs baslıyo adam bi fear yiyo bi bakmıs 3-4 vurusta yatmıs yere..boyle birsey olur mu?olmaz..sonra bakıyo warlock un hp sine adamın 3/4 hp si duruyo..

yani bu topic gecen sene offical forumlarda alıstıgımız shamanların x class ını olduremiyorum!!! demesiyle aynı hesaba cıkıyo..shaman bi wf crit de warr ları bile oldururken sonra rogue gelip onu oldurdugunde nerf rogue diyebiliyodu..

sonuc olarak warlock her class ı dmg bile almadan oldurme imkanına sahip mi?sahip..bu olaydan sora gidip ben ud rogue da oldurmek istiyorum derse ehh yani..bırakın bi class a da dezavantajlı olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tholgar -- 3 Aralık 2006; 19:08:17 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.