Şimdi Ara

Udyr'ın late gamede flash ile yapabilecekleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani phoenix guinsoo ve stack itemiyle yapabileceklerimiz ne ki bu şampiyon ile late gamede bu kadar op deniliyor? Teleport alsam çok iyi backdoor yapabilirim tamamda fightlarda sağa sola koşmaktan başka ne işe yarayacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: FiiqX

Yani phoenix guinsoo ve stack itemiyle yapabileceklerimiz ne ki bu şampiyon ile late gamede bu kadar op deniliyor? Teleport alsam çok iyi backdoor yapabilirim tamamda fightlarda sağa sola koşmaktan başka ne işe yarayacak?

1. Stack itemi değil runic echoes alınıyor.
    2.Runic echoes pasifi + e ' nin maxlanmış hali 300-600 arası rahat rahat vurur.Vuracağın adama göre değişir tabi hasarı.
    3.E ile o dmg'i attıktan sonra 1-2 skill spamlesen ki ölmezsin zaten w skill'inden hayvani bir shield geliyor maxladığında + tank itemlerin var.5-6 saniyede bir bu E ile vurma olayını yapmış oluyorsunki bu demek oluyorki hem fightta dmg vermek , hem tanky bir şampiyon olarak odakları üzerine çekmek ki buda demek oluyorki free fight win .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 23 Şubat 2016; 23:32:44 >
  • ap jungle itemından sonra tanky kasıyorlar senin dediğin build pek tercih edilmiyor şu ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kere hayvan gibi movespeedi var yeni bot yeni jungle itemiyle sağa sola koşmuyor fightta bildiğin yapışıyor adama

2.si oyun late e kalmıyor
  • Çöp bir hero gecen yi ile full build phoenix udyri 1 item eksigiyle tokat manyagi yaptim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Çöp bir hero gecen yi ile full build phoenix udyri 1 item eksigiyle tokat manyagi yaptim.

Sated+Guinsoo+Sterak bitirdiysen önünde duracak hero yok,eğer q'yu iyi kullanırsan.
  • quote:

Çöp bir hero gecen yi ile full build phoenix udyri 1 item eksigiyle tokat manyagi yaptim.

O udyr ben olabilirim lanet master yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Sated+Guinsoo+Sterak bitirdiysen önünde duracak hero yok,eğer q'yu iyi kullanırsan.

Low eloda skilleri direk bosalttiklari icin biraz alisinca Q ile herseyi dodgelayabiliyorsun ama benim sıkıntım ayni heroyu 3-4 kez oynayınca sıkılıyorum sadece bu sezon 100 civari oyunum var daha hicbir heroda ustalik yok

• quote:

Benim karşıma gelenler kendini kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

quote:

Orijinalden alıntı: FiiqX

Yani phoenix guinsoo ve stack itemiyle yapabileceklerimiz ne ki bu şampiyon ile late gamede bu kadar op deniliyor? Teleport alsam çok iyi backdoor yapabilirim tamamda fightlarda sağa sola koşmaktan başka ne işe yarayacak?

1. Stack itemi değil runic echoes alınıyor.
    2.Runic echoes pasifi + e ' nin maxlanmış hali 300-600 arası rahat rahat vurur.Vuracağın adama göre değişir tabi hasarı.
    3.E ile o dmg'i attıktan sonra 1-2 skill spamlesen ki ölmezsin zaten e skill'inden hayvani bir shield geliyor maxladığında + tank itemlerin var.5-6 saniyede bir bu E ile vurma olayını yapmış oluyorsunki bu demek oluyorki hem fightta dmg vermek , hem tanky bir şampiyon olarak odakları üzerine çekmek ki buda demek oluyorki free fight win .

Bir dakika ana damage kaynağı e ilemi o buildde?

• Kanka udyrin shieldi e den degil w dan geliyor ayrica ap jungle itemini aldiginda r fullersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Kanka udyrin shieldi e den degil w dan geliyor ayrica ap jungle itemini aldiginda r fullersin.

Pırolarda yazım hatası yapar xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 23 Şubat 2016; 23:32:30 >
  • Yalniz olmamak guzel bir his..

Bende bi sampiyonu bi hafta oynadiktan sonra sikilan bi benim saniyordum

• Kalista alistar/morgana pickle udyr uselessin sözlükteki anlamına bürünür oynayacaksanız trick gibi backdoor yapmaya odaklanarak oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 24 Şubat 2016; 0:12:16 >
  • Boş ver, yarın nerf geliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: C9 Eschaller

Yalniz olmamak guzel bir his..

Bende bi sampiyonu bi hafta oynadiktan sonra sikilan bi benim saniyordum

Ayni şampiyonu oynayinca zevk alamiyorum.Low eloyum ama eminimki tryhard takilip ayni herolari oynasam rahat yukselirdim.

• Sg udyr çıkmıştı kutudan udyr spamlarım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Kalista alistar/morgana pickle udyr uselessin sözlükteki anlamına bürünür oynayacaksanız trick gibi backdoor yapmaya odaklanarak oynayın

Bende şunu söylemeye çalışmıştım ama dile getiremedim herhalde.

Bir sejuani bir amumu ya da ne bileyim trundle rumble varken neden udyr?
  • Kaçma skillim var flash a gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalan Söylemeyen Adam -- 24 Şubat 2016; 8:54:46 >
  • katiliyorum oyunu eglence icin oynuyorum ben zaten renked bence onemsiz(lolun suanda en cok oynanan oyun olmazinin sebebi rankedlardir o ayri mesele ama) birde cok op olan sampiyonlari sevmiyorum ahri alip tasiyince pek zevkli olmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.