Şimdi Ara

udyr mana sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum ultimate skin öncesi pratiklere basladık jungle da inanılmaz iyi fakat mana sıkıntısı yaşıyorum oyunun 10-20 dkları arası build de yardımcı olabilecek var mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manamune al. Çok gördüm Udyr'e manamune çıkan denenebilir bence.
  • qwerqweqwrqwer yaparsan tabi manan biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ∞Array∞

qwerqweqwrqwer yaparsan tabi manan biter

Yani haklısın ama udyr "udyr" yapan agresifliği bence daha 10 oyun attım ama pasif yavaş oynarsam çok sıkıcı gelecek :)

• İceborn çıkan gördüm, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama bence güzel gidebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrserhat

quote:

Yani haklısın ama udyr "udyr" yapan agresifliği bence daha 10 oyun attım ama pasif yavaş oynarsam çok sıkıcı gelecek :)

blue varsa pasifinden yararlanabiliyorsun haklısın mana sıkıntısı doğuyor pasifinden dolayı. Ben Iceborn cıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

Orijinalden alıntı: scrserhat

quote:

blue varsa pasifinden yararlanabiliyorsun haklısın mana sıkıntısı doğuyor pasifinden dolayı. Ben Iceborn cıkıyorum.

Bende deneyeceğim buraya eklerim sonucu eyvallah :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerf Shadow yanıyor...
    5 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jungle itemini(o regen veren ite) aldıktan sonra hiç mana sıkıntısı çekmiyorum ben, gereksiz yere skill basma birde küçük kampları keserken phoneix e bir kere geçmen yeter elli kere değimeye gerek yok
  • iceborn yeterli şahsen iceborn aldıktan sonra mana sorunu çekmiyorum
  • Tüm yeteneklerini kullansan maksimum (47x4)=188 mana yiyor.Sırf ultisi 150 mana yiyen bir Viktor'la karşılaştıramazsın bile.
    Mana sıkıntısı çekmemek için blue buff alacaksın ille de mana diyorsan biraz destek için Trinity veya Iceborn viable diye biliyorum.
    Bir de W ve E'yi gerekmedikçe kullanma,hatta sadece R bile kullanabilirsin jungle için.W ve E yerine göre kullanılan yetenekler özellikle W,W açıp savaşa girme girsen de bu takım savaşı olsun.
  • Benim buildim: 500 hp veren jungle itemi(şimdi adını hatırlayamadım) / +60 ms botu / sunfire / aegis / iceborn [ udyr w/l oranım %88 ]
  • açıkçası bende ilk 10 20 oyunumda çekmiştim mana sıkıntısı ama artık çekmiyorum bu gün birekere mana sıfıra vurdu ondada beş kişiden kaçarken pasiften sürekli faydalanmam gerektiği için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.