Şimdi Ara

Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme | Beşiktaş - Tromsö | 22.08.2013 | 21:00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
0
Favori
18.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deadpool2

quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

Bizim arsenal'di hadi neysede Tromsö'yu ilk defa duyuyorum inşAllah geçersiniz turu

Tromsö'yü ilk GS ile tanıdık aslında, oraların havası bi değişik oynayamıyor bizimkiler

O takımdı doğru Gs başkanları ülkeyi terk ederiz demişti
  • ne garip insanımız var yahu..sanki final oynadıkta kaybettik..bunun rovansı var uyanın...

bız norvecın sogunu tattık onlar bıde ıstanbul sıcagını tatsınlar bakalım..belki saha etkiledi takımımızı.sunı cım sonucta..takım makım değil tromso..iki beleş gol attılar..devre arası deseler bu macı 2-1 alcaksınız onlar bıle ınanmazdı..ıstanbulda tutunamazlar..3-0 yolları dıye dusunuyorum..4. norvec macımız hepsi dandık takımlarla..hıcbırını kazanamadık..surprız degıl bnm ıcın bu skor..ıstanbulda yarı sahayı gecemez bu adamlar..hemen takıma oyunculara giydirmeyin..2 dk takıma destek olun....
  • Bu tromso istanbulda Gs ye yaptığı gibi defans yaparsa turu alir gider. Değişik bir takım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rövanşta eleyeceğinize inanıyorum, Olimpiyat'taki maç daha farklı geçecektir Tromsö'dekine göre.
  • Karşılaşma özeti,

• quote:

quote:

quote:

Bizim arsenal'di hadi neysede Tromsö'yu ilk defa duyuyorum inşAllah geçersiniz turu

Tromsö'yü ilk GS ile tanıdık aslında, oraların havası bi değişik oynayamıyor bizimkiler

Gs bbaskani degil i yoneticinin teki. Bilmeden atip tutmayalim

• Bu rezillik için büyük başkan orman'a teşekkürlerimi sunuyorum
  • Hala Ersan'ı savunan varsa alıntılasın.Ciddi kavga edebilirim kendileriyle.

Önemli olan elemek değil.Beşiktaş'ın böyle bir takıma maç verme lüksü yok.Çıkacak takır takır oynayacak 3 atacak 5 atacak gelecek.Ama yok antin kuntin adamları milli yapıyoruz biz.Hayatlarının maçını oynuyorlar.

Bu arada UEFA'nın şahin gözü mü getirelim yoksa sahada 10 hakem mi olsun diye saçma tartışmalara bırakıp bu saha işlerine bir standart getirmesi gerekir.Suni çim nedir kardeşim Avrupa Ligi maçı bu.Yenen takıma yemek ısmarlanan halı saha maçı değil.

Bu arada bu bizim için son değil.Hatta iyide oldu.Eksikleri erkenden gördük.

Atiba'nın,Olcay'ın,Veli'nin kötü oyununu sahaya bağlıyorum.İstanbul'da telafi ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

En büyük hata ersan'dan geldi. Ersan yüzünden ilk golü yedik.
    Yıllardır kendi mevkisinde oynayan adamı başka mevkilerde oynatmaktan bıkmadık arkadaş.

İyi oldu yenilmemiz en azından Sol bek alırız artık.

Ne alaka şimdi yenilginin faturasını kesinlikle Ersan'a çıkaramayız.Faul bile olmayan pozisyonda ceza sahası dışındaki mücadeleye penaltı çaldı..
  • sol bek sol bek sol bek
    escude'nin kredisi ne kadar sürecek cok merak ediyorum.

tek forvet oynamayalım artık almeyda tek basına olmuyor

veli gol atmaktan baska ne iş yapar bu takımda anlamıyorum

Gayet iyi oynadık ilk yarı
    2.yarıdan bedava penaltı ve hakemin gazıyla tromso sımardı ve tepemize cıktı

cimlerin suni olması da cok etkiliydi bence

istanbulda döve döve yollarız bunları
  • Beklentiyi fazla yüksek tutmayacaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

quote:

quote:

quote:

Gs bbaskani degil i yoneticinin teki. Bilmeden atip tutmayalim

Kaç sene olmuş onumu düşüncem sanki dese bile terk ettimi ?

• bari attıkları goller güzel olsaydı da şu karikatürü zevkle koysaydım ama yinede koyucam

• SOL BEK, SOL BEK, SOL BEK.

Transferin kapanmasina 8-9 gun kaldi, eger ADAM GIBI bir sol bek gelmezse cok ciddi elestirecem yonetimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Yıllardır kendi mevkisinde oynayan adamı başka mevkilerde oynatmaktan bıkmadık arkadaş.

Ne alaka şimdi yenilginin faturasını kesinlikle Ersan'a çıkaramayız.Faul bile olmayan pozisyonda ceza sahası dışındaki mücadeleye penaltı çaldı..

Ben Ersan yüzünden yenildik demedim ki. İlk gol Ersan'ın hatasından yedik gördüğüm kadarıyla. Bir de çoğu ataklar Ersan'ın bölgesinden geldi.

Demek istediğim gerçek mevkisi stoper olan adam stoperde yaptığı katkıyı Sol bekte yapamaz.

• Bence almeida ve eskude ile 5'er yıllık sözleşme uzatılmalı. Mükemmel oynuyorlar. Dünya futbol tarihine geçmiş isimler. Hele ki eneramo'nun transfer edilmesi şampiyonluğu kesin olarak bize getirecek.
    Teşekkürler başkan.
  • Beyler maçı izleyemedim ama deplasmanda 1 gol atmanız genede iyi. Rakibi bazı arkadaşlar küçümsemiş cidden büyük hata olur bu. Ama üzülmenize hiç gerek yok olimpiyat stadında tokatlarsınız bu takımı
  • Hemen gaza gelin hiç kaçırmayın fırsatı arkadaslar ara sıra böyle aksilikler olabilir ben istda tutu gececegimize eminim şu takımın biraz arkasında durun hemen bir yenilgide yerlere vurmayın bir galibiyettede göklere çıkarmayın biraz sabır tek ihtiyacımız bu takımınızın arkasında durun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Ben Ersan yüzünden yenildik demedim ki. İlk gol Ersan'ın hatasından yedik gördüğüm kadarıyla. Bir de çoğu ataklar Ersan'ın bölgesinden geldi.

Demek istediğim gerçek mevkisi stoper olan adam stoperde yaptığı katkıyı Sol bekte yapamaz.

Ben öyle anladım o halde kusura bakma.Bu mesajına katılıyorum aynen geçen sene Trabzon maçı sonrası açıklaması vardı hatta Ersan'ın, hocama oynayamadığımı söylediğim o da bildiği halde oynattı demişti.

• Beşiktaş turu her türlü geçer ama gerisi gelir mi,tartışılır.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.