Şimdi Ara

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 RÖVANŞ MAÇI BRAGA-FENERBAHÇE (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.805
Cevap
7
Favori
24.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ivan bebek evi arabayi satip bragaya basti herhalde.Baska aciklamasi olamaz bu olayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooof Allahım sen sabır ver.

• konuyu trolleyenlerin çoğu beşiktaşlı

hani şu avrupada küçük iskenderden başka takımı yenemeyen takım gelmiş bizi trollüyo
  • Halkın tepkilerinin onların üstlerinde korku yaratması ne kadar da iyi keşke aynısı iktidarın karşısındada olsa.

• Fenerbahçe den çok Pereira ya üzüldüm. Adam Avrupa Ligini alacaktı yazık oldu.
  • Yıl olmuş 2016 hala ülke puanı nedir bilmeyen var.

Fener kupayı alsa kendine de yarayacak halbuki haberi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

sene başından beri kazandığınız haksız penaltılar veya rakibe verilen haksız kırmızı kartları koysanıza bide merak ettim de forumun altyapısı kaldırıcak mı

Hakemle oynamayı en çok yapan sizsiniz. FAUL OLMAYAN POZİSYON LARI FOTOĞRAF ŞEKLİNDE PAYLAŞIP ORDA BURDA FAUL GİBİ GÖSTERİYORSUNUZ. Her sene yaptığınız şeyler bunlar

• genç arkadaşlar bilmez,bu sinsi derin yapı ürünü cemaatçi masonik gs ile omuz omuza asla olunmaz.ilk fırsatta sırtınızdan bıçaklar bu tipler,zamanla sizde öğrenirsiniz.
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    ben bu herife ayar oldum şunu konuşturup durmayın kendi yazmış gibi birde kopyalayıp duruyor yazıları. belli kaşınıyor çok belli hemde !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

lizbona yenildiğimizde dalga geçen fenerliler şimdi milliyetçilik taslıyor.
    hadi ulan ordan hırt !! sen dalga geçerken iyi başına gelince burda küfür et.
    beter olun

Adamsın 4 kişilik gruptan 3. çıkan koca yürekli çocuk

haklısın çıkamadık.çıkıp köy takımından 4 yemedik nede olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Canok

Topala 2. Sarı yanlıştı kesinlikle. Penaltı verilebilir normal. Adam yan döndü ve ele çarpıyor top istedigi kadar kapalı olsun. Topun gidişini engelliyor.
    quote:

Orijinalden alinti: Canok

Topala 2. Sari yanlisti kesinlikle. Penalti verilebilir normal. Adam yan döndü ve ele çarpiyor top istedigi kadar kapali olsun. Topun gidisini engelliyor.

Aynen mermi gibi top gelirken yüzüne göğsüne doğru açık bırakır komaya girersin sen, delikanlı seni. Ellerine değil göğsüne çarpsa top kaleye girip gol olacak çünkü topun gidişini engelliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Gs eleyince braga bu herkes eler,Fb braga gibi takımdan 4 yiyince fenerliler adamlar çok iyi kim gitse yenilir

Nerenle izledin maci cok merak ediyorum.

İzlemedim skora göre yorum yapıyorum sanki dortmund,arsenalle maç yaptınız da 4 yediniz braga bu ya braga stadının arkası dağ taş.Bir tek bursalı josue yi tanıyorum gerçi siz adı sanı duyulmamış takımlardan 3-4 yiyorsunuz(molde ve braga)

Yavrum siz herkesten yiyiyorsunuz 4 tane geçen sene motora bagladiginizi ne cabuk unuttun

Antalyadan kaç yediniz ? bu arada bizim 4.yıldızımız var sizin bir rakibimiz 3 diğerinin 2 Adam resmen antalyadan molde den bragan 4 yediği için gururlanıyor neymiş Gs geçen sene 4 yemiş 3 kupa aldık mı aldık neticeye bakcan.Pazar derbiyi kaybederseniz artık Türkiye kupasını alarak gururlanırsınız

Siz su an babayi aldiginiz icin gururluysaniz bizde türkiye kupasiyla yetiniriz aslanım sen sıkıntı etme

• hala hakemin hatasi yok diyen ileri zekalilar var.sen git macta penalti bile olmayan pozisyonu ver ustune birde uzerine mactaki en mutavazi en cok hakemlere saygi duyan adami at oyundan .olmayan penaltiyi verirsin anlarimda bunu yaparak taraf tuttugunu çok belli ettin .ama bizim icimizdeki irlandalilar sayesinde bu hakemler el ustunde tutulursa yarin size de gelir gorursunuz turk dusmanligi neymiş.gerci siz seneye gidemiodunuz zaten uefa kupanizda var gerek yoktur fener dusmanligina devam artik nasil bir kuyruk acisi ise ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

quote:

Yalan doğrudan kaçar
    karanlık aydınlıktan kaçar
    güneş yalnızdır ama ışık saçar
    doğruların kaderidir yalnızlık
    ''BEŞİKTAŞ ADAMIN A***** K***R.''

yazık yav gerçekten, hem gruptan çıkamadınız hem iki hafta önce bize kaybettiniz hala burada beşiktaş bilmem ne diyebiliyorsun şimdi ceza yiyeceksin en azından küfür ettiğine değecek bir başarı elde etseydiniz.

Ulan ligde hakemler sayesinde gidiyorsunuz.Ayrıca BÖYLE PENALTI MI OLUR DİYEN FENERLİLER LİGTE AYNI PENALTIYI SİZE HAKEMLER VERMEDİ Mİ ? İLAHİ ADALET..
    ''ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ''
    Bu mesaja eklenen görseller:

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 RÖVANŞ MAÇI BRAGA-FENERBAHÇE

Bjk 3 Fb 2 maçındaki attığınız 2 BEDAVA golü de eklesene şuraya millet görsün

Yaşını öğrendim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Yahu şu fenerlileri hakem hakem diye bağırırken görmek gerçekten çok zevkli. Oğlum yıllardır hakem ile manipülasyon yapan sizin başkanınız oldu, keza hala yapıyor, o zaman niye hiç sesiniz çıkmadı ahah

Evet evet haklısın.. =) Şike davasındada böyle anırıyodunuz , sonuç ?

Manipülasyonun hası lig başındaki 3-2 kazandığınız maçtır, tekrar tekrar izle belki birşeyler kaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: Canok

Topala 2. Sarı yanlıştı kesinlikle. Penaltı verilebilir normal. Adam yan döndü ve ele çarpıyor top istedigi kadar kapalı olsun. Topun gidişini engelliyor.

Ya birak kardes sanane hakemden . Niye konusuyorsun hakemi. Hakemin hatasi bile olsa. Trde hakemi satin almiyormu bunlar. Trabzon macina yatti demiyolar mi. Trde hakemin hatali karari bile olsa Mactan sonra cikip hakemi begendik demiyolar mi. Mac icinde 15 20faul yapip sadece 1kart goren tr liginin ender takimlarindan degil mi. Sanane hakemden. Hakem hatali bile olsa birakta onlar aglasin

güzel kardeşim benim. objektif bir yorum yaptım. üzüldüğümü nerden çıkardın ? kaçıncı keyif sigaramı içiyorum.

• Orada bir Türk takımı katledilirken sevinenler, helal olsun size!
  • Hala daha fenere laf atan arkadaşlar var. Bizim yerimizde siz de olabilirdiniz. Resmen işi çocuk gibi futbol kavgasına dönüştürüyorsunuz halen daha. Hakemin Türk düşmanı olduğunu görmüyor musunuz? Fenerin yerinde hangi Türk takımı olursa olsun aynı şeyi yapardı bu haysiyetsiz herif. Adamın içindeki öfkeyi gözlerinden okudum bütün maç. Futbolcularımızın hırçın hareketlerinin kaynağı tamamen içlerindeki üzüntüden oldu bence. Bu kadar da olmaz bu hakemin taraf tutması değil resmen bize olan düşmanlığıdır. Dünyada resmen sevilmediğimizi tam olarak hissettim bu maçtan sonra. 3. sınıf bir toplumuz adeta. Sırf müslümanız diye bize saldıracak veya bizden korkup kaçacak o kadar çok insan var ki bu dünyada cidden yazık. Bir fenerli olarak hayretler içerisinde izledim maçı ve üzüldüm. Kaybetsek bile keyifli bir akşam geçirmeyi planlıyordum ama böyle birşeyi hiç beklemiyordum açıkçası. Takımlarımızdan başka biri de bizim yerimiz de olsa aynı şeyleri hissedip yazardım. Zaten ülke olarak da zor bi dönemden geçiyoruz cidden bu akşam çok tatsız bi akşamdı resmen kapak oldu bu maç.

• ulusoy yılmaz cemaat akp ,giden doğanlar,zalad 8 .0 ,daha niceleri son 30 yılı araştırın ondan sonra kiminle omuz omuza olunup olunmayacağını görün.
  • YA VOLKAN MADEM KIRMIZI GÖRECEKTİN 2 YUMRUK ATIP ÇIKSAYDIN BARİ AZICIK RAHAT UYURDUK.

TARİH BU GÜNÜ UNUTMAYACAK. İYİ GECELER(LAFIN GELİŞİ)

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.