Şimdi Ara

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 RÖVANŞ MAÇI BRAGA-FENERBAHÇE (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.805
Cevap
7
Favori
24.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Net anlayamadim ama bence hala penalti,frikiklerde barajda duran kisilerin bu tur hareketlerine direk el veriyorlar.

Maca gelirsekte hakem hatalari vardi,olabilir fakat bunlar fenerbahcenin hatalarinin ustunu ortmemeli,burda ulke meselesi yapan kisiler anlasilan at gozlugu takmis.
    1-1 bitmis bir ilk yari,avantaj sende,gol yemesen atliyorsun,sen ne yapiyorsun hala acik futbol,bu takim bu ulkede defansiyla ovunmuyormuydu ?
    Nani rvp oyundan dusmus,ikinci yari degisiklik yok,geri cekilme yok,ozetle teknik direktor yok.
    Fenere sans vermiyordum macta ve yaniltmadilar,bu iki takimdan hangisi atlasa bir ustte elenecekti zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Naninin sene başından beri doğru düzgün bir tane maçı yok. Bugün de 4e 2 yakaladığımız pozisyonda pas verseydi veya adam gibi şut çekseydi 2-1 öne geçecektik. O pozisyon maçın kırılma anıydı. Zaten Nani o pozisyonu değerlendiremedi dönen topta hem kırmızı kart gördük hem penaltıdan gol yedik.
  • Uefa herhalde bombaların patladığı terör olaylarının arttığı bir ülkenin takımının
    Çeyrek finale çıkmasını istemediği için bu tetikçi hakemi görevlendirdi
    Başka açıklaması olamaz bu işin
    Artı bence başkan biraz feneri seviyorsa şu vitorla naniyi uçağa almayıp
    Portekizde bırakıp gelsinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ortada Türk düşmanlığı var anlamıyor bunu bazıları. Haftasonu gelin bize fark atin istediğiniz dalgayi gecin o her zaman olur ama bu durum başka.

Ben aşırı fanatik galatasarayliyim ama Yemişim derbisini yaşadığımız ülke travmasindan sonra buna el birliğiyle dünyaya gösterecek gücümüzün suanlik fenerbahçe olduğunu varsayarsak neden buna kimse destek olmadı bugün. Herkes hayiflandi mutlu oldu fenerin elenmesine. İcimizdeki irlandalilarada yazıklar olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilitliyorum.

Ayrıntılı kontrol edilip işlem yapılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.