Şimdi Ara

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 RÖVANŞ MAÇI BRAGA-FENERBAHÇE (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.805
Cevap
7
Favori
24.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pereira kendi ülkesinin medyasına ve takımına iyi giydirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Gs eleyince braga bu herkes eler,Fb braga gibi takımdan 4 yiyince fenerliler adamlar çok iyi kim gitse yenilir

Nerenle izledin maci cok merak ediyorum.

İzlemedim skora göre yorum yapıyorum sanki dortmund,arsenalle maç yaptınız da 4 yediniz braga bu ya braga stadının arkası dağ taş.Bir tek bursalı josue yi tanıyorum gerçi siz adı sanı duyulmamış takımlardan 3-4 yiyorsunuz(molde ve braga)

Yavrum siz herkesten yiyiyorsunuz 4 tane geçen sene motora bagladiginizi ne cabuk unuttun

Antalyadan kaç yediniz ? bu arada bizim 4.yıldızımız var sizin bir rakibimiz 3 diğerinin 2 Adam resmen antalyadan molde den bragan 4 yediği için gururlanıyor neymiş Gs geçen sene 4 yemiş 3 kupa aldık mı aldık neticeye bakcan.Pazar derbiyi kaybederseniz artık Türkiye kupasını alarak gururlanırsınız

Siz su an babayi aldiginiz icin gururluysaniz bizde türkiye kupasiyla yetiniriz aslanım sen sıkıntı etme

Türkiye kupası finalinde görüşmek üzere

• 4-1 bankoydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Ben orta okula giderken bir Türk takımının avrupa maçı olunca babamla beraber izlerdik. Babam birasını alırdı bende kolamı alır oturur Fenerbahçe veya Beşiktaş farketmez , kendi tuttuğumuz takım gibi desteklerdik. Hiç unutmam bir gün Kadıköy'de Fenerbahçe ile Chealse maçı var. 1-0 gerideydik yanlış hatırlamıyorsam. O gece Kazım ve Deivid'in golleriyle 1-2 kazanmıştık. Sevinçten babamla napıcağımızı şaşırmıştık balkona çıkıp dışarı torpil atmıştık Eskiden hangi takım olursa olsun kazanınca bütün Türkiye sevinirdi. Şimdi görüyorum insanlar sırf futbol yüzünden bile birbirine kin besleyebiliyor. Yazıklar olsun diyorum. Bu ülke insanlarını bu şekilde kin ve nefret duyguları ile dolduranlara yazıklar olsun. Bir futbol maçının ardından karşı takımı tutuyor diye insan bıçaklayacak seviyeye kadar holiganizmi körükleyen futbol yöneticilerine de yazıklar olsun. Bu ülkeden gram ümidim kalmadı artık. Bitik bir orta doğu ülkesiyiz. Helal olsun bu duruma getirenlere.

Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek kaybolan ümitlerimizi yeşertiyor teşekkür ederim

Birliğe bu kadar ihtiyacımız olduğu zamanlarda bile bu durumda olmamız sinirimi bozdu açıkcası biraz uzun yazdım ama düşüncelerim bunlar.

• Arkadaşlar bence abartmaya gerek yok artık. Olan oldu, maç bitti, hakem bizi katletti. Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok, bu malesef sadece Fenerbahçe'ye yapılan değil, tüm Türkiye'ye yapılmış bir operasyondur. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bu zor zamanlarda hepimiz sağduyulu olmalıyız. Üç günlük dünyada hiç değmez böyle birbirini kırmaya. Yapmayın kardeşlerim..

• lan siz manyakmısnız fener yenildi diye utanmasalar bayrak asacaklar hakem resmen biçti biçti fenerbahçeyi
    böyle rezil bir hakem ilk defa görüyorum hele birde avrupada müsabakasında takımın kaderiyle oynuyor ülkenin puanı ihtiyaçı var arkandaki ülke yunanistan ucu ucuna kurtarıyoruz ülke punlarını zaten adamlar fener yenildi sevinmeleri kurtuluş savaşını kazanmış gibi seviniyorlar
  • 2010 yılında hepiniz bursaliydiniz
    2011 yılında tsli
    Geçen sene gsli oldunuz
    Bu senede bjkli..

BİZ HEP FENERBAHÇELİYİZ !

• Hakem böyle devam ederse kupayı kaldırır

• Pereira basın toplantısında beşiktaş maçı gördüğüm en kötü hakem yönetimiydi diyor ve beşiktaş maçı kadar bu maçın hakemi de kötü diyor ayıp ya gerçekten ayıp beşiktaş maçıyla bu maçı nasıl kıyaslıyorsun senin aklından şüphe ediyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Portekiz takımını destekleyen beşiktaş ve kendilerinden utandığım renktaşlarım ertesi gün hdp'yi destekleyenlere sövecekler.Asıl vatan haini sizsiniz.Futbolun hdp'lileri bugün fener yenildi diye sevinen Türklerdir.

Sen drogba dan da adamsın. Sana da gül atıyorum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Tutma olayina bir şey diyemem lakin bu forumda bugün dalga geçen troller pişman olacaklar çünkü kendi konularida bu hale gelecek sırf yaptıkları troluk yüzünden olan diğer taraftarlara olacak.

Yani bu futbol zaten her takim birbirini yenebilir. Sende gsyi yaptgin zaman yapabilirsin. Isin amaci girgir zaten. Takamana gerek yok yorumlari

• Adam değilsin Ivan Bebek

• Burada ne zaman bi takimi yendigini hatirlamayan taraftarlar dolmus :)

• Yapcak bişey yok bizim futbol standartlarımızı yükseltmemiz gerekiyor çok basit gol yiyoruz hakeme gelince bizim takım yıllarca avrupada hakemlerden tartışmalı kararlar yedi ama hala tecrübe kazanamadı sen bi oyna adam gibi sonra hakemi tartış elenmemiz iyi oldu inşallah ligdede düşeriz futbola ilgi azalır ülkenin durumuna ağırlık verilir

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Braga 4 - 0 alır

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

2.yari dikkat etmek lazim sari kartlardan dolayi malum hakem turk dusmani

kahin misin be
  • Olum bende galatasaraylıyım ve fenerbahçeyi de günahım kadar sevmem ama az delikanlı olun yahu.

Fenerin hakkını yediler AÇIK ve NET.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
  • Pereyra, Besiktas macindaki hakeme yakin sekilde kotu mac yonetti diyor Ivan Bebek icin. Simdi bu macta Ivan Bebek harbiden dogradi da, oha yani nasil icinde kalmissa Besiktas. Aziz mi boyle konusturuyor bunu nedir? Ya da mhk'ye mesaj veriyorlar.
  • Konu kitlenmeli...

• Yazık oldu.

• isin kötü tarafi euro 2016 da da bu tarz hakemler yönetecek maçlarimizi bu tarz olaylar olacak.diger takimin taraftarlari ülkemize karsi bir komplo kuruldugunun farkinda degil simdi islerine böyle geliyor.saçma taraftarcilik yorumlari yapiyorlar.uefa ve dünya ülkemizi terör ülkesi olarak görüyor ve ona göre muamele yapiyor ve yapacak da daha ne denir ki.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.