Şimdi Ara

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 RÖVANŞ MAÇI BRAGA-FENERBAHÇE (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.805
Cevap
7
Favori
24.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jst1907

Gerçekten gol olmasa penaltı da kaynayacaktı, komple hakemlerde sıkıntı var, cezasahası hakemlerinden tutun yan hakeme kadar.

2. sarıdan kırmızıyı verir bu hakem, bir de fırsat bulursa penaltı çalar yine dahil eder Braga'yı mevzuya.
    quote:

Orijinalden alinti: Jst1907

Gerçekten gol olmasa penalti da kaynayacakti, komple hakemlerde sikinti var, cezasahasi hakemlerinden tutun yan hakeme kadar.

2. saridan kirmiziyi verir bu hakem, bir de firsat bulursa penalti çalar yine dahil eder Braga'yi mevzuya.

Ulan böyle olacağını adım gibi biliyordum, ama yine geçmiyor sinirim.
  • Anlamadığım şey bu. Braga feneri eliyor. fenerliler gsli ve bjkli olanlara beddua ediyor.

olm sizin derdiniz ne lan
  • Bu nani ve vanpersie mersin idman yurdunda oynasa sırıtmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3N3T0

Hakem maçın başında 3sarıyı çekince, maçın sonu belli oldu, az çok.

Topal a verilen ilk sarı çok sacmaymis.o kadar maç izledim.kendi yarı sahasında hakemi aldatmaya yonelik harekete sarı kart mi olur? Örneğini arasaniz dünyada bulamazsınız herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

Atalarımızın güzel bir sözü;

Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste

Ligde fener/Avrupa'da fenerhttps://t.co/pDTRiK955m

Tm Rum anlıyoruz seni.

Kanuni 'nin Trabzonuyuz :) zoruna gitmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alinti: Jst1907

Gerçekten gol olmasa penalti da kaynayacakti, komple hakemlerde sikinti var, cezasahasi hakemlerinden tutun yan hakeme kadar.

2. saridan kirmiziyi verir bu hakem, bir de firsat bulursa penalti çalar yine dahil eder Braga'yi mevzuya.

Ulan böyle olacağını adım gibi biliyordum, ama yine geçmiyor sinirim.

Ben de aynı şeyleri hissettim bu hakem ya şikeci ya da turklerle bi alıp veremedigi var. Sinirden ağladım böyle adaletsizlik olmaz...

• Blok sistemi çıktığından beri hiç bloklamadığım kadar kişiyi blokladım, alıntıları da görmüyorum. Çok iyi oldu.

• Bu işler lobi ile olur,türkiyede lobisi güçlü olan fb, gs, ve bjk nasıl anadolu takımlarını katlediyorsa avrupada da elin yıkanmamıs ****si bizi katlediyor.yıllardır hiçbir faydasını göremediğimiz Şenez erzik artık Türk olduğunu hatırlamalı.
    Maçı izlerken ts,gs maçı aklıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Blok sistemi çıktığından beri hiç bloklamadığım kadar kişiyi blokladım, alıntıları da görmüyorum. Çok iyi oldu.

10 taneden sonra bloklattırmıyor. Alıntılarda görülüyor hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet var mi hocam nette

• cityliner kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim benim.Zoruma gidiyor Türk düşmanlığı.

• Helal olsun fenerbahçe ne kadar güzel mücadele ettiniz bu akşamki kirli oyuna ve türk düşmanlığına malesef yenik düştük. Çok ama çok güzel ve en iyi şekilde ülkemizi temsil ettiniz...

Ve sonuç olarak Özet geçiyorum UEFA Avrupa'da devam eden Türk takımı istemedi. Hepsi bu...

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    Ortada Türk düşmanlığı var anlamıyor bunu bazıları. Haftasonu gelin bize fark atin istediğiniz dalgayi gecin o her zaman olur ama bu durum başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Helal olsun fenerbahçe ne kadar güzel mücadele ettiniz bu akşamki kirli oyuna ve türk düşmanlığına malesef yenik düştük. Çok ama çok güzel ve en iyi şekilde ülkemizi temsil ettiniz...

Ve sonuç olarak Özet geçiyorum UEFA Avrupa'da devam eden Türk takımı istemedi. Hepsi bu...

Ve gerçektende yazık oldu :( Allahından bulsun türk düşmanlari. Saygılar iyi akşamlar

• galatasaraylı olarak üzüldüm geçmiş olsun tüm Türkiye'ye sonuçta yabancılara karşı birlik olmalıyız.
  • braga çeyrek finalde dortmundla eşleşse hakem bize yaptıklarının %20sini dortmunda yapabilirse bi daha hayatı boyunca hırvatistan 3.lig maçlarını yönetir zaten seviyeside o kadarda
  • arkadaşlar geyik bir yanada maçın sonlarında ekran başında hakemin kafasına 4-5 yumruk salladım.çok sinirlendim çoook
  • Maç için yapılacak yorum yok. Maç maç olmaktan çıktı.Çıkarttılar zaten.Bir de her gol sonrası deli gibi sevindiler,hayır hakemin hediye ettiği golün nesine bu kadar seviniyorsunuz az utanma az ahlak olur ya.Zaten sinirden deliye dönmüşüz. Son dakikada bile gol aradılar .Çıkan adamımıza laf ettiler.Maçtan çok her türlü çirkeflik yaşandı.

• Avrupa lanetlenmiş bir toplumdur.Bunlara özenenlerde ders alsın artık.Psv taraftarlarının yaptıkları avrupanın karaktersizliğini ortaya koyuyor.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.