Şimdi Ara

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 RÖVANŞ MAÇI BRAGA-FENERBAHÇE (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.805
Cevap
7
Favori
24.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7-8 tane ben ettim ama benim de kaçırdıklarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityliner

Kalbim yanıyor , nefesim daralıyor,ağlamak istiyorum olmuyor. Buradan taşak geçen herkesin azına sıçayım.

Bende çok üzüldüm.Koyu bir Galatasaraylıyım.Ama futbolcular sabaha kadar barlarda hatunları düzecek.Bu kadar üzme kendini.Benim Galatasaray maçı için çitlerden atlarken dizlerimin kanamaktan pert olduğu bile oldu.

Ama hepsi boş iş.Onlar şimdi lizbon gecelerine akarlar.Sende evde kalbinin sıkıştığı ile kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkovic kullanıcısına yanıt
    bana bıraksalar arkasından gider yere yapıştırırdım naptın derse seni görmemişim bro derdim
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Kardeşim avrupada sahada fenerbahçe galatasaray beşiktaş yoktur.Türk takımı vardır ,türk takımına karşı portekiz takımını desteklemek nedir ?
  • Yapmayın gençler!!!

Uefa Türkiye'de maç oynanmaması için bir bahane üretti bütün olay bu.

Fenerbahçe olur ya finale kadar gitseydi Türkiye'de kaç maç oynanacak????

Şurada kalkmış yok ligde şöyle oldu yok oh oldu ne güzel oldu diyorsunuz. Eminim günü geldiğinde sevmediğin komşunun öldürülürken ohh dersiniz ama sıranın sana geleceğini öngörmezsiniz.

Azıcık uyanın şu yaşadığınız Dünya'ya ülken insanlığa nasıl faydanız olur bunu düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Ben orta okula giderken bir Türk takımının avrupa maçı olunca babamla beraber izlerdik. Babam birasını alırdı bende kolamı alır oturur Fenerbahçe veya Beşiktaş farketmez , kendi tuttuğumuz takım gibi desteklerdik. Hiç unutmam bir gün Kadıköy'de Fenerbahçe ile Chealse maçı var. 1-0 gerideydik yanlış hatırlamıyorsam. O gece Kazım ve Deivid'in golleriyle 1-2 kazanmıştık. Sevinçten babamla napıcağımızı şaşırmıştık balkona çıkıp dışarı torpil atmıştık Eskiden hangi takım olursa olsun kazanınca bütün Türkiye sevinirdi. Şimdi görüyorum insanlar sırf futbol yüzünden bile birbirine kin besleyebiliyor. Yazıklar olsun diyorum. Bu ülke insanlarını bu şekilde kin ve nefret duyguları ile dolduranlara yazıklar olsun. Bir futbol maçının ardından karşı takımı tutuyor diye insan bıçaklayacak seviyeye kadar holiganizmi körükleyen futbol yöneticilerine de yazıklar olsun. Bu ülkeden gram ümidim kalmadı artık. Bitik bir orta doğu ülkesiyiz. Helal olsun bu duruma getirenlere.

Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek kaybolan ümitlerimizi yeşertiyor teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Şu küfürbaz Fenerbahçe'lileri hangi arkadaş seri şikayet ediyor? Biraz bize bırak bizde şikayet edelim reyiz. Adamlara her yerden darbe iniyor

Seninde azına sıçayım pezevenk.

Oldu mu şimdi güzel kardeşim
  • Şu boğaz harbi nedir, var mı ki dünyâda eşi? En kesif orduların yükleniyor dördü beşi...https://t.co/H8kH6sHxbI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La 12 yaşındaki veletler ve liseliler gidin yatın yarın okul var :D her şeyi geçtim yenilmeniz falan neyse ama hakeme ve karşı takıma tavrınız ülkeyi rezil etti teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: adoni

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

hakemin topal'a 1. sarı kart dısında hatasini gormedim ,elini baglasan bile hareket edemzsin

Sanki hangi maçı izledin kardeş???
    ve hangi gözün ile??????

taç iptali mesela aynısı fb kayseri maçında oldu caner 10 metre ilerden atti taci ,kayseri 10 kişi kaldı
    Hem ilk yarı ne guzel bitti,ozan tufan 'i al volkan seni al,gömül defansa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şu küfürbaz Fenerbahçe'lileri hangi arkadaş seri şikayet ediyor? Biraz bize bırak bizde şikayet edelim reyiz. Adamlara her yerden darbe iniyor

Seninde azına sıçayım pezevenk.

Oldu mu şimdi güzel kardeşim

Umarım galatasaray bir kez daha avrupa da kupa kazanır, ama sen hayatın boyunca bir bok kazanamazsın.

• Bu maç bir kez daha Türklüğün ne kadar ağır bir yük olduğunu göstermiştir ve bizim bu yükü taşıyabilecek güçte,yetenekte olamadığımız gerçeğini. İsveçde de,İngilterede de hatta çingene dediğimiz portekizde de Türklere sağlanmış en ufak üstünlük coşkuyla karşılanır,özeti izledim taraftarların maç bitmişken çıkan kartlarda bile kendinden geçişini görmeme yetti, kendi ana yurdumuzda bile milyonlarca mikrop dolu iken ve bunlar elini kolunu sallaya sallaya bu ülkede gezerken kin dolu avrupalıdan haliyle kuyruk acısı ile dolu bir geçmişi olan hırvattan tarafsız,hissiz bir maç yönetmesini beklemek bizim suçumuz,bu olay 2 haftaya unutulur ama her yıl bunu tekrar yaşayacağız eğer biz ülkemizi mülteciden,teröritten,bizdenmiş gibi görünüp aslında hain olanından temizleyip kendimizi her konuda güçlendirip bu içten tutuşmalı düşmanları futbolumuzla,sanayimizle şuyumuzla buyumuzla kafa kafaya çarpışır hale getiremez isek hep bu sıkıntıları yaşayacağız,özeti budur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

Atalarımızın güzel bir sözü;

Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste

Ligde fener/Avrupa'da fenerhttps://t.co/pDTRiK955m

Tm Rum anlıyoruz seni.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adoni

quote:

hakemin topal'a 1. sarı kart dısında hatasini gormedim ,elini baglasan bile hareket edemzsin

Sanki hangi maçı izledin kardeş???
    ve hangi gözün ile??????

taç iptali mesela aynısı fb kayseri maçında oldu caner 10 metre ilerden atti taci ,kayseri 10 kişi kaldı
    Hem ilk yarı ne guzel bitti,ozan tufan 'i al volkan seni al,gömül defansa

Güzel yakalamışsınız tebrik ederim, ofsayt ,penaltı takdir hakları derken sizin tv o pozisyonlarda reklama girdi galiba

• Nekadar karaktersiz insanlar var şu memlekette. Fenerbahçe bir TÜRK takımıdır ve bizlerde birir TÜRKÜZ. Avrupada sarı lacivert kırmızı renklerin ayrımcılığına değil bayrağımızın rengine dönmeliyiz.
  • Portekiz takımını destekleyen beşiktaş ve kendilerinden utandığım renktaşlarım ertesi gün hdp'yi destekleyenlere sövecekler.Asıl vatan haini sizsiniz.Futbolun hdp'lileri bugün fener yenildi diye sevinen Türklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: smtblc

Kardeşim avrupada sahada fenerbahçe galatasaray beşiktaş yoktur.Türk takımı vardır ,türk takımına karşı portekiz takımını desteklemek nedir ?

Kanı bozukluktur sütü bozukluktur başka ne olcak?

• Bilic de Hırvat, Bebek de Hırvat. Ulan biraz olsun Bilic'i örnek alsaydın da adam olsaymışsın.

• Hic bir yerde ozet yok bu nasil bi sey ya

• Tutma olayina bir şey diyemem lakin bu forumda bugün dalga geçen troller pişman olacaklar çünkü kendi konularida bu hale gelecek sırf yaptıkları troluk yüzünden olan diğer taraftarlara olacak.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.