Şimdi Ara

UEFA Avrupa Uluslar Ligi ile ilgili herşey (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
29.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takım seviciliği yapmıyorum, galatasaray oyuncusu olsa da aynı şeyi söyleyecektim. Rusya maçının son 5 dakikası öyle kötü oynadı ki resmen ms 2 oynamış gibiydi, gol olmasın diye kendini zorlasa o kadar saçma salak pasları atamazdı
  • Emre akbaba :ne var?

-iniesta xavi pogba ne ararsan

Emre Akbaba: Semih Şentürk var mı?

- var

Emre akbaba :yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılırsınız katılmazsınız bilmem Emre Akbaba da Özyakup da çöp daha fazlası değil.Cengiz ve Cenk umut verici kötü oynasalar bile Ekşi deki gibi 1 maça bakılmamalı.Onun dışında hoca da yerli hoca getirilmeli Türkiye miz için hem iyi hem kötü oldu bu maç puan kazandık ama lucescu da takımda kaldı
  • Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    hırvatistan maçında en azından bir beraberlik alınsaydı, Türkiye en iyi 3.ler grubunda üstlerde yer olup, gruptan çıkabilirdi. ispanya'ya karşı 3-0 lık skor da fasa fiso olurdu.

mesela euro 2008'de terimli kadro ilk maçta portekiz'e 2-0 yenilmişti. sonrasında ise isviçre ve çekya'yı şamarlayarak gruptan çıkmıştı.

benim sitemim bunlar değil, 10 senedir yerlerde sürünen Türkiye, 1 maç kazandı diye millet hemen "euro 2008 gibi len, hatta daha iyi len" edebiyatına başlıyor.

Benim bildiğim son 10 senenin Türkiye'si, büyük takımlara karşı sansasyonel yaratır fakat ortalama bir takıma(ukrayna,macaristan) gibi ya berabere kalır, ya da yenilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

Takım seviciliği yapmıyorum, galatasaray oyuncusu olsa da aynı şeyi söyleyecektim. Rusya maçının son 5 dakikası öyle kötü oynadı ki resmen ms 2 oynamış gibiydi, gol olmasın diye kendini zorlasa o kadar saçma salak pasları atamazdı
    Yanlız biz İsveç - Türkiye maçından bahsediyoruz. Oğuzhan bu maçın en iyilerindendi. Takım seviciliği yapmıyorum diyosun Oğuzhanın bir önceki maçından dem vurarak onu kötülemeye çalışıyosun.Bu arada maçın içine eden birisi varsa oda Cenk Tosundur. Maçı erken koparmamıza engel olan en baştaki oyunculardan biri belkide ilki. İzlediğim en kötü Cenk Tosun bu maçtaki olabilir. Formunda da olmasına gerek yok bildiğimiz Cenk Tosun gibi oynasa rahat 2 gol atardı yada 1 gol 2 asist le maçı koparırdı. Emre Akbaba Cenkin 90 dakikdada yapamadığını 5 dakikada yaptı onada helal olsun.

• Helal olsun lucescu a kalite bir hoca kaybetmemek lazım

• Attığımöz ikinci gole bak bakalım oğuzhan pası nereye vermiş

• Allah razı olsun 1 tane ileri pas yaptı
  • Sizce de Rusya ve İsveç maçındaki Milli Takımımız gerçek futbol oynamadı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi anladım da bu 2020 şampiyonasının asıl elemeleri ne zaman oynanacak. Daha önceleri 2 seneye yayıyorlardı , 2019da başlarda 1 senede nasıl bitecek ?

Edit: Şimdi baktım mart 2019-2020 tarihleri arasında oynanacakmış. 1 seneye sıkıştırmışlar yani. 2 ayda bir milli maç olacak. Kuralar da 2 aralıkta çekilecekmiş. Artık 16 takım yerine 24 takım katılıyor. Yani grupta ilk 2 direkt gidiyor , 3.olan play off oynuyor. Durum böyleyken bi zahmet gideriz heralde 2020ye. 2024'ü de bize verme ihtimalleri var. Yani sözün özü dünya kupasını bilmem de artık uzun süre avrupa şampiyonalarını pas geçmeyeceğiz gibi duruyor.

Bu nations ligde gerçekçi olmak gerekirse biz lig atlayıp şampiyona bileti falan alamayız eleniriz bir yerlerde. Asıl hedef 2019 elemeleri yani. O zamana kadar takım da oturmuş olur. Geniş açıdan baktığımızda bütün ülke bu akşam bi hazirlık maçı galibiyetine sevindi aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 11 Eylül 2018; 2:1:11 >

• Bolat:konsantreydi beğendim
    Kaan:ikinci golde hatalıydı, eksiklerini kapatmalı
    Çağlar:yüreğiyle oynadı yeri garanti gibi
    Zeki:kumaşı ve kalitesi çok açık ama savunmada yaptığı hatalar başımıza bela oldu
    Ömer:bakmayın iyi oynayan takımda fazla sayıda topla buluştuğuna çünkü kendisi haddinden fazla topla buluştu ve bana bildiğin kazma gibi geldi.
    Okay:kusursuza yakın oynadı
    Topal:yaş kemale erince tekniğini geliştirdi ne yazık ki rotasyonda bulunur mutlaka
    Cengiz: Fena değildi pas oyununda Cenk in aksine sırıtmadı
    Oğuzhan: İnişli çıkışlı oynuyor bazı dakikalarda konstantrasyonu bozuluyor sanki yoksa başarılı attığı paslar dünya klasında
    Çalhanoğlu: Bu adam son iki maça kadar milli takımda sadece dümdüz top oynuyodu, arkadaşları top oynayınca kendisi de oynadı yani iyi sistemin parçası bence kendisi
    Cenk: Net kötüydü o first touch la 25m etmek de çok büyük iş bence

Akbaba: Kendisinin akan oyuna olan katkılarından şüpheliyim daha çok izlemek gerek ama net golü koklayan bi adam
    Diğer girenler yeterli veri veremedi bakıcaz onlara da

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Her şeyi anladım da bu 2020 şampiyonasının asıl elemeleri ne zaman oynanacak. Daha önceleri 2 seneye yayıyorlardı , 2019da başlarda 1 senede nasıl bitecek ?

Edit: Şimdi baktım mart 2019-2020 tarihleri arasında oynanacakmış. 1 seneye sıkıştırmışlar yani. 2 ayda bir milli maç olacak. Kuralar da 2 aralıkta çekilecekmiş. Artık 16 takım yerine 24 takım katılıyor. Yani grupta ilk 2 direkt gidiyor , 3.olan play off oynuyor. Durum böyleyken bi zahmet gideriz heralde 2020ye. 2024'ü de bize verme ihtimalleri var. Yani sözün özü dünya kupasını bilmem de artık uzun süre avrupa şampiyonalarını pas geçmeyeceğiz gibi duruyor.

Bu nations ligde gerçekçi olmak gerekirse biz lig atlayıp şampiyona bileti falan alamayız eleniriz bir yerlerde. Asıl hedef 2019 elemeleri yani. O zamana kadar takım da oturmuş olur. Geniş açıdan baktığımızda bütün ülke bu akşam bi hazirlık maçı galibiyetine sevindi aslında.
    Mart 2019

• 2. Golde akbaba kadar cenkin de payı var unutmamak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup yani bu topraklarda doğup burada yetişen hiç kimse taktik ve strateji ile maç kazanamaz yani bu şekilde hazırlanıp sahaya çıkamaz çıksa bile uygulayamaz. Şunu kabul edelim ki Türk insanı sisteme ayak uyduran veya o sistemin parçası olmak için çaba sarfeden bir yapıya sahip olmadı.

Dolayısıyla Lucescu hatta Mourinho bile gelse bu takımda başarılı olamazlar.Hatta Abdullah Avcı bile başarılı olamaz çünkü sisteme dayalı oyun ile yetiştirilmemiş altyapıda bu eğitimi almamış ve profesyonel olduktan sonrada bu şekilde çalışmamış insan 3-5 günlük taktik antremanı ile başarı sağlayamacaktır.

Türk Milleti gönülden ve ruhunu koyarak birşeyler yapmaya daha yatkındır.İnsanını tanıyan ve bahane üretmeyen bir TD ihtiyacımız var.

Ne yazık ki durum bu şekilde...
  • Maçın kötüleri Cenk Cengiz Ömer Bayram
    Maçın iyileri Oğuzhan Çağlar Okay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Maçın kötüleri Cenk Cengiz Ömer Bayram
    Maçın iyileri Oğuzhan Çağlar Okay
    Maçın iyilerine Emre'yi niye yazmadın ? Maçı Emre çevirdi.
  • Dünden beri var bu tarz adamlar. Bütün oyuncuların analizini yapıp Emre'yi yazmayanlar var. Dün Emre olmasa 2-1lik İsveç mağlubiyetini konuşuyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Dünden beri var bu tarz adamlar. Bütün oyuncuların analizini yapıp Emre'yi yazmayanlar var. Dün Emre olmasa 2-1lik İsveç mağlubiyetini konuşuyorduk.
    Galatasaray'da oynadığı için yazmadıklarını düşünüyorum ben. Alanyaspor'da olsa kesin yazarlardı
  • 14/10-19:00
    Rusya-Türkiye

nasıl bi ilk 11 ile cıkarız ?
  • gecen haberlerde bosna hersek ile hazırlık macı oynancakmış.haberin sonuna yetiştim.dogrumu bu haber
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.