Şimdi Ara

UEFA Avrupa Uluslar Ligi ile ilgili herşey (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
1
Favori
29.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbol mücadele etmektir, yardımlaşmaktır, pes etmemektir. Bugün hepsi vardı takımımızda. Arda ve saz arkadaşları varken milli maç izlemeyi bırakmıştım. Yenileceksek te böyle oynayarak yenilelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Arkadaşlar bir üst lige yükselmenin ya da düşmenin avantajı / dezavantajı nedir?
    Bir üst lige yükselirsek gelen rakipleri hayatta eleyemeyiz (Fransa, Belçika, İngiltere)
  • 2. gol çok güzel lan. Birinci bireysel yetenek, son golde vurdu mu yoksa orta mı gol oldu pek anlamadım ama kim takar 3. puanı getirdi en önemlisi o.
  • Maçın bitiş düdüğü çaldığında Lucescu'nun surat ifadesi komikti, skora ve galibiyete inanamamış belli ki. :)
  • Cimbombomun çocuğu Emre Akbaba
    Emre Emre Emre Akbabaa
    Cimbombomun çocuğu Emre Akbaba!
  • uzun zamandır ilk defa bu kadar heyecanlı bir milli maç izledim, bu kadro aynen devam etsin en azından mücadele ve güzel futbol izletir bu kadro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son maçta kötü oynayan Hakan'ı bugün beğendim. Cenk ve Cengiz yine etkisizdi.

Zeki, Şener'den iyi. Daha da iyi olacak. Ömer de iyi bir alternatif olur. Kaan Ayhan bu seviyede stoper oynayamaz, potansiyel de görmüyorum. Çağlar aynı, Serdar iyiyse yanında o oynar.

Okay Topal Oğuzhan yine iyiydi. Topal'ı hücumda kullandık daha çok yaptığı hatalar onun suçu değil. Emre Akbaba ilk 11 oynamalı. Olmadı Yunus. 10 numarada eksiğimiz yokken 2 dos çıkmanın mantığı yok.

Son olarak Sinan'ı da beğendim. Ayağını iyi kullandı, hava toplarında da etkiliydi. Ama tek maçla karar vermek doğru değil, adamlar pek etkili değildi hücumda.
  • İsvec'i icerde de yeneriz biz. Rusya ile disarda berabere kalabilirsek lider oluruz. A grubundaki takimlarin muhtemelen hepsi avrupa sampiyonasi biletini alacaktir. Boylelikle playoff oynayarak bu turnuvadan sampiyonaya gitmek icin fazladan bir sansimiz olacak.

Cenk kotuydu ama macin 2-0'a gelmesinin sebebi gibi yazan bazi besiktas komplekslileri var. İlk yaridaki o ortasaha ile fazla bir sey yapmak mumkun degildi zaten. Emre ve Yunus'un girisiyle Oguzhan devreye girdi Cenk'i de soktu oyuna. Suan milli takimim yildizi ve kaptani Oguzhandir kisaca. Okay-Oguzhan-Emre artik milli takim ortasahasi. Cenk elimizdeki en iyi forvet Enes olsa o goldeki pasi da veremezdi zamana ihtiyaci var.

• Emre ŞL ve milli takımda yıldızı parlarsa 1-2 sene içinde baya iyi bir fiyata dev bir kulübe transfer olur Avrupa'da oynar.
  • Emre 26 yasinda en fazla cenk gibi eplde bir orta sira takimina gider. Dev kulube gider yazan cok kisi gordum genc zannediyorlar muhtemelen Emre'yi.

• Sen git isveçi 2-0 dan 2-3 yen, sevinemedim bile çünkü saçma bir geri dönüş, anlamsız. İsveçin nasıl bir anına denk geldiyse artık. Ayrıca bu galibiyetle lucescu 15 yıl daha bu ülkeyi kendine gebe etti o çok kötü oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

bir maç yendik diye bu kadroyu halen 2008'li Türkiye kadrosu ile bir tutanlar var.

2015 sonunda izlanda'yı yenince de "2008 ruhu geri döndü len" falan diyordunuz . sonrası malum, Türkiye en iyi 3.ler arasına bile giremedi euro 2016'da.
    Grupta kimi yenmemizi bekliyordun ki başka? Euro 2012'de grubumuz çok zordu. Yenmemiz gereken tek takımı yendik. Hırvatistan'a, İspanya'ya yenildik diye sövmeye gerek yok.

Avrupa Şampiyonası'na, Dünya Kupasına katılmak bizim için başarıdır. Sonrası kuraya bağlı.

Edit: 2016 olacak tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 11 Eylül 2018; 0:15:30 >

• Uzun zamandır böyle heyecanlı bir maç izlememiştim. Rusya maçının son dakikaları da çok heyecanlıydı olmamıştı. Bu maçta çok iyi bir geri dönüş oldu. Bu uluslar ligi kimin aklına gelip çıktıysa çok iyi olmuş. Zevksiz boş geçen hazırlık maçları yerine bu şekilde heyecan dolu maçlar oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rusya ve İsveç Dünya Kupasında son 8 de elendiler.Biz kendimizi çok büyük görüyoruz.Eğer bu grupta 2.falan olursak büyük başarıdır.

• Şu maçlardan sonra artık milli takımın ilk 11'inin belli olması gerekli. Bunu yapamazsak takım olamayız ve her maç sıkıntılı geçer. Her zaman da futbolda mucizeler gerçekleşmez.
  • Haklısınız. Emre 6 yıl daha üst seviyede top oynar. Keşke kendini 19-20 yaşında gösterebilseydi.

• Savunmada Kaan yetersizdi. Çağlar daha iyi bir partner ile daha iyi oynar. Ömer ve Zeki de beğendiğim oyunculardandı.

M.Topal ve Oğuzhan iyi oynadılar. Özellikle Oğuzhan çok iyi oynadı bugün. Dikine top sürdü, pas verdi. Orta sahayı çok iyi geçti.

Cenk ve Cengiz etkisizdi bugün. Emre ve Hakan iyi oynadılar.

Takım genel olarak iyiydi. Bu takım umut veriyor. Lucescu umut vermiyor ama oyuncular iyi bir uyum yakalayabilirler. Bize yerli bir hoca lazım.
  • Şakamı yapıyorsun yoksa gözlerinde problemmi var? Şurda takım seviciliği yapıp at gözlükleriyle bakmayın maça. Bu maçın başından beri yaptıklarıyla bizi atağa iten oyuncuların başındaydı.
  • Bunlarda iş yok yine yeniliriz diye izlemedim maçı 3-2 yenmişiz. İkinci gol çok iyi yalnız.
  • Okay, Oğuzhan çok iyiydi.

Cenk, Cengiz kötüydü.

Zeki ofansif iyiydi sadece orta kesen bir bekten çok daha fazlasını verdi ama yediğimiz 2 golde de hatası var umarım oynadıkça hataları azalır.

Kaan şu an sağ bek daha iyi iş yapar gibi ayağı düzgün güçlü önü açık olunca gidiyor oyun görüşü yüksek.

Ömer çok çabaladı ama 10 tane orta kesti hepsi kısa kaldı 1 tane düzgün kesti o da tam zamanında defans yerleşmeden ona da Cenk markajdayken vurabildi.

Hakan'ı uzun zaman sonra vasatın üstünde buldum pas oyununa iyi katkı verdi.

Kaleci Sinan'ın eski halini bilirim çok değişmiş kendine güveni çok iyi durumda ve ayağı da düzgün beğendim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.