Arkadaşlar oyunu henüz dün akşam edindim.Bayağı bir kurcalamama rağmen normal liglere giremedim.Acaba şampiyonlar ligini oynayıp kazanınca ödül olarak mı açılıyor ki?Oynayıpta bilen var mı? Normalde Turkcell Super lig takımlarının hepsi var.Ama lige girip oynayamadım.Çünkü Game Modes'da sadece şampiyonlar ligi,Treble mod(oradada sadece belli başlı ligler var.)ve antreman modu var.
sadece 5 ligi oynayabiliyosun diğer ligdeki takımları sadece şampiyonlar ligi turnuvasında seçebiliyosun.. Bu arada PC de 6 dil seçeneği var PS2de bu yok galiba sendeki oyunda varmı böle bi özellik
Dil seçeneği PS'2 de sanırım yok.Ama tam emin değilim.Zaten FIFA07 sanki daha iyi gibi geldi bana.Galiba birkaç CL turnuvası yapıp FIFA07 ye döneceğim.Oynanış olarak sen nasıl buldun?
Pardon ya şimdi aklıma geldi.Hıstory book bölümünde gerçekleştirdiğin zaman kaç puan alacağını gösteren bir sürü iş var.O işlerin arasında diğer ligleri bitirirsen alacağın puanlar da yazıyor.Mesela her ligin en altında "beat league" yazıyor.Demek ki diğer liglerde bir şekilde oynanabiliyor olmalı.My UEFA CL bölümünün altında HISTORY BOOK diye bir seçim var.Kitap şeklinde sayfalar falan açılıyor.Sende bir bak bakalım.