Şimdi Ara

UEFA DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI (MALİ KRİTER) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
8.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya tutarsa diye salla, tutunca hel buda müneccimlik tasla :) tutmasa ağzını açmazdın :)
  • Burada transfer yasagındansa men tercih edilmeli men de en azından 1 sene gider ama diğer turlu 1 sene transfer yasağı verseşer eldeki oyuncular belli ve bir de üstüne giden olursa o zaman daha kötu sonuçlar olabilir. Zaten uefa daha once para cezası ve uyarı verdi tekrar vereceğini sanmıyorum bunları ilk 2 sinden biri gelecek muhtemelen şöyle birde sorun varki şuan gs bu katagorede tek ilk ceza olacak o yuzden ileride emsal olsun diye sert bir cezada verebilirler 1 ay sonra belli olacak
  • Aynen en kotu yonetim bile alavere dalavere yapmiyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonumuz hayırlı olsun. Ünal Aysal gider ayak kulübü bataklığa soktu son 9 ay ekonomik olarak bataklığa çekti kulübü. Ama olumsuz düşünmemek gerek, hala düzlüğe çıkabiliriz, altından kalkarız. Bu ceza iyi oldu hatta, artık kulübün paralarını kimse çarçur edemeyecek.
  • Bi arazi vardi onu satin

• En azından avrupa maçlarında 4 yeme ihtimali kalmaz, men edilirse ;)

• Uefaya mail atma sırası bizde beyler yüklenin

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

neyse geç bile kalınmıştı zaten. bu saatten sonra gsliler Fenerbahçe şampiyon olmasın diye dua etsin. yoksa kendi adamları Rasim Ozan Kütahyalının dediği gibi ''kumpas olmasaydı Fenerbahçe galatasaraya 10 yıllık fark atacaktı'' sözü gerçekleşmiş olacak.

Fanatik galatasaraylıyım biz olamazsak fener sampiyon olsun diye dua ediyorum.

Bakalım nasıl fark atıyorsunuz

• Şimdi bu ilk olduğu için uefa bi çılgınlık yapıp ibretlik ve emsal olsun diye 3 yıl men eder mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

neyse geç bile kalınmıştı zaten. bu saatten sonra gsliler Fenerbahçe şampiyon olmasın diye dua etsin. yoksa kendi adamları Rasim Ozan Kütahyalının dediği gibi ''kumpas olmasaydı Fenerbahçe galatasaraya 10 yıllık fark atacaktı'' sözü gerçekleşmiş olacak.

eyvallah beraber görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Şimdi bu ilk olduğu için uefa bi çılgınlık yapıp ibretlik ve emsal olsun diye 3 yıl men eder mi

transfer yasağı daha iyi olur 2-3 dönemlik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

eyvallah beraber görürüz

Görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

beşiktaş atınç'ı 5 milyona satılmış gibi gösterdi, fener sow'u 16 milyon euro'ya satışmış gibi gösterdi. Bizimkilerde dalavere yapacak adam yok ki.

mail atın hocam bjk böle fb böle yaptı diyin biz yapmadık bize neden vuruyosunuz diyin

Kampanya yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

şahsi düşüncem kardeş. 2. lig takımının atınç'a 5 milyon euro vermesi bana mantıksız veriyor vermişte olabilirler bilemiyorum. Hiç bi kaynağım falan da yok kendi fikrim sadece.

Mantıksız düşünce hocam iki şekilde düşünelim. Biz 5 mılyon dediysek adamlarda 5 mılyonu gider olarak göstermek zorunda aynı şekilde gelirinide belirtmeli. aksi durumda içeri girer ve aynı kriterler kendilerine uygulanır. Stoperimiz yokken atınç gitsin dedik malum 5 türkiye şartlarında iyi para 2/3 verilse zaten göndermezdik lakin o paraya biz stoper bulamayız.
  • UEFA platini operasyonunun acısını cimbomdan çıkaracak gibi, hele şöyle geçin canım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    hocam adamlar amacına ulaşmış sanırım içinize oturmuş. bjkliler aynı konudan bahsediyor sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

Hee hatta uefa gibi catirdayacaz

Uefa çatırdadı zaten

• Kuyruk acısı olan doluşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Uefa çatırdadı zaten

Yav he he. Adamlar rusvetten vs istifaya zorlandi. Zira konunun sizinle hic alakasi yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Uefa çatırdadı zaten

Yav he he. Adamlar rusvetten vs istifaya zorlandi. Zira konunun sizinle hic alakasi yok

Ben bizle alakası var diye bişey demedim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.