Şimdi Ara

UEFA DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI (MALİ KRİTER) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
8.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ağzı olan konuşuyor koç Fenerliyse kiğılı Fenerliyse aziz Fenerliyse ülker Fenerliyse yapacak bir şey yok. biz eyvallah demediğimiz için kumpas kuruldu neyse ki mahkeme akladı. siz de o sürecin güzel ekmeğini yediniz. şimdi o müslümcanların uğurcanların oynadığı zamanlara geri dönüyorsunuz. biz 2. kumpasa düşmeyiz zaten temizleniyorlar tek tek. sen bunlarla kafanı yorma da kulübünün cezasıyla ilgilen. tırsıyor musunuz yoksa bu sefer çökeceğiz diye?
  • Bu Ateşşş üfleyerek sönmezzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: potur

batacaklar dediğim zaman bana troll diyen adamlar nerdesiniz alayınız kaçar şimdi bunlar daha iyi günleriniz

Gökten kemik yağar diyorsun yani.

Ne alaka

hocam aklı sıra köp..ğin duası kabul olmuş demeye getiriyor. şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Men hayirli olsun. Biz 3 yil haksiz sekilde gidemezken keyifliydiniz ne demis atalarimiz; Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Oysaki tum Turk takimlari avrupada tek bilek olmamiz lazimdi.

Sen ne saçmalıyorsun. Şike yapanı tabi almazlar kupaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

En fazla para cezası verirler

Mali krizde ki kulübe para cezası ne alaka, transfer yasağı kesin.

Mali kriz değil bu, gelir gider dengesizliği...Paran olsa bile harcayamıyorsun.

@sekoya81 Bool Story Cro
  • Yok mu bi alevli top buna da hadi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Siki hukmu yemedik mahkeme kararlarina gore sonuclandi hepsi ama mahkemenin usulsuz oldugu yeniden yargilanma ile ortaya cikti ve beraat ettik

ne güzel manipulasyon yapıyorsun canım ya. Uluslararası mahkemeler ve etik kurulunun raporları neydi o zaman mehmet ali aydınların açıklamaları neydi. Biz paralelci değiliz diyerek hükümet sayesinde yırttınız.Ayrıca Yeniden yargılama usulsuz dinlemeler içindi. Yani kimse tapelerin yalan olduğunu söylemiyor. Herkes kabul etmiş durumda. Buda şikenin olduğunu,sadece ceza verilmediğini gösteriyor usulsuz dinlemeden dolayı.

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Yazık lan men yicez diye sevinmiş boşuna transfer yasagindan cok buna üzüldüm :(((

• mali açıdan eldeki değerli oyuncular satılıp kulübün çocukları takımda kalırsa asıl cezayı o zaman görün.

bir de kimse altyapı falan demesin. burnu kırık beyin sarsıntılı umut bulut'u ölene kadar oyunda tutan bir takımdan bahsediyoruz. emre çolak ve semih kaya'dan sonra a takıma hangi genç çıktı? sinan gümüş gibi bir adamı bile iki tane forvet bozuntusu uğruna çürütüyorlar.

• Bu kadar umutlu olma açıklandığında üzülürsün forveti umutlu takımın taraftarı seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

gençler bilmez gs bugünlere 80 lı yılların sonunda bir devlet projesi olarak geldi ve derin yapılar sayesinde anca buralara kadar taşınabildi,80 öncesi devlet desteğinin olmadığı zamanlara, 14 yılda bir şampiyon olan günlere geri dönüyor galatasaray,zaten normalde fenerbahçe,beşiktaş ,trabzondan sonra gelen bir camiaydı galatasaray,bundan sonrada öyle 3. yada 4. büyük olarak yoluna devam eder,2000 sonrası iyi gün taraftarı gs taraftarıda büyük ihitamal fenerbahçeye döner,yüzde 20 side bjk trabzon arasında paylaşılır.

Bonsai bom bom

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Koskoca takımın geldiği duruma bak. Para pul kalmadı batacaklar.

Keşke batsa da satmak zorunda kalsalar. Liseli bunaklardan komple kurtulsak nerde o günler

Alıntıları Göster
    beşitaşlıların bizimle ne alamadığı var anlamıyorum, hatırlıyorsam ezelden beri sevilmeyen üvey evlat fenerbahçeydi aramızda..

Bu arada galatasarın bataklığa girişi faruk süren alp yalman zamanlarından beri var.. 2000 başı zannedersem. Sürpriz değil ki..

Fatih Terim'i hatırlıyorsunuz, Galatasaray taraftarı herkes 1 lira atsa kulüp zaten ayağa kalkar demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

beşitaşlıların bizimle ne alamadığı var anlamıyorum, hatırlıyorsam ezelden beri sevilmeyen üvey evlat fenerbahçeydi aramızda..

Bu arada galatasarın bataklığa girişi faruk süren alp yalman zamanlarından beri var.. 2000 başı zannedersem. Sürpriz değil ki..

Fatih Terim'i hatırlıyorsunuz, Galatasaray taraftarı herkes 1 lira atsa kulüp zaten ayağa kalkar demişti.

Alıntıları Göster
    yıllardır liseli dinazorlar ceplerine indirdi paraları şimdiki hali ortada taraftar her zaman kombinesini,ürünleri vs herşeyini aldı ama birileri cebine indirdi şu liseli dinazorlardan tez zamanda kurtuluruz belkide bu yaptırım hayırlı oldu kimin ne çaldığını öğreneceğiz kulübü ruslara araplara asyalı bir milyardere satsalarda kurtulsak şunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

yıllardır liseli dinazorlar ceplerine indirdi paraları şimdiki hali ortada taraftar her zaman kombinesini,ürünleri vs herşeyini aldı ama birileri cebine indirdi şu liseli dinazorlardan tez zamanda kurtuluruz belkide bu yaptırım hayırlı oldu kimin ne çaldığını öğreneceğiz kulübü ruslara araplara asyalı bir milyardere satsalarda kurtulsak şunlardan

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım zaten sıkıntılı bir durumdasın, hala niye transfer yapıyorsun ki? Bu kadar beceriksizce yönetilemez bir kulüp, hele ki bu kulüp galatasaray ise. Yazık valla. Fenerli olmama rağmen üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Yok mu bi alevli top buna da hadi ama
    quote:

Orijinalden alynty: Ybra Kadabra

Yok mu bi alevli top buna da hadi ama

UEFA DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI (MALİ KRİTER)

• quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

Benim anlamadığım zaten sıkıntılı bir durumdasın, hala niye transfer yapıyorsun ki? Bu kadar beceriksizce yönetilemez bir kulüp, hele ki bu kulüp galatasaray ise. Yazık valla. Fenerli olmama rağmen üzüldüm.

Alıntıları Göster
    neyse geç bile kalınmıştı zaten. bu saatten sonra gsliler Fenerbahçe şampiyon olmasın diye dua etsin. yoksa kendi adamları Rasim Ozan Kütahyalının dediği gibi ''kumpas olmasaydı Fenerbahçe galatasaraya 10 yıllık fark atacaktı'' sözü gerçekleşmiş olacak.

• İçimden ara sıra "beter olun" demek gelse de Galatasaray gibi geçmişte Avrupada güzel başarılar elde etmiş nadide bir takımımızın bu durumda olmasından samimi olarak üzüntü duydum.Her ne kadar bazı Gs li arkadaşların Fenerbahçem ceza alırken kıs kıs gülmelerini ve hakaretlerini hatırlasam da böyle köklü bir camianın şu anki durumu gerçekten üzücü.
  • potur kullanıcısına yanıt
    Hee hatta uefa gibi catirdayacaz

• Aysal yetiş, patlat bir bedelli daha....Pardon spk başkani artik gs li degil olmaz...Zaten 280 milyonda buhar oldu Aysal la beraber...

Yetiş arıboğan rus kardeşlerden kredi çek kulübe , yapıştır temlikleri...Buradada Putin var oda olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz sezon bitmeden nasıl böyle bir karar çıkıyor ki arkadaşlar? Ciddi soruyorum bilen varsa açıklasın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.