Şimdi Ara

UEFA: İlk Görev Başarıyla Tamamlanıyor. Yüklenme Durumu %80...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  UEFA: İlk Görev Başarıyla Tamamlanıyor. Yüklenme Durumu %80...

Amaç: Fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden elemek...

Yapılan İşlemler:
    1) Kura günü Fenerbahçe'yi eşleşmesi muhtemel en zor takımlardan biriyle eşleştir
    2) Maça kötü hakem ata
    ...

Arkadaşlar bu trabzonspor sevdalısı 2011 sezonu şampiyonu trabzonspor diyen büyük takım çalıştırmayı bilmeyen ve büyük ihtimal fenerbahçe düşmanı ERSUN YANAL bu takımın başına neden getirildi? Bunları herşeyiyle belli ediyor. Para için gelmiş, açıklamalarında fenerbahçelilik ruhu bulunmayan sözler, yanlış kadro dizilimi hatta kadro dizilimi bile yok denilebilir, yanlış ilk 11e başlamalar, yanlış değişiklikler vs vs... Uefa'nın planının üzerine tuz biber ekti resmen. Moussa sow orta sahada oynuyor, diziliş denen birşey yok taktik sıfır. oyuna utanmadan alenen göz göre göre büyük maç görmemiş etmemiş weboyla başlıyor orada şampiyonlar ligine yetişsin diye alınan emenike dururken vs vs say say bitmez. Düşünceleriniz nedir bu adamla ilgili

• Ersun hoca para için takımın başında, Aziz' de Ersunda defolsun gitsin.
  • Hepsi amerikanin oyunları zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin bu oyun yapısıyla eleyeceğiniz takım yok.
    Salzburg maçlarını hatırlayın. Elinizi vicdanınıza koyun.
    "Arsenal güçlü" hikayesini bırakın.
  • Bizim penaltımızı vermeyen hakem herhalde Atletico maçındaki. Hadi diyelim herkes türlü türlü oyun oynadı,herkes size düşman. Sahadaki futbol neydi? Kendi futbolcularınız da mı size düşman? 1 tane etkili atağınız var mı arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Bizim penaltımızı vermeyen hakem herhalde Atletico maçındaki. Hadi diyelim herkes türlü türlü oyun oynadı,herkes size düşman. Sahadaki futbol neydi? Kendi futbolcularınız da mı size düşman? 1 tane etkili atağınız var mı arkadaş?

Ben neyi anlattım peki konu içerisindeki ilk mesajda. Sen sanırım konu başlığını okuyup yorum yapmışsın. Önce forumu kullanmasını bil..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maçtan önce ya arsenal ya zenit çıksın diyenler çoğunluktaydı. Ayrıca Salzburg'u üstün oyunla da elemediniz. Arsenal'e karşı ezildiniz. Konyaspor'a karşı ilk yarı 2-0 önde iken bile kötü oynuyordunuz. Hiçbir maçta iyi olmasanız bile Galatasaray'a karşı aşırı motivasyonla çok iyi oynardınız onu bile yapamadınız. Siz Arsenal'le böyle oynarsanız şampiyonlar liginde nasıl oynayacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Bizim penaltımızı vermeyen hakem herhalde Atletico maçındaki. Hadi diyelim herkes türlü türlü oyun oynadı,herkes size düşman. Sahadaki futbol neydi? Kendi futbolcularınız da mı size düşman? 1 tane etkili atağınız var mı arkadaş?

Ben neyi anlattım peki konu içerisindeki ilk mesajda. Sen sanırım konu başlığını okuyup yorum yapmışsın. Önce forumu kullanmasını bil..

Sen yazdığımı okudun mu bilmiyorum ama kendin demişsin UEFAnın amacı FByi elemek cart curt. Ben de diyorum ki herkes size düşman ama futbolcularınızın kılı kıpırdamıyor. Ersun Yanalı zaten konuşmaya gerek yok. Avrupa için gelmedi o adam. 1 yıl idareten geldi sonra da kovulmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Maçtan önce ya arsenal ya zenit çıksın diyenler çoğunluktaydı. Ayrıca Salzburg'u üstün oyunla da elemediniz. Arsenal'e karşı ezildiniz. Konyaspor'a karşı ilk yarı 2-0 önde iken bile kötü oynuyordunuz. Hiçbir maçta iyi olmasanız bile Galatasaray'a karşı aşırı motivasyonla çok iyi oynardınız onu bile yapamadınız. Siz Arsenal'le böyle oynarsanız şampiyonlar liginde nasıl oynayacaksınız?

Ben neyden bahsedip neyi sorguluyorum siz neler diyorsunuz arkadaş? Fenerbahçelikerden çok Gsliler cevap atıyor konuya bu da tartışılacak diğer mevzu. Tamam atında bari konuya uygun birşeyler yazın. Ben ne diyorum sen ne diyorsun bir de maçları anlatıyorsun gelmişin...
  • quote:

quote:

quote:

Sen yazdığımı okudun mu bilmiyorum ama kendin demişsin UEFAnın amacı FByi elemek cart curt. Ben de diyorum ki herkes size düşman ama futbolcularınızın kılı kıpırdamıyor. Ersun Yanalı zaten konuşmaya gerek yok. Avrupa için gelmedi o adam. 1 yıl idareten geldi sonra da kovulmak için.

O zaman balık baştan kokar sözü sana yeterli mi dostum? Balıkta ersun oluyor oldu mu anlatabildim mi?

• Komplo teorisi uretmekten bikmadiniz dimi bir turlu. Bu tip komplo teorilerine cevaben uzun uzun yazarim da, dusunce yapinizin degismeyecegini bildigimden degmez diyorum.

• Kusura bakma sÜrekli ben neden bahsettim demişsinde dünkü maçtan sonra kalkıpta uefa bizi bilerek arsenalle eşlştirdi hakem kötüydü diyen bitek seni gördüm. Herkes oyunun kötülüğünden bahsediyor dünden beri.

Böyle rezalet bir oyundan sonra kalkıp bunları yazman bile utanç verici.
  • Sanki Arsenal yerine PAOK çıksa eleyecektiniz ?
  • quote:

UEFA: İlk Görev Başarıyla Tamamlanıyor. Yüklenme Durumu %80...

Amaç: Fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden elemek...

Yapılan İşlemler:
    1) Kura günü Fenerbahçe'yi eşleşmesi muhtemel en zor takımlardan biriyle eşleştir
    2) Maça kötü hakem ata
    ...

Arkadaşlar bu trabzonspor sevdalısı 2011 sezonu şampiyonu trabzonspor diyen büyük takım çalıştırmayı bilmeyen ve büyük ihtimal fenerbahçe düşmanı ERSUN YANAL bu takımın başına neden getirildi? Bunları herşeyiyle belli ediyor. Para için gelmiş, açıklamalarında fenerbahçelilik ruhu bulunmayan sözler, yanlış kadro dizilimi hatta kadro dizilimi bile yok denilebilir, yanlış ilk 11e başlamalar, yanlış değişiklikler vs vs... Uefa'nın planının üzerine tuz biber ekti resmen. Moussa sow orta sahada oynuyor, diziliş denen birşey yok taktik sıfır. oyuna utanmadan alenen göz göre göre büyük maç görmemiş etmemiş weboyla başlıyor orada şampiyonlar ligine yetişsin diye alınan emenike dururken vs vs say say bitmez. Düşünceleriniz nedir bu adamla ilgili

Seni ibretle izliyorum. Komiksin ama malesef trajikomik. Iyice paranoyak oldunuz. Adam gibi oyun oynanmamissin hala hakemdi uefaydi diye maval okuyosunuz binde utanmadan.

• Saçmalamayın komik olmuş. UEFA cidden bize komplo falan kursa, CAS'taki hızlı yargılamayı kabul edip bizi turnuvalarına almazdı. Şu anda oynamamamız gereken maçlar oynuyoruz. Olan Salzburg ve Bursaspor'a oldu.

Ayrıca değil Arsenal'ı elemek, bu futbolla Konyaspor'a da yeniliriz nitekim kaybettik zaten.
  • Evinde oynadığın maçta ilk şutunu 50 küsürüncü dakikada çekmişsin hala yok hakem yok UEFA diyorsun. Fenerbahçe dün ne oynadı ?
  • Kusura bakma da Salzburg'un çok iyi değil, Webo gibi bir forveti olsa ilk maçtan işi bitirirlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.