Şimdi Ara

UEFA kupası üzerindeki Galatasaray amblemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle internette gezinirken gördüm de. Ekleyeyim bunuda dedim. Hani olurda tesadüfen bi yerlerde gören olursa şaşırmasın. Orda zaten Türk bayrağı çakılı.

•  UEFA kupası üzerindeki Galatasaray amblemi
  • Borussia Mönchengladbach bile almis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Borussia Mönchengladbach bile almis

Hemde iki kere
  • Olur mu canım Fener alıcak diye önceden rezerv etmişler o bayrağı
  • Hem fransız hem portekiz bayrağının üstüne yazmışlar bizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altında fransız bayrağı var.

The bomb has been planted.
  • Takımların hiç biri ülke bayraklarına denk gelmiyor kupa kurulduğu günden beride nedendir bilinmez ısrarla bu şekilde ilerliyor.. Bayraklar uefa'ya kayıtlı ülke federasyonlarını temsilen kupada rastgele yer almakta.. Ama bunu rastgele yapmak yerine sadece kupayı kazanan takım isimleri ve bayrakları aynı alana denk getirseler çok daha iyi olurdu.. Zaten azda yer kaldı yakında 4. sıra için alt tarafı yükselteceklerdir. Kupa artık 1 KG Daha ağırlaşır =)

KUPANIN ORJINAL HALİ

• UEFA Avrupa Ligi'nde adım adım finale yürüyen Fenerbahçe'de Lazio zaferi sonrası yapılan kupa sohbeti bir hayli ilginçti.

Teknik heyet ve futbolcular her ne kadar temkinli konuşsalar da yöneticiler kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda şimdiden UEFA Kupası'nın nereye konulacağını tartıştılar.

Fenerbahçe'ye yeni bir vizyon katacak olan, yıllardır Başkan Aziz Yıldırım'ın hayallerini süsleyen kupanın Fenerbahçe Müzesi'ndeki yeri bir süre sonra belirlendi. Yöneticiler kupanın ana girişe konulması yönünde görüş birliğine varırken, uçakta Chelsea'nin yarı finalde çıkmaması da umutları daha da arttırdı.
  • Kimler almış.... Bu seen bakalım kim alacak; bence Chelsea alırsa geçen yıl şampiyonlar ligi bu sene UEFA ligi tersinden gitmiş olacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Borussia Mönchengladbach bile almis

Hemde iki kere

O yıllarda almanyada 7 senede 5 lig şampiyonluğu 2 uefa kupası 1 almanya kupası almış takım gladbach
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.