Şimdi Ara

UEFA ne zaman açıklıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UEFA ne zaman açıklayacak kararları bilen var mı.

• Belki yarin, belki yarindan da yakin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

Belki yarin, belki yarindan da yakin.
    48 saat içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

48 saat içinde.

Alıntıları Göster
    Umarım UEFA sadece şike yapanları cezalandırır ve 10 veya 15 sene gibi bir ceza ile cezalandırır ki bir daha cüret edemezler şike yapmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

48 saat içinde.

Alıntıları Göster
    Her gün yeni bir UEFA ne zaman açıklıyor konusu açılıyor. Düzgün 1 tane konu yok mu? herkesin bilgi alabilmesi, paylaşabilmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Umarım UEFA sadece şike yapanları cezalandırır ve 10 veya 15 sene gibi bir ceza ile cezalandırır ki bir daha cüret edemezler şike yapmaya

Tabi canım 15 de yetmez. Kulübün kapısına mühür çaksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Her gün yeni bir UEFA ne zaman açıklıyor konusu açılıyor. Düzgün 1 tane konu yok mu? herkesin bilgi alabilmesi, paylaşabilmesi için

Alıntıları Göster
    evet bende merak içindeyim..uyefa nezaman açıklayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

Alıntıları Göster
    twitter da 48 saat içinde 8 takım disiplin kuruluna gidecek diye dolanıyor,platini nin bugünkü açıklamalarına bakarsanız şikeye karışmış kişilere ömür boyu men çıkar, birde şu var uefa cezayı kesecek dosya fifa ya gidecek onlarda ceza verecek görüşümün arkasındayım cezalar verilene kadar süresiz men çıkacak o zaman bak bakalım nasıl düşürüyolar sonuçta futbolun patronu fifa dır

• quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

Alıntıları Göster
    Bu twitterda orda burda köşesinden atıp tutan kolpacıları Allah bildiği gibi yapsın. Sözde istihbaratçı sözde duyumcular insanların duygularıyla asıl bunlar oynadılar.

Verirse verir ceza ne olacak, tanrımı bu uefa yani. Avrupaya gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz amma kıvranıldı, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene.

Bizim kadar üç kağıtçı bir millet yok, 2-3 ayda çözülecek işi mok ettik.

• tahkim kurulu yazılı gerekçeli kararını bugün uefaya gönderecek daha,15i ila 25i arası açıklanır
  • quote:

quote:

Siyah çelenki de ben yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

quote:

Siyah çelenki de ben yollarım

Alıntıları Göster
    şampiyona sonrasına kalır
    transfer beklemeyin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

transfer beklemeyin yani

Alıntıları Göster
    Her şeyin belli olacağı tarih Ağustos un son haftasıdır arkadaşlar.
    Boşuna o tarihe kadar ne zaman açıklanıyor diye konu açmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bu twitterda orda burda köşesinden atıp tutan kolpacıları Allah bildiği gibi yapsın. Sözde istihbaratçı sözde duyumcular insanların duygularıyla asıl bunlar oynadılar.

Verirse verir ceza ne olacak, tanrımı bu uefa yani. Avrupaya gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz amma kıvranıldı, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene.

Yazdiklarina sonuna kadar takiliyorum ancak, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene lafina katilmiyorum. Basari olarak haklisin ama maddi gelirin farkinda degilsin sanirim. Sampiyonlar liginde sifir dahi ceksen en az 30 milyon tl kazaniyorsun. Bunun yaninda puan alirsan kazancin daha da artiyor. Tabi stat, reklam ve yayin gelirlerini saymiyorum bile. Prestijden cok kulup yoneticileri bunlari dusunuyor. Zaten bu kararin verilememesindeki en buyuk neden para degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

transfer beklemeyin yani

Alıntıları Göster
    Şimdi de 48 saat içinde diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaist

Her şeyin belli olacağı tarih Ağustos un son haftasıdır arkadaşlar.
    Boşuna o tarihe kadar ne zaman açıklanıyor diye konu açmayın.

ağustos mu ne yaptin sen o zaman takımların formaları ve transferleri bitiyor 48.saat içinde açıklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Yazdiklarina sonuna kadar takiliyorum ancak, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene lafina katilmiyorum. Basari olarak haklisin ama maddi gelirin farkinda degilsin sanirim. Sampiyonlar liginde sifir dahi ceksen en az 30 milyon tl kazaniyorsun. Bunun yaninda puan alirsan kazancin daha da artiyor. Tabi stat, reklam ve yayin gelirlerini saymiyorum bile. Prestijden cok kulup yoneticileri bunlari dusunuyor. Zaten bu kararin verilememesindeki en buyuk neden para degil mi?

Alıntıları Göster
    Arif Kızılyalın/Ntvspor Radyo: UEFA ceza verecek ve Yıldırım Demirören erteleme isteyecek! Kaynağım çok sağlam.. Erteleme de kabul görür..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Arif Kızılyalın/Ntvspor Radyo: UEFA ceza verecek ve Yıldırım Demirören erteleme isteyecek! Kaynağım çok sağlam.. Erteleme de kabul görür..

Alıntıları Göster
    Bence UEFA men cezası verirse erteleme yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metind

Bence UEFA men cezası verirse erteleme yapmaz.

Alıntıları Göster
    Ne olursa olsun, Bir şekilde geçen seneki cezayı göz önünde bulunduracak bence UEFA
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Klüp yöneticileri 3 ay adam olsalardı, bu iş çözülürdü. Suçlu suçsuz tartışması yapmıyorum. Bu kadar fırıldak insan birarada olursa bir süreç bu kadar rezil olabilirdi.

Bahsettiğim Baransu, Rok, Karlıbel gibileri de görevlerini çok iyi icra ettiler.

Hepsine helal olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.