twitter da 48 saat içinde 8 takım disiplin kuruluna gidecek diye dolanıyor,platini nin bugünkü açıklamalarına bakarsanız şikeye karışmış kişilere ömür boyu men çıkar, birde şu var uefa cezayı kesecek dosya fifa ya gidecek onlarda ceza verecek görüşümün arkasındayım cezalar verilene kadar süresiz men çıkacak o zaman bak bakalım nasıl düşürüyolar sonuçta futbolun patronu fifa dır
Bu twitterda orda burda köşesinden atıp tutan kolpacıları Allah bildiği gibi yapsın. Sözde istihbaratçı sözde duyumcular insanların duygularıyla asıl bunlar oynadılar.
Verirse verir ceza ne olacak, tanrımı bu uefa yani. Avrupaya gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz amma kıvranıldı, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene.
Bizim kadar üç kağıtçı bir millet yok, 2-3 ayda çözülecek işi mok ettik.
tahkim kurulu yazılı gerekçeli kararını bugün uefaya gönderecek daha,15i ila 25i arası açıklanır
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_
Umarım UEFA sadece şike yapanları cezalandırır ve 10 veya 15 sene gibi bir ceza ile cezalandırır ki bir daha cüret edemezler şike yapmaya
Tabi canım 15 de yetmez. Kulübün kapısına mühür çaksınlar.
Siyah çelenki de ben yollarım
quote:
Orijinalden alıntı: B.Avcı
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_
Umarım UEFA sadece şike yapanları cezalandırır ve 10 veya 15 sene gibi bir ceza ile cezalandırır ki bir daha cüret edemezler şike yapmaya
Tabi canım 15 de yetmez. Kulübün kapısına mühür çaksınlar.
Siyah çelenki de ben yollarım
Alıntıları Göster
şampiyona sonrasına kalır transfer beklemeyin yani
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
Alıntıları Göster
Her şeyin belli olacağı tarih Ağustos un son haftasıdır arkadaşlar. Boşuna o tarihe kadar ne zaman açıklanıyor diye konu açmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Bu twitterda orda burda köşesinden atıp tutan kolpacıları Allah bildiği gibi yapsın. Sözde istihbaratçı sözde duyumcular insanların duygularıyla asıl bunlar oynadılar.
Verirse verir ceza ne olacak, tanrımı bu uefa yani. Avrupaya gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz amma kıvranıldı, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene.
Yazdiklarina sonuna kadar takiliyorum ancak, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene lafina katilmiyorum. Basari olarak haklisin ama maddi gelirin farkinda degilsin sanirim. Sampiyonlar liginde sifir dahi ceksen en az 30 milyon tl kazaniyorsun. Bunun yaninda puan alirsan kazancin daha da artiyor. Tabi stat, reklam ve yayin gelirlerini saymiyorum bile. Prestijden cok kulup yoneticileri bunlari dusunuyor. Zaten bu kararin verilememesindeki en buyuk neden para degil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
Alıntıları Göster
Şimdi de 48 saat içinde diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: recaist
Her şeyin belli olacağı tarih Ağustos un son haftasıdır arkadaşlar. Boşuna o tarihe kadar ne zaman açıklanıyor diye konu açmayın.
ağustos mu ne yaptin sen o zaman takımların formaları ve transferleri bitiyor 48.saat içinde açıklanır.
quote:
Orijinalden alıntı: exclusive
quote:
Yazdiklarina sonuna kadar takiliyorum ancak, sanki Barcelonaya kafa tutuyorduk her sene lafina katilmiyorum. Basari olarak haklisin ama maddi gelirin farkinda degilsin sanirim. Sampiyonlar liginde sifir dahi ceksen en az 30 milyon tl kazaniyorsun. Bunun yaninda puan alirsan kazancin daha da artiyor. Tabi stat, reklam ve yayin gelirlerini saymiyorum bile. Prestijden cok kulup yoneticileri bunlari dusunuyor. Zaten bu kararin verilememesindeki en buyuk neden para degil mi?
Alıntıları Göster
Arif Kızılyalın/Ntvspor Radyo: UEFA ceza verecek ve Yıldırım Demirören erteleme isteyecek! Kaynağım çok sağlam.. Erteleme de kabul görür..
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
Arif Kızılyalın/Ntvspor Radyo: UEFA ceza verecek ve Yıldırım Demirören erteleme isteyecek! Kaynağım çok sağlam.. Erteleme de kabul görür..
Alıntıları Göster
Bence UEFA men cezası verirse erteleme yapmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: metind
Bence UEFA men cezası verirse erteleme yapmaz.
Alıntıları Göster
Ne olursa olsun, Bir şekilde geçen seneki cezayı göz önünde bulunduracak bence UEFA
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
quote:
Klüp yöneticileri 3 ay adam olsalardı, bu iş çözülürdü. Suçlu suçsuz tartışması yapmıyorum. Bu kadar fırıldak insan birarada olursa bir süreç bu kadar rezil olabilirdi.
Bahsettiğim Baransu, Rok, Karlıbel gibileri de görevlerini çok iyi icra ettiler.