Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
1
Favori
12.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz burada istediğiniz kadar bi yerlerinizi yırtın bu takımda zeka olarak -40'larda olan kalas burak olduğu sürece biz her maça 10 kişi çıkmaya mahkumuz.
    Ve bu burağı hala oyunda tutan teknik Traktörler bence gitsin bakkalcılık falan yapsın.Ne zaman bizim şöyle mühendis gibi düşünen bir teknik direktörlerimiz olacak merak ediyorum.Hepsi bakkalcı abi tek bir tane teknik yönden kafa yoran TD yok.

Şu burağı göremeyen görmek istemeyen görmeyen TD'ye ne demeli abi kafayı yicem ya. Bu adam hala nasıl oynayabilir çıldırmak üzereyim.Şu sinanı ilk 11 de oynatsan bu burak denen rezil heriften 10 kat daha iyi iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Fenerbahçeliler bile gözüme daha sempatik geliyor şu Beşiktaşlı istilasını gördükçe...

Çemişgezekspor'a yenilsek yine gelip sataşacaklar, Bayern Münih'i yensek yine gelip bir halt bulacaklar...

Öyle deme onlar dünyanın en iyi takımı... Ligin 15. haftasında şampiyonluk kutlayan bi taraftar onlar onlar çok büyük çokkkkk...

Adamlar her sene ayni senaryoyu oynuyorlar bikmadilar.
    Beyler hafta sonu bunlari yenersek bunlar artik nereye girerler kim bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

Ya bize laf atan malum taraftarlar 2 gün sonra düştüğümüz yerde kalmak için maça çıkacak İroniye bak

Astanayla oynamıyoruz koçum.
  • Olm sataşıp durmayın şunlara kurunun yanında yaş da yanıyor laf getiriyonuz bize(sevgili Beşiktaş taraftarı)

• Amaç Avrupa Ligine kalmaktı, kaldınız
    Önemli olan budur
    Yenilseydiniz kötü olurdu
    Karalar bağlanacak bişey yok

•  UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45

• Kurslarda Astana çıkınca 6 puan garanti diyenler, Astanadan zorla ikinci puanı alınca sokaklarda korna çalarak kutlamaya başladılar.
    Bakınız bu bir dramdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Siz burada istediğiniz kadar bi yerlerinizi yırtın bu takımda zeka olarak -40'larda olan kalas burak olduğu sürece biz her maça 10 kişi çıkmaya mahkumuz.
    Ve bu burağı hala oyunda tutan teknik Traktörler bence gitsin bakkalcılık falan yapsın.Ne zaman bizim şöyle mühendis gibi düşünen bir teknik direktörlerimiz olacak merak ediyorum.Hepsi bakkalcı abi tek bir tane teknik yönden kafa yoran TD yok.

Şu burağı göremeyen görmek istemeyen görmeyen TD'ye ne demeli abi kafayı yicem ya. Bu adam hala nasıl oynayabilir çıldırmak üzereyim.Şu sinanı ilk 11 de oynatsan bu burak denen rezil heriften 10 kat daha iyi iş yapar.

Öyle bi söylüyosunuzki kenarda ibrahimovic var ama burakı oynatıyo gibi. Sinan diyip durmayın sinanda burak 2

• Takımda bir şey eksik ya. O Real Madrid karşısında kükreyen takımdan eser kalmamış maalesef.
  • Arkadaslar maca giden taraftarlar rica ediyorum ıslıklama yapmayın onumuzde bi AVRUPA SAMPİYONASİ var.futbolcularin moralli olmasi lazim destek olunmasi lazim.bilincli spor sever olalim...

• quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45

Allah büyük kimse haketmediği yerde barınamaz sezon başı boş boş konuşanlar şimdi avrupa ligi'ne şükrediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Siz gidemezken biz dönüyorduk. (Şampiyonlar Ligi'nden bahsediyorum, hani şu müziğini çok özlediğiniz lig)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Iceman

Tam anlamıyla berbat bir maçtı. Kazak takımını kutlarım. GS'ye 3,5 attıra attıra bitirdiler maçı.

Moldeyle toshack geçenler astanaya 2 maçta da üstünlük kuramadılar, az daha elenmenin eşiğine geldiler.Berbat bir savunma, organize olamayan bir orta saha, topsuz bir forvet oyunu. GSyi bu oyunla top diye oynarlar avrupa liginde. Bu savunma daha çoook 4 gol yer.

Maçtan sonra berabere kaldıklarına sevinen gsliler gördüm, acıdım javascript:void(opener.AddText('[sm\=icon_ohmygod.gif]'));self.focus();

Öncelikle eğri oturup doğru konuşalım, burada kimsenin beraberliğe sevindiği yok. Sadece Avrupa Ligi'ne kalmanın getirdiği bir "Neyse, hiç değilse..." durumu var, o.

Maç bittikten sonra takım bu yüzden yuhalandı.

Molde yenilginize gülmemizin nedeni, ondan önce oynanan Atletico Madrid maçını kaybetmemiz ve sizin her zaman olduğu gibi bununla da dalga geçmenizdi.

Bu söylediklerimin hepsini sen de biliyorsun, kabul etmek işine gelmiyor.

• Arkadaş şu ßjkllerin Gs forumuna girmesi cidden yasaklansın. Takım sadece 2 kere değiştirme hakkı verilsin forumda da takımı bjk olan gs ve hatta fb forumlarına mesaj yazamasın. Bununla ilgili ciddi ve detaylı bi konu açıcam ilerleyen zamanlarda.

Sizin ne çapınız ne haddiniz ne de rütbeniz GALATASARAY'a laf atmaya yetmez. Fenerliler dese anlarım, hadi neyse de size ne oluyor ?

YEMİN ETTİK GELECEK GÜZEL GÜNLER
    YANACAK MEŞALELER

SANA SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK !

"Türk olmayan takımları yenmek"
    Çünkü bizim ruhumuzda var

En kötü gün bugünse, daha yüksek sesle GALATASARAY !
  • Yattık gs yüzünden gitti paracıklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Arsenalde çıkamamış.

Arsenal'in maçı bugün 2 farklı kazanmazsa eleniyordu yamulmuyorsam...Olympiakos deplasmanı

elenir büyük ihtimal ama...
  • quote:

kendini böyle şeylerle avutan tipik fenerli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Arsenalde çıkamamış.

Arsenal'in maçı bugün 2 farklı kazanmazsa eleniyordu yamulmuyorsam...Olympiakos deplasmanı

elenir büyük ihtimal ama...

Yarın da maçlar var hesap etmedim ben onu

• Sizin gibi adamları gördükçe hala umut var diyorum.

Boyle güzel futbolu bilen bir yorumları görmeyeli çok oluyor.

Ben rakip takim hakkinda sizin gibi analizler yaptigimda ne işin var burda diyorlar.
    Ama bizim bölümüzde bòyle futbolu bilen akilli adam gibi adam rakip takim taraftari gelip yazmasi beni mutlu ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Arkadaş şu ßjkllerin Gs forumuna girmesi cidden yasaklansın. Takım sadece 2 kere değiştirme hakkı verilsin forumda da takımı bjk olan gs ve hatta fb forumlarına mesaj yazamasın. Bununla ilgili ciddi ve detaylı bi konu açıcam ilerleyen zamanlarda.

Sizin ne çapınız ne haddiniz ne de rütbeniz GALATASARAY'a laf atmaya yetmez. Fenerliler dese anlarım, hadi neyse de size ne oluyor ?

YEMİN ETTİK GELECEK GÜZEL GÜNLER
    YANACAK MEŞALELER

SANA SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK !

"Türk olmayan takımları yenmek"
    Çünkü bizim ruhumuzda var

En kötü gün bugünse, daha yüksek sesle GALATASARAY !

Bjkliler yok bir kac troll var o kadar.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.