Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
1
Favori
12.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin bizi nasıl yendiğinizi biliyoruz . Onurlu hakemlerle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    uefa yarı final

Bjk - Sevilla
    Fenerbahçe - Gs

Final Bjk - Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45

Allah büyük kimse haketmediği yerde barınamaz sezon başı boş boş konuşanlar şimdi avrupa ligi'ne şükrediyor.

Hakettiysen şampiyon olaydın avrupa ligine şükrettiğimiz falanda yok

boşu boşuna 2 maç yapacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Arkadaş şu ßjkllerin Gs forumuna girmesi cidden yasaklansın. Takım sadece 2 kere değiştirme hakkı verilsin forumda da takımı bjk olan gs ve hatta fb forumlarına mesaj yazamasın. Bununla ilgili ciddi ve detaylı bi konu açıcam ilerleyen zamanlarda.

Sizin ne çapınız ne haddiniz ne de rütbeniz GALATASARAY'a laf atmaya yetmez. Fenerliler dese anlarım, hadi neyse de size ne oluyor ?

YEMİN ETTİK GELECEK GÜZEL GÜNLER
    YANACAK MEŞALELER

SANA SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK !

"Türk olmayan takımları yenmek"
    Çünkü bizim ruhumuzda var

En kötü gün bugünse, daha yüksek sesle GALATASARAY !

Ne güzel işte geçinin kardeş kardeş. Sarı var hem ikinizde de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45

Allah büyük kimse haketmediği yerde barınamaz sezon başı boş boş konuşanlar şimdi avrupa ligi'ne şükrediyor.

Hakettiysen şampiyon olaydın avrupa ligine şükrettiğimiz falanda yok

boşu boşuna 2 maç yapacaz.

Alıntıları Göster
    Yasin 11 oyuncusu değil
    Egoistlik almış başını gidiyor onca pozisyonda şut değil pas denense 3 4 olacaktı
    Burak gitsin
    Sabriyi tanımayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

Sizin bizi nasıl yendiğinizi biliyoruz . Onurlu hakemlerle..

Öfff sizde bıktırdınız haa. Daha hafta sonu ne yaptığınızı biliyoruz. Üstüne konuşunda konuşun yeter be. Yüzsüzlükte en sevmediğim huydur. Aziz Yıldırımın taraftarlarına bak hele.
  • Elenmekten iyidir beyler hepimiz çeyrek yapsak güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler galatasaray umarim uefada basarili olursunuz

• quote:

uefa yarı final

Bjk - Sevilla
    Fenerbahçe - Gs

Final Bjk - Fenerbahçe

Agalar gs avrupa liginde şuan o garanti de sizin garanti bile değil bu bjkliler yok mu bu bjkliler yine 3. bile olabilirsiniz umarım olmassınızda az mantıklı düşünün yorum yapın
  • Avrupa liginde 1 tur bile geçebileceğine inanmıyorum takımın, ilk maç için bahaneler vardı ama evinde bile Astana'yı yenemiyorsan takımda sorun vardır.

• Sevilla uefaya kalmış, 3 takimimiz da uefayi bosversin,ultra kaliteli ligimize odaklanalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alayina_Gider

quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Arkadaş şu ßjkllerin Gs forumuna girmesi cidden yasaklansın. Takım sadece 2 kere değiştirme hakkı verilsin forumda da takımı bjk olan gs ve hatta fb forumlarına mesaj yazamasın. Bununla ilgili ciddi ve detaylı bi konu açıcam ilerleyen zamanlarda.

Sizin ne çapınız ne haddiniz ne de rütbeniz GALATASARAY'a laf atmaya yetmez. Fenerliler dese anlarım, hadi neyse de size ne oluyor ?

YEMİN ETTİK GELECEK GÜZEL GÜNLER
    YANACAK MEŞALELER

SANA SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK !

"Türk olmayan takımları yenmek"
    Çünkü bizim ruhumuzda var

En kötü gün bugünse, daha yüksek sesle GALATASARAY !

Bjkliler yok bir kac troll var o kadar.

Gayet düzgün yorum atıyorum. Kaşınanları kaşıyorum.

Yukarılara bakın maç sonunda ki" İnşallah Avrupada ilerlersiniz" sözümün arkasındayım ama saçma sapan 8-0'a muhabbeti götürenlerede ağzının payını vermemek olmaz. Yada Beşiktaşla dalga geçmeyi aklının ucundan geçirenlerin...

Efendice konuşuyoruz hakeden sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

• Real madrid e 10 kisi defans yaptıran takım,astanayla zar zor berabere kalıyor. Yönetim istifa

• quote:

Orijinalden alıntı: Joel Embiid

Sevilla uefaya kalmış, 3 takimimiz da uefayi bosversin,ultra kaliteli ligimize odaklanalim
    PSV Eindhoven bile gruptan çıkmış.

"Öldü" dediğimiz Eredivisie'den gelme ve daha Avrupa Ligi gruplarından bile çıkamamış, eski gücünden fersah fersah uzak PSV Eindhoven, EPL dördüncüsü ve tekrar ayağa kalkan ManU'yu geçerek gruptan çıkmış.

Yarın Olympiakos'un Arsenal'a yenilmezlerse ki deplasmanda bile yendiler, gruptan çıkma olasılığı var.

Şunları gördükçe ben utanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

uefa yarı final

Bjk - Sevilla
    Fenerbahçe - Gs

Final Bjk - Fenerbahçe

Agalar gs avrupa liginde şuan o garanti de sizin garanti bile değil bu bjkliler yok mu bu bjkliler yine 3. bile olabilirsiniz umarım olmassınızda az mantıklı düşünün yorum yapın

fenerliyim ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

"Öldü" dediğimiz Eredivisie'den gelme ve daha Avrupa Ligi gruplarından bile çıkamamış, eski gücünden fersah fersah uzak PSV Eindhoven, EPL dördüncüsü ve tekrar ayağa kalkan ManU'yu geçerek gruptan çıkmış.

Yarın Olympiakos'un Arsenal'a yenilmezlerse ki deplasmanda bile yendiler, gruptan çıkma olasılığı var.

yarın porto yada chelsedan biri de çıkamayacak :) d.kiev çok rahat 3 puanı alır 11 olur . chelsea portoda şuanda 10 puan da fena grup :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

yarın porto yada chelsedan biri de çıkamayacak :) d.kiev çok rahat 3 puanı alır 11 olur . chelsea portoda şuanda 10 puan da fena grup :)

Chelsea zaten kötü bir sezon geçiriyorken elenmelerine şaşırmam. Dinamo Kiev gruptan çıkarsa bir "utandırma" da onlardan gelsin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Bu mesaj silindi.
    http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2016.html

uefa sıralaması içinde önemli bir beraberlik bence.ilk 12 deki yerimizi korumamız gerekiyor.1 cl ye 1 de avrupa ligi gruplarına kafadan katılabilmek için.bu sene beşiktaş direk gruplara katıldı avrupa liginde.
  • Bu mali durumla bu kadroyla 3.lük büyük muazzam başarı olur. avrupada zaten koşan oyuncun yoksa 5 yemeye mahkumsun zaten Avrupa Liginde ki rakiplerde zor gelecek gibi bu kadroyla zor zor zor

• Tuttuğun takım sağ tarafa nasıl geliyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.