Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
1
Favori
12.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teoska

PSV Eindhoven bile gruptan çıkmış.

"Öldü" dediğimiz Eredivisie'den gelme ve daha Avrupa Ligi gruplarından bile çıkamamış, eski gücünden fersah fersah uzak PSV Eindhoven, EPL dördüncüsü ve tekrar ayağa kalkan ManU'yu geçerek gruptan çıkmış.

Yarın Olympiakos'un Arsenal'a yenilmezlerse ki deplasmanda bile yendiler, gruptan çıkma olasılığı var.

Şunları gördükçe ben utanıyorum.

Gruptan çıksaydık real madrid gelseydi bu kadroyla 6-8 arası her iki maçta gol yiyerek elenmek hoşuna gidecekti yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Alayina_Gider

quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Arkadaş şu ßjkllerin Gs forumuna girmesi cidden yasaklansın. Takım sadece 2 kere değiştirme hakkı verilsin forumda da takımı bjk olan gs ve hatta fb forumlarına mesaj yazamasın. Bununla ilgili ciddi ve detaylı bi konu açıcam ilerleyen zamanlarda.

Sizin ne çapınız ne haddiniz ne de rütbeniz GALATASARAY'a laf atmaya yetmez. Fenerliler dese anlarım, hadi neyse de size ne oluyor ?

YEMİN ETTİK GELECEK GÜZEL GÜNLER
    YANACAK MEŞALELER

SANA SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK !

"Türk olmayan takımları yenmek"
    Çünkü bizim ruhumuzda var

En kötü gün bugünse, daha yüksek sesle GALATASARAY !

Bjkliler yok bir kac troll var o kadar.

Gayet düzgün yorum atıyorum. Kaşınanları kaşıyorum.

Yukarılara bakın maç sonunda ki" İnşallah Avrupada ilerlersiniz" sözümün arkasındayım ama saçma sapan 8-0'a muhabbeti götürenlerede ağzının payını vermemek olmaz. Yada Beşiktaşla dalga geçmeyi aklının ucundan geçirenlerin...

Efendice konuşuyoruz hakeden sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Sen degil zaten.

Sadece trolluk yapmak icin girenler var.sende goruyosundur.

• Dortmund Liverpool M. United Sevilla ve yarın gelecek diğer çok büyük takımlar arasında hala gaza geliyoruz

Hadi biz celtic yeneriz veya berabere kalırız Turlarız
    GS zaten garantiledi bugün
    Beşiktaşlılar Nasıl bu kadar rahat takılıyor burda ve laf ediyor gs ye anlamış değilim.
    % 90 Lizbon yenecek sizi o Zaman savunmanız şu mu olacak

Biz Lizbon a yenildik sizin gibi Astana köy takımına karşı oynamadık !!

Ama tabelada hala GS ve FB yazacak budur asıl önemli olan. İ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonraki galatasaray bu olmayacak bence.takım gelişecek.mustafa denizli ye güveniyorum
  • Amaci Turk olmayan takimlarimi yenmek olan takim demis bir arkadas.Astanada Turk takimi.Fransizlarim kurdugu halem fransizlarin hegemonyasinda olan fransiz bayraginin dalgalandigi ve halen gunumuzde bile o lisede ogrenim gorenlerin fransa devleti tarafindan tanindigi bir liseden cikan yoneticiler yonetiyor..takiminizi once bundan bir kurtulun.Sonra gelip esip gurleyin.

• Mustafa Denizli: Hayatımın en zor gecesiydi...

Galatasaray manşetlerinde ise astana karşısında alınan beraberlikte çok mutlu görünen futbolcular..

Vah vah sanki manchester ile oynadı bizimkiler!!! Bi astana'nın aldığı ücretlere bak bir de bizimkilere..

net 5 - 0 bitmesi gereken maçta kaçan pozisyonlar saç baş yoldurdu, bir an sneijer'in bu takımda ne işi var diye düşündüm..
  • sasaell kullanıcısına yanıt
    Yav usta bende diyorum ki adam astanadan degil taraftardan bahsetti baski derken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

"Öldü" dediğimiz Eredivisie'den gelme ve daha Avrupa Ligi gruplarından bile çıkamamış, eski gücünden fersah fersah uzak PSV Eindhoven, EPL dördüncüsü ve tekrar ayağa kalkan ManU'yu geçerek gruptan çıkmış.

Yarın Olympiakos'un Arsenal'a yenilmezlerse ki deplasmanda bile yendiler, gruptan çıkma olasılığı var.

yarın porto yada chelsedan biri de çıkamayacak :) d.kiev çok rahat 3 puanı alır 11 olur . chelsea portoda şuanda 10 puan da fena grup :)

Chelsea zaten kötü bir sezon geçiriyorken elenmelerine şaşırmam. Dinamo Kiev gruptan çıkarsa bir "utandırma" da onlardan gelsin. :)

mou vermez maçı bence. porto elenir gelir uefaya.)

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Gruptan çıksaydık real madrid gelseydi bu kadroyla 6-8 arası her iki maçta gol yiyerek elenmek hoşuna gidecekti yani?

Açıkçası geçen yıl yerle bir olan imajımızın bu gruptan çıkarak biraz toparlanabileceğini düşünüyordum. PSV'nin, belki Olympiakos'un, belki Dinamo Kiev'in arasında biz de olsaydık kötü mü olurdu?

Zaten bu gruptan çıkacak futbolu oynasaydık üst turda fark yeme kaygım olmazdı. Ama evinde oynanan, son maç olan, kritik bir maç olan ve hem de görece güçsüz bir rakip olan Astana ile ite kaka 1-1 berabere kaldığın şu futbolla üst tur tabii ki iyi olmazdı.

Avrupa Ligi için de ışık göremiyorum zaten. Orası da resmen 2. Şampiyonlar Ligi'ne dönüştü. Hadi bu turu geçtik diyelim, bir üst turda (Son 16) Allah bilir okkalı takımların biri gelir ve eleniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Real madrid e 10 kisi defans yaptıran takım,astanayla zar zor berabere kalıyor. Yönetim istifa

Unal aysalın eseri,bu gldlsatın yuzde 80i ona ait

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Real madrid e 10 kisi defans yaptıran takım,astanayla zar zor berabere kalıyor. Yönetim istifa

Unal aysalın eseri,bu gldlsatın yuzde 80i ona ait

Beyni yıkanmış biri daha, ayıp be kardeşim 8. olan takımı zirveye taşıyan rakiplerini ezer hale getiren adama laf atarken utanır insan be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Mustafa Denizli: Hayatımın en zor gecesiydi...

Galatasaray manşetlerinde ise astana karşısında alınan beraberlikte çok mutlu görünen futbolcular..

Vah vah sanki manchester ile oynadı bizimkiler!!! Bi astana'nın aldığı ücretlere bak bir de bizimkilere..

net 5 - 0 bitmesi gereken maçta kaçan pozisyonlar saç baş yoldurdu, bir an sneijer'in bu takımda ne işi var diye düşündüm..

Adamların takım değeri 14 milyon euro,sneijder kadar bile değil. Yazık yani gs taraftarlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavye Delikanlısı

0-0 1-0 1-1 bu skorlardan biri gelecek

HANİ ARTILARIM
  • Yahu hadi içinizde milli duygular yok. Anladık Türk değilsiniz. Hiç mi düşünmezsiniz ülke sıralaması düşerse tuttuğum takım direk bi yerlere katılamayacak diye. Allah akıl fikir versin.

Avrupada takımlarımız gidebildiği yere kadar gider umarım. Ancak bu kadro ve bu yönetimlerle çok fazla bi yere gidemez takımlarımız. 3 takımında stoperleri saatli bomba eli ayağı düzgün bi takım geldiği zaman yamultup gönderiyorlar bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nucclear

Amaci Turk olmayan takimlarimi yenmek olan takim demis bir arkadas.Astanada Turk takimi.Fransizlarim kurdugu halem fransizlarin hegemonyasinda olan fransiz bayraginin dalgalandigi ve halen gunumuzde bile o lisede ogrenim gorenlerin fransa devleti tarafindan tanindigi bir liseden cikan yoneticiler yonetiyor..takiminizi once bundan bir kurtulun.Sonra gelip esip gurleyin.

Hadi dediklerin hepsinin yaniti var ama sen doktor nazimi tarihinden nasil sileceksin ?

• quote:

quote:

Amaci Turk olmayan takimlarimi yenmek olan takim demis bir arkadas.Astanada Turk takimi.Fransizlarim kurdugu halem fransizlarin hegemonyasinda olan fransiz bayraginin dalgalandigi ve halen gunumuzde bile o lisede ogrenim gorenlerin fransa devleti tarafindan tanindigi bir liseden cikan yoneticiler yonetiyor..takiminizi once bundan bir kurtulun.Sonra gelip esip gurleyin.

Hadi dediklerin hepsinin yaniti var ama sen doktor nazimi tarihinden nasil sileceksin ?

Gunumuzde halen gibi kelimeler kullanmis arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

Ya bize laf atan malum taraftarlar 2 gün sonra düştüğümüz yerde kalmak için maça çıkacak İroniye bak

Astanayla oynamıyoruz koçum.

Astana Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeleri geçmiş, gruplarda oynamaya hak kazanan bir takım.

Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Kaldı ki Atletico Madrid ve Benfica'ya da yenilmediler. Ama sizin gruplardaki şampiyonlar ligine gidemeyen takımlar kesinlikle daha güçlüdür.

• uefada son 32 takım arasına uzun yılllardır ilk defa 3 TÜRK takımı kalmış oldu inşallah son 8e de3 takımla gireriz diyorum. takım zaten kötü gidiyor her maç protesto var hepimiz bunun farkındayız. fenerli arkadaşlar hala molde astana beşiktaşlılar skenderbeu vs vs diyorlar. be arkadaşım madem çok kötü takımız neden sahanda 1-1 berabere kaldın bizle? ülkemizde top oynayan takım yok. 2013-2014 sezonun ilk yarısı Fatih Terim gitti Mancini geldi. 2014-2015 Prandelli geldi ilk yarı bitmeden yerini Hamza Hamzaoğluna bıraktı. 2015-2016 sezonun ilk yarısı bitmeden Mustafa Denizli geldi. İki buçuk sezonda beşinci hoca. Fenerbahçeye bakalım? 2012-2013 Aykut Kocaman, 2013-2014 Ersun Yanal, 2014-2015 Ismaıl Kartal, 2015-2016 Vitor Pereria. Her sene hoca değiştereceğiz, her sene yerli yabancı kuralı değişecek, yerli futbolcular kendi aralarında gruplaşma yapacak, yetmeyecek devlet stadda ki taraftarı passolig ile deşifre edecek. Sonra biz kutuplaşıp birbirimizin açıklarıyla dalga geçicez sanal ortamda. Şu kafayı bırakın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

quote:

Gunumuzde halen gibi kelimeler kullanmis arkadas.

Herhangi bir ifadesini cikip ispatlasin.
    Neymis fransiz komutanmisda oymus buymus.
    Bende o zaman canakkale savasinda iftira attiginiz kiseden 1 tanr adam mezun olamadi hepsi cephedeydi ama siz isgalci kuvvetlerle ingilizlerle millet cepheden cepheye kosarken general harrington turnuvasinda top oynuyordunuz.

Dr nazim ve general harrington olayi kanitlidir aç bak.

Bu ulkeye avrupadan kupa getirmis takima saygisizlik yapiyorsunuz ne kadar nankor ne kadar gozunuz donmus sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45

Siz gidemezken biz dönüyorduk. (Şampiyonlar Ligi'nden bahsediyorum, hani şu müziğini çok özlediğiniz lig)

Bu ne degisik bi yorum. Gidip rezil olacacagima gitmem ve seviyemde olanlar ile oynarim. basari da elde etme sansim daha yuksek. kurallar geregi sampiyonlar ligine gisiyorsunuz tamam onu herkes anliyor. ama biz gidiyoruz si gidemiyorsuniz gibi sacma dusunceleri gormek cok komik. Gs futbolu suan bitiktir. bunu kabul eden gslilerde var. gs nin suanki seviyesi sampiyonlar ligi degil.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.