Bildirim
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45 (49. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biggest Star
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy03
quote:
Orijinalden alıntı: Biggest Star
Ya bize laf atan malum taraftarlar 2 gün sonra düştüğümüz yerde kalmak için maça çıkacak İroniye bak
Astanayla oynamıyoruz koçum.
Astana Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeleri geçmiş, gruplarda oynamaya hak kazanan bir takım.
Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Kaldı ki Atletico Madrid ve Benfica'ya da yenilmediler. Ama sizin gruplardaki şampiyonlar ligine gidemeyen takımlar kesinlikle daha güçlüdür.
Düz adam Sami karikatürlerini hatirlattin bir kez daha güldüm. Tesekkurler, Benfica ile Lizbonun bu seneki müsabaka skorlarini bir ara incelersen futbolun o kadar basit bir mantikta islemedigini anlarsin, insallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
Dortmund Liverpool M. United Sevilla ve yarın gelecek diğer çok büyük takımlar arasında hala gaza geliyoruz
Hadi biz celtic yeneriz veya berabere kalırız Turlarız
GS zaten garantiledi bugün
Beşiktaşlılar Nasıl bu kadar rahat takılıyor burda ve laf ediyor gs ye anlamış değilim.
% 90 Lizbon yenecek sizi o Zaman savunmanız şu mu olacak
Biz Lizbon a yenildik sizin gibi Astana köy takımına karşı oynamadık !!
Ama tabelada hala GS ve FB yazacak budur asıl önemli olan. İ..
2-3 senedir avrupada tek biz kaldigimizda da bunlari soyledinizmi kardesim? Yok Elinizde tek lig kaldiginda Besiktas Liverpool, sonrada Bruggele savasti. Kim umursadi kimse geciniz yok tabela mabela yemezler.
Yenilseek bile cikma ihtimalimizin oldugunu bilmiyorsunuz konusuyorsunuz. Yarin her ihtiimale acik. Izleyelim gorelim.
-
Dün stadda takımın bütün gol yükünü sırtlayan poldi hakkında acilen kurtulmamız gerek yasin sniejdere çok pas atıyo yasin sniejderden daha iyi oyuncu ve bize iyi bir 10 numara gerek gibi sohbetlere tanık oldum. İçim daraldı taraftarın futbol bilgisi bu hale mi düştü diye düşündüm. Bunlara sözleşmesi bitmeden oynamayan sabriler derbide formayı yere vuran selçuklar müstehak. Vasat seviciler sizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mu yani cevabin
Neyse hadi yine iyisiniz malmö de ortak artik
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son 3 sezonda grup aşamasında oynadığı 18 maçta 43 gol yedi. (Ort. 2.39)
Muslera bi o kadarda kurtardı -
Burasi yorumculuktan cok atisma, cekememezlik, assalama ve akliniza gelebilecek butun fitne konularin konusuldugu bir yer haline gelmis. Cok yazik. O takim bu takim fasa fiso once insan olmak lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
quote:
Orijinalden alıntı: britony
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
Ülkeyi siz gibi rezil mi ettik?
Bunu yazarken ne içmiştin birader
Avrupa tarihine adını 8'le yazan takımın taraftarının dediğine bir bak ya
https://www.youtube.com/watch?v=vNlZJCRJfOE
8, yazıyla sekiz, eight, acht, otto, huit, ocho, semeniye, vosyem
Ama bugün mutlu gününüz hocam. Tadını çıkartın. Rekorunuza ortak birileri var artık.
Kısmetse önümüzdeki yıllarda bu rekoru geliştireceğinize ben inanıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ergomu
quote:
Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk
yazık oldu gs´ye...
astana kimdir be abi ya
Astana şampiyonlar liginde oynayan bir takım. Hani sizin göremediğiniz lig.
bu mantıkla
astana > S.Lizbon
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thablion
Hocam beşiktaşlısın buraya gelip tartışma bari insanlarla tarışma bari. Sizin tarihiniz boyunca 5 kere katıldığınız kupaya biz 4 senedir üst üste katılıyoruz. Bizim gruptan çıktığımızda aldığımız ülke puanını 2 senede anca topluyorsunuz. Bizden iyi oynuyorsunuz kabul o zaman büyük klüp gibi oynayın şamp ligine gidin anca loser olup ağlarsınız. Şiir gibi top oynayan beşiktaşıda gördük uefada gruptan çıkma mücadelesi veriyor. Bide çöp Galatasaraya bak gram top oynamadan sizin olması için günlerce dua ettiğiniz yerlere geliyor. Burada beşiktaş savunmayın hocam ne şimdi ne de geçmişte en ufak avrupa başarınız yok. Türkiyede bile 110 küsür yolda 13 kere şampiyon olabilmişsiniz anca.
http://www.milliyet.com.tr/uzay-gokerman-futbolumuzun-miladi--takimlarin-gercek-sampiyonluk-sayilari-nedir--1872954-skorer-yazar-yazisi/
http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahce-5-yildizi-istiyor-29133920
http://www.turkfutbolu.net/turkiyekupalari/76sam.htm ( 2008 sonrasını hesaplarsın)
http://12numara.org/haber/3873/soru-ve-cevaplariyla-1959-oncesi-sampiyonluklar/1
kısaca
Fenerbahçe 28
Galatasaray 20
Beşiktaş 18
Trabzonspor 6
Bursaspor 1
**
bu durumda GS´yi tam anlamıyla incelersen
92-93 Sezonuyla(!) başlayan bir şampiyonluk silsilesi ile TR´de iyi duruma geliyor..
Beşiktaş Avrupa geçmişi..
https://tr.wikipedia.org/wiki/Be%C5%9Fikta%C5%9F%27%C4%B1n_Avrupa_kupalar%C4%B1_tarihi
Galatasaray Avrupa Geçmişi
https://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray%27%C4%B1n_Avrupa_kupalar%C4%B1_tarihi
Beşiktaş maç başına 0,759 puan ortalaması yakalarken
Galatasaray 0,729 puan ortalaması yakalıyor..
( galibiyetler 3 beraberlikler 1er den hesaplanmıştır)
En Farklı Dış Saha Mağlubiyeti
Almanya Bayern Münih: 6-0 :Galatasaray Türkiye
En Farklı İç Saha Mağlubiyeti
Türkiye Galatasaray: 0-5 :Chelsea FC İngiltere
Türkiye Galatasaray: 1-6 :Real Madrid İspanya
En Farklı Galibiyet
Türkiye Galatasaray: 6-0 :Maccabi Netanya İsrail
Biggest win:
03/10/2002, Sarajevo 0-5 Beşiktaş, Sarajevo
Biggest defeat:
06/11/2007, Liverpool 8-0 Beşiktaş, Liverpool
Teşekkürler.
-
Gs nin çok eksiği var 1 sağ bek 1 ortasaha 1 sağ kanat 1 forvet şart ama bunları ne ile yapicaksin oda belli değil uefa zaten kapıda daha sol bek ve stoper sorununa girmedim semih bence gs nin topçusu değil denayer oynamalı orda solda da carole kendini kanitlamali ..
quote:
Orijinalden alıntı: Sör Aragorn
Bu mu yani cevabin
Neyse hadi yine iyisiniz malmö de ortak artik
Yahu malmö gs ye gelse 2 macta da yener gs yi bu ne çekememezlik adamlar gruptan çıkmayı 2 hafta önceden garantiliyor bide astanaya bak benfica da ne ajaxtan nede fenerden daha iyi bi takım değil geçen senelerin çok gerisindeler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guffar
quote:
Orijinalden alıntı: OPM
quote:
Orijinalden alıntı: kralYD
Abi yemin ediyorum Allah'tan bjk ezeli rakibimiz değil bu ne ego bu ne hava sanırsın şampiyon oldular sanırsın gruptan çıkmayı garantilediler sanırsın bizimle yapılan maçlarda üstünler fbnin değerini bilin renktaşlarım fb ve gs kadar başarıları olsa demekki bjk nin bunların dk başı dünyanın en başarılı takımı bjk egosu yorumlarını her dk görürdük.
bu yıl forumdan soğudum BJK'liler yüzünden.
Bjkyi ezeli rakip olarak gören varsa, doktora gözüksün kendisini. Onlar eskiden de rakibimiz değildi, şimdi de.
112-113 senelik bi çınarı sen ezeli rakip olarak görmüyorsan kesin değildir. Helal olsun sana büyük futbol adamı kralsın.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kairros.
quote:
quote:
quote:
Abi yemin ediyorum Allah'tan bjk ezeli rakibimiz değil bu ne ego bu ne hava sanırsın şampiyon oldular sanırsın gruptan çıkmayı garantilediler sanırsın bizimle yapılan maçlarda üstünler fbnin değerini bilin renktaşlarım fb ve gs kadar başarıları olsa demekki bjk nin bunların dk başı dünyanın en başarılı takımı bjk egosu yorumlarını her dk görürdük.
Bjkyi ezeli rakip olarak gören varsa, doktora gözüksün kendisini. Onlar eskiden de rakibimiz değildi, şimdi de.
112-113 senelik bi çınarı sen ezeli rakip olarak görmüyorsan kesin değildir. Helal olsun sana büyük futbol adamı kralsın.
Ankaragücü de 100 senelik kulüp o zaman onu da rakip olarak görelim hazmedin artık 3.ler, bu lig iki takımdan fazlasını kaldırmaz.(gs-fb). 20 senede 2 şampiyonluk görmüş takımı rakip olarak mı görecez?
-
Az önceki resmi çok kesmişim anlaşılmamış merak edeni şöyle alayım:https://tr.m.wikipedia.org/wiki/1992-93_Türkiye_1._Futbol_Ligi
Ne güzel fenerliler gibi amatör ligden örnek vermişsin orda bile 4 yıldızınız yok son olarak uefa ile şampiyonlar ligi ülke puanları eşit değildir şampiyonlar liginde ikinci tura çıkıldığında alınan puanı almak için uefada yarı finale çıkmanız gerekmektedir.
Anladım kardeşim başarılar... -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassino!
Muslera
Denayer Chedjou TRANSFER Carole
Selçuk(Jose) TRANSFER
Podolski Sneijder TRANSFER
TRANSFER
Yoksa 32yi geçsek bile 16larda rahat eleneriz.
denayeri atopere yaz sağ beke adam al .
quote:
quote:
quote:
bu senede şampiyon olamazlarsa ezeli rakipleri artık Trabzon olucak hala burada ego peşindeler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X