Uefa tarafından 15 Haziran'da başlatılan oylamada 60 gol oylanacak.Oylamada Gheorghe Hagi,Michele Platini, Marco van Basten, Paul Gascoigne, Zinedine Zidane, Raul Gonzalez, Pavel Nedved, Thierry Henry, Luis Figo, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic ve Lionel Messi gibi dünya yıldızlarının golleri var.30 Eylül'de sona erecek oylamanın sonuçları 3 Ekim'de açıklanacak.An itibariyle Hagi 7. sırada.Oylarımızla oyuncumuza destek verelim arkadaşlar.
Oylama Linki'ne tıklayarak videonun sağında bulunan yerden 5 topla oylayalım.Takımımızı yalnız bırakmayalım.
adamın golünü kim neden eksilemiş anlamadım.4,5 yıldızdan 2,5 yıldıza düşmüş.futbolcumuza sahip çıkalım arkadaşlar Galatasaray'ın Crouch'tan yediği gol bile daha üst sıralarda
quote:
Orijinalden alıntı: Captain***
adamın golünü kim neden eksilemiş anlamadım.4,5 yıldızdan 2,5 yıldıza düşmüş.futbolcumuza sahip çıkalım arkadaşlar Galatasaray'ın Crouch'tan yediği gol bile daha üst sıralarda
1 yıldız verenlerden biri benim 1. olmayı haketmeyen bir gol bence. herkesin fikrine saygı duyun lütfen. Zidane veya Ronaldo kazanacaktır büyük ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: DjarumBlack-
1 yıldız verenlerden biri benim 1. olmayı haketmeyen bir gol bence. herkesin fikrine saygı duyun lütfen. Zidane veya Ronaldo kazanacaktır büyük ihtimalle.
açık ara öndeydi hagi uefa ayar çekmiş boşuna uğraşmayın
fikrinize saygı duyuyorum tabi.takımınız da çok manidar bu arada
Bastım 5i hagi candır cannnnnn
muskeder
kullanıcısına yanıt
bu da efsane gollerden bir tanesidir tabi
quote:
bu da efsane gollerden bir tanesidir tabi
Oylama halâ devam ediyor.Çoğu gol 5 bin,6 bin,7 bin civarlarında oy sayısına sahip.10.000'den fazla oy alan takım sayısı sadece 11.Hagi'nin golü ise 280.323 defa oylanmış.Bu bile futbolcumuzun ne kadar popüler olduğunu gösterir zaten.Ondan sonra en fazla oylanan gol olan Mauro Bressan'ın golü 158.419 defa oylanarak 2. sırada.En çok oylanan adam olan Hagi ise son sırada.Ne diyelim sırf Galatasaraylı olmadığı için Galatasaray'ı küçük düşürmeye çalışan,girip de 1 puan verip çıkan Türk arkadaşlar utansın...
kesinlike Zidane
bergkamp kesinlikle hagi ilk 10 a giremez bence
280 bin oy kullanılmış diğer videolar en fazla 50-100-150 bin ama 280 bin oya rağmen 5 üzerinden 2.5 ortalamada gol Bariz fener ve beşiktaşlıların bir operasyon yaptığı belli, her kulvarda zorlarına gidiyoruz Dünya takımı olmak böyle birşey
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
280 bin oy kullanılmış diğer videolar en fazla 50-100-150 bin ama 280 bin oya rağmen 5 üzerinden 2.5 ortalamada gol Bariz fener ve beşiktaşlıların bir operasyon yaptığı belli, her kulvarda zorlarına gidiyoruz Dünya takımı olmak böyle birşey
Birde bazıları Hagi ilk 10'a giremez 1 puan verdim vb gibi şeyler demiş O bölgeden sol ayakla sakin hiç kendini zorlamadan sert bir şekilde o kadar mükemmel bir bölgeye gol atabilecek kaç futbolcu var Bi Roberto Carlos atar bide Hagi
quote:
Birde bazıları Hagi ilk 10'a giremez 1 puan verdim vb gibi şeyler demiş O bölgeden sol ayakla sakin hiç kendini zorlamadan sert bir şekilde o kadar mükemmel bir bölgeye gol atabilecek kaç futbolcu var Bi Roberto Carlos atar bide Hagi
Alıntıları Göster
En son baktığımda öndeydik kaçlara kadar gerilemişiz.
zlatan dan büyük oyuncu yok dünyada. bi 100 sene daha gelmez
Sırf fanatikler yüzünden geriliyoruz. Adamlar inadına bir yıldız veriyorlar
quote:
cidden böyle mi düşünüyorsunuz
Van basten'in golü olağanüstü bir şey.Diğer gollerle kıyaslamak ayıp olur
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
haklısın hocam.'Türk takımı' zihniyeti daha oturmamış.falcaolu falan bi oylama vardı.fenerbahçe de vardı oylamada.Türk takımı olduğu için fenerbahçeye verdim oyumu tabi ki.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
haklısın hocam.'Türk takımı' zihniyeti daha oturmamış.falcaolu falan bi oylama vardı.fenerbahçe de vardı oylamada.Türk takımı olduğu için fenerbahçeye verdim oyumu tabi ki.
Alıntıları Göster
tarafsız gözle bakan herkes haginin golüne en kötü 4 yıldız atar. He fenerlisindir acın vardır 1 verirsin yukarıdaki örnekteki gibi.