Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar uefa tahkim kurulu karari bugun aciklanacak buyuk ihtimalle.Buradan takip edebiliriz konu kirliligi olmamasi acisindan.

Sahsi gorusum cezayi onayacaklar.Ama insallah indirim gelir de sadece bu seneyle yirtariz.Bu senede sadece lige gomulerek seneye avrupaya katilmak icin canla basla mucadele ederiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çayımı alıp bekliyorum.
  • Bakalım ne olacak ? Bende pek umutlu değilim. Hayırlısı olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

çayımı alıp bekliyorum.

Nickini yanlış yazmışsın. '' Fransız sempatizanı '' olmalıydı.

/>

Ayrıca ne alaka ?Futbol hayatım öncelik açısından gerilerdedir.Konuyu baltalama bu konu tüm gün idare eder.

• insallah 1 yıla indirilir.
  • Bence +1 Kalkar, pek umutlanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Evet arkadaslar uefa tahkim kurulu karari bugun aciklanacak buyuk ihtimalle.Buradan takip edebiliriz konu kirliligi olmamasi acisindan.

Sahsi gorusum cezayi onayacaklar.Ama insallah indirim gelir de sadece bu seneyle yirtariz.Bu senede sadece lige gomulerek seneye avrupaya katilmak icin canla basla mucadele ederiz.

Tamam anladık Iphone'un var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAS Avrupa kararı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

Evet arkadaslar uefa tahkim kurulu karari bugun aciklanacak buyuk ihtimalle.Buradan takip edebiliriz konu kirliligi olmamasi acisindan.

• o nasıl imza yasak değil mi?
  • Imzanin boyutu cok buyuk.Sikayet ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

Nerden anladin la

• 2+1 olan ceza +1 kalkıyor ama ceza 3 maça çıkıyor. Beşiktaşın cezası kalkıyor. Hemen hemen herkes biliyor bunu. Formalite icabı açıklama yapılacak. Bilgi kesin ve net. Adidasta çalışan arkadaş söyledi.

tottotem totto tottoo. Tottotem totto tottooo (mirkelamın kokoreç şarkısının müziğiyle)
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Fener'in cezası indiriliyor

İki kulübümüz, geçtiğimiz hafta içinde avukat orduları, şahitleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nyon’a çıkarma yapmış, UEFA Tahkim Kurulu’na savunmalarını vermişlerdi.

Müfettiş Palacios’un raporunu okuduktan sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş heyetlerini de dinleyerek Soruşturma hakkındaki tüm bilgilere ulaşan Tahkim Kurulu üyeleri, kendi aralarında yaptıkları oylamayla sonuca vardı.

Fanatik gazetesi, şu an yazılma aşamasında olan bu kararı ele geçirdi. Üstelik bu bilgilere ulaştığımız kişi; ne Platini ya da UEFA yöneticisi, ne iki kulübümüzden herhangi bir yetkili, ne de UEFA’nın merkezi Nyon’da çalışan bir görevli...

Fanatik, UEFA Tahkim Kurulu’nda görev alan, yani bu karara imza atan üyelerden biriyle (adı bizde saklı) temas kurdu ve o tarihi kararlara ulaştı. İşte 5 madde halinde Tahkim’in kararı:

1-) Kurul, Fenerbahçe’nin cezasında kesin olarak indirime gidecek. Nasıl bir indirimin gerçekleşeceği ise henüz kesinleşmedi. Ceza 1+1’e de düşebilir, 1+0 ya da 0+1 de olabilir. Bu karar, yarınki son zirvede netlik kazanacak.

2-) Beşiktaş’ın cezası aynen kalacak. Zira kurul üyeleri, yapılan savunmayı çok da başarılı bulmamış. Hatta bazı üyelerin, bugünkü toplantıda cezanın artmasını dahi isteyeceği iddia ediliyor. Fakat bu çok küçük bir ihtimal.

3-) Fenerbahçe’nin cezasının kesin olarak indirilmesinin nedeni şu: Sarı-Lacivertli kafile, Tahkim Kurulu’na gerçek bir çıkarma yaptı. Suçlanan isimlerin, Fenerbahçeli olmamalarına karşın ifadeye gelmesi, Tahkim üyelerini çok etkilemiş.

4-) Tahkim Kurulu şunu da çok iyi biliyor; verecekleri kararlar ne olursa olsun, hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş mutlaka CAS’a gidecek. Bu durum, Tahkim Kurulu üyeleri tarafından normal bir statünün devamı olarak kabul ediliyor.

5-) Bir de son bilgi...

Hemen herkes, UEFA Tahkim Kurulu’nun iki kulübümüz hakkındaki kararı 15 Temmuz 2013 Pazartesi günü (yarın) açıklayacağını düşünüyor. Görüştüğümüz üye ise şunu söylüyor: Pazartesiye yetişmez, salı kesin açıklanır...

http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Fener-in-cezasi-indiriliyor.htm?ArticleID=186191

• bence ceza 1 maça inecek ve daha önce avrupaya gitmediğimiz sene 1 sene sayılacak ve bu sene avrupaya gideceğiz inş. böyle ole olacak gibi
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğiniz gibi olsa, ama imkansız sanırım
  • Beni imzamda ne var yav ? 2 senedir kullaniyorum hic uyari almadim

• "@TDKARLIBEL: UEFA TAHKIM kurulu Yarın Fenerbahçenin 3 + cezasını onayacak ceza 3+2 veya 3+1 olacak."

• ceza 2+1 den 1+1 e inecek ve o 1 2 sene önce cekilen ceza olacak +1 olacak sadece bjk ise +1 olarak ertelenecek diye tahmin ediyorum .. çünkü bence bu dosyanın cas dan dönme ihtimali var ve o zaman daha büyük sorun olur uefa için onların derdi karşılıklı anlaşmak bence ..
  • borsada %5 küsür yaptı şuana kadar iyi haber gelecek gibi bir his var içimde
  • 1+1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.