Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gönül ister ki böyle bir şeyle ülkemiz dışarıda anılmasın.

olan oldu artık.

tek sevindirici kısmı tuttuğum takımın bu olayda olmamış olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

Hayırlı ramazanlar,

Bela okumak ve tüpçü kelimesini kullanmak kural dışıdır arkadaşlar

azize ve fenev yazmak da yasak olsun, görünce kan beynime sıçrıyo

Haklısın ceza verilecekse bu laflara verilmesi lazım,bu yüzden 15 gün ban yemiştim,insanı aşırı derece de tahrik ediyor.

Onlar zaten yasak.Ben foruma ilk yazıldığımda yasak olduğunu bilmiyordum.Bir mesajda fenev dedim 1 hafta çizdiler.
    Eğer yazan olursa hiç uğraşma şikayet et.Çizerler merak etme.Çizmezlerse forum desteğe şikayet et.

Forumda yasak olmask bi kenara , insanlarin ozuru ile dalga gecmek insanliga sigar mi ? Adam r leri soyleyemiyor diye dalga geciyorsunuz.Sikeci de , emek hirsizi vs de tamam ama allah tarafindan olan ozuru ile dalga gecmek iyi birsey mi ?

Allah korusun ileride colugun cocugun oludgunda ayni olay veya baska bir ozuru olsa ve eve aglayarak gelse , baba benle su sekilde alay ediyorlar dese hicmi icin sizlamkcak ? Hic mi uzulmeyeceksin ? O zaman anlarsiniz iste insanlarin ozuru ile dalga gecmenin ne kadar kotu birsey oldugunu.

+ 1907

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı ramazanlar,

Haklısın ceza verilecekse bu laflara verilmesi lazım,bu yüzden 15 gün ban yemiştim,insanı aşırı derece de tahrik ediyor.

Onlar zaten yasak.Ben foruma ilk yazıldığımda yasak olduğunu bilmiyordum.Bir mesajda fenev dedim 1 hafta çizdiler.
    Eğer yazan olursa hiç uğraşma şikayet et.Çizerler merak etme.Çizmezlerse forum desteğe şikayet et.

Forumda yasak olmask bi kenara , insanlarin ozuru ile dalga gecmek insanliga sigar mi ? Adam r leri soyleyemiyor diye dalga geciyorsunuz.Sikeci de , emek hirsizi vs de tamam ama allah tarafindan olan ozuru ile dalga gecmek iyi birsey mi ?

Allah korusun ileride colugun cocugun oludgunda ayni olay veya baska bir ozuru olsa ve eve aglayarak gelse , baba benle su sekilde alay ediyorlar dese hicmi icin sizlamkcak ? Hic mi uzulmeyeceksin ? O zaman anlarsiniz iste insanlarin ozuru ile dalga gecmenin ne kadar kotu birsey oldugunu.

Merak etme biz senden daha çok düşünürüz insanların kusurlarıyla dalga geçmemeyi.Mesajımı okursan ilk ÜYE OLDUĞUMDA diye yazmıştım.Bunun ben herkesin kendi arasında yaptığı bir espiri falan sanıyordum.Herkes acayip şeyler yazıyordu.Bunuda birilerinden görmüştüm.Zaten adamların isimlerinin üstünde çizik vardı.Onun ne olduğunu bile bilmiyordum.Bizde çizilince anladık.O kelimenin Aziz Yıldırım la alay etmek için bile kullanıldığını bilmiyordum

Belli dusundugun.ayrica mesajimi dikkatli olursan forumda yasak bi kenara diye yazdim.yani forumda neden ve ne amacla yazildigini gectim senin vicdani boyutuna degindim.adamin r leri soylemedigini bildiginiz halde fenev diye ozuruyle dalga geciyorsunuz.

Ha tabi ya kesin bilmiyorsunuzdur Aziz yildirimin r leri slyleyemedigini..

YAV HE HE.

Sana yalanmı söylicem oruçlu oruçlu.Bilmiyordum dedim ister inan ister inanma.Kabahat bende adam gibi cevap veriyorum.Sana diğerlerinin yaptığı gibi trollük yapsaydım yada hakaret etseydim daha çok mu hoşuna giderdi.Bunun için mi foruma giriyorsun.İlla sadece yav he he gifi falan koyup sana böylemi cevap verseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Uefa'dan gelecek 1 günlük bir ceza bile şikeyi ebediyen tescilliyecekken,ceza indirimine sevinecek milyonlarca Fenerbahçe taraftarı var.Çok enteresan bir tablo.

Gslinin birinde İnfantino avatarı Trabzonluda Platini.

Çok enteresan bir tablo.

Adalet kardeşliği
  • 1+1 e iner..o orjinal 1 yıl da gitmediğimiz seneden sayılır, +1 ise ertelenir..herkes d smart alsın bu sene şampiyonlar ligi için..
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı ramazanlar,

İmzandaki gif de çok normalmiş kardeş, hiç kimseyi tahrik etmiyor Fenerbahçe taraftarı 6alatasaray, fransız tohumu, fransız yosmaları vs vs yazınca bişey yok, Galatasaray taraftarı tüpçü, Azize, şikeciler vs yazınca auuv

Her taraftar kitlesinin bi bölümünde, rakip taraftarı iğneleyenler, alttan alttan tahrik edenler vardır, bunun cezaları da verilmeli, ama birinin dinine küfretmeden önce Müslüman olmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Ceza onanır rahat olun.

Bosuna Gsliler seni sevmiyor

Arkadaşımız ya totem yapıyor ya da çok umutsuz bu şike konusunda ama galatasaraylı arkadaşlarımız kendisini çok sevdiği doğru, çoğu mesajın da sanki takımına karşı iğneleme alttan laf sokma.sakın yanlış anlaşılmasın "ceza onanır rahat olun" rahat olun nedir arkadaş

win win diye bir şey duymadınız herhalde?ben de sık sık yaparım bunu kötü düşürüm,iyi olursa zaten sevinirim,kötü olursa da zaten biliyodum böyle olacağını derim.psikoloji falan hani?bunu anlamak bu kadar zor mu ya

La win win o muymuş. Ben yıllardır çok yanlış geliyormuşum o zaman. Ben win win'i iki karşılıklı iki tarafın da kazançlı çıktığı bir anlaşma şekli sanıyordum asdasfasdgasdg

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

1+1 e iner..o orjinal 1 yıl da gitmediğimiz seneden sayılır, +1 ise ertelenir..herkes d smart alsın bu sene şampiyonlar ligi için..

+1907 ağzın bal damlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Engin: Beşiktaş'ın cezası kaldırıldı. Büyük yerden duyum aldım.
    Gülelim mi ağlayalım mı
  • Hadi bakalım yerimizi aldık, umarım iki takımımızın da cezalarına indirim+erteleme gelir.

Ortam yumuşasın biraz.
  • Ne zaman açıklayacaklar. Kaç saattir bekliyorum sabırsızlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hadi bakalım yerimizi aldık, umarım iki takımımızın da cezalarına indirim+erteleme gelir.

/>

Ortam yumuşasın biraz.

TÖVBE TÖVBE.Ortam yumuşatmak için diyorsunda.Bu gif ortamı daha çok gerer ramazan günü oruçlu oruçlu.

• quote:

quote:

Ceza onanır rahat olun.

+1907
  • Haklı çıkabilmek adına komik örnekler vermeyin,Uefa geçmişe dönük sınırlamayı kaldırdı bu mevzularda.Elinizde ne kadar kanıt, kanıt dediğimde youtube videosu varsa suç duyurusunda bulunun.

@Negatiwe
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Haklı çıkabilmek adına komik örnekler vermeyin,Uefa geçmişe dönük sınırlamayı kaldırdı bu mevzularda.Elinizde ne kadar kanıt, kanıt dediğimde youtube videosu varsa suç duyurusunda bulunun.

@Negatiwe

Ben adalet bekçisi değilim. Yapanın yanına kar kaldı sadece.

Adnan Polat ve Kemalettin Şentürk açık açık itiraf ettiler.

Hadi bu söyleyen bir taraftar grubu, dernek veya amigo olsa üçüncü şahıslar olur. Ancak biri klübün resmi yöneticisi diğeri karşı klübün futbolcusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

quote:

Ceza onanır rahat olun.

+1907

Ya he he.Gidin pis işlere bulaşan başkana laf edin bana laf edeceğinize.Şikeyle suçlanıp ceza aldıran benimde sanki bana laf ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Haklı çıkabilmek adına komik örnekler vermeyin,Uefa geçmişe dönük sınırlamayı kaldırdı bu mevzularda.Elinizde ne kadar kanıt, kanıt dediğimde youtube videosu varsa suç duyurusunda bulunun.

@Negatiwe

Ben adalet bekçisi değilim. Yapanın yanına kar kaldı sadece.

Adnan Polat ve Kemalettin Şentürk açık açık itiraf ettiler.

Hadi bu söyleyen bir taraftar grubu, dernek veya amigo olsa üçüncü şahıslar olur. Ancak biri klübün resmi yöneticisi diğeri karşı klübün futbolcusu.

Komik örnekler vermeye devam etme,Fb oyuncusumu itiraf etmiş bak sen.Adnan Polat ında itiraf ettiği birşey yok, kefil olmam dedi.Aşağılanarak gönderilen bir başkanın son çırpınışları onlarda.
    Bana ceza vermek için tetikte bekleyenler var o yüzden geçmişiniz hakkında en ufak yorumda bulunmayacağım.Yoksa senin salladığın örneklerin katmerlisini vermesini bende biliyorum merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Sinan Engin: Beşiktaş'ın cezası kaldırıldı. Büyük yerden duyum aldım.
    Gülelim mi ağlayalım mı

Beşiktaş yırtar gibi ama Fener yaş

• Bu Kap bildirimi olumlu bir olay mı acaba?D-Smart olmayan eleme maclari icin 7m dolara yakin para vermezdi heralde?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

quote:

Ceza onanır rahat olun.

+1907

Ya he he.Gidin pis işlere bulaşan başkana laf edin bana laf edeceğinize.Şikeyle suçlanıp ceza aldıran benimde sanki bana laf ediliyor.

Doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.