Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Cas'a başvuru olacaktır da bir şey çıkmaz kalmış 3 gün kura çekimine.

Şu yöneticiler gitse de yeni sayfa açsak artık.

Var olan dava da ''ülke menfaati'' diye geri çekilmemiş miydi? Hatta yakın tarihte ulusalcı fenerli arkadaşlar gözleri yaşararak ''davayı ülke menfaati için çektik eki eki'' diye zırlıyorlıyordu bol hamaset edebiyatı kokan bir konuda.

Söz konusu menfaat dedikleri de olimpiyatlarmış sanırım. Yani tekrar dava açmak komik, niye açtın niye çekiyorsun gibisinden ama böyle bir hakkı var Fenerbahçe'nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

2 kulüpte derhal CAS'a başvuracaklar tedbir kararı için ama bir şey çıkacağını sanmam. CL kurası zaten Cuma günü çekiliyor bir kaç günlük bir süre kaldı zaten.

Hocam UEFA , Cas'ın kararını beklemez , o ayrı bir kısım.

Eğer cezayı tamamen kaldırsa zaten kura çekimine girerdiniz , şimdi CAS cezayı kaldırsa bile bu zaman alacaktır diye düşünüyorum.

Ve konu ile ilgili tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım gitmedikçe Fenerbahçe daha çok yara alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

şike olduğu çok açık ortada bazı arkadaşlar kabul etmesede şike bence kesindi bu yüzden niye ceza kalksın ki hem kim şike yapdıysa cezasını çeksin.

cok acik ortada , kesin ?

gostersene kardesim
  • Bu süreçten sonra demirören'in federasyonu ne ceza verecek göreceğiz. Demirören, mahkeme üstü bir kararla aklamıştın feneri uefa onadı bakalım şimdi nereye saklanacaksın.
    Aziz Yıldırımı hala daha savunanlar var, aklım ermiyor. Fenerbahçe camiasının adını şikeciyi çıkardı bu adam, ama hala savunuluyor. İyi niyetli taraftara yazık, maalesef 2 sene türkiye ligi ve ziraat cup ile idare edecekler.
  • gs liler doluşmuş gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Galatasaraylılara kalsa cezamız düşmiyicek dahada artıcaktı

+1 kalktı diye seviniyor musun? Yazık valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Trabzonspor şampiyondur artık.

Ayni durumda GS, BJK veya FB olsa dunyayi yikarlar, TS de cit yok

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

şike olduğu çok açık ortada bazı arkadaşlar kabul etmesede şike bence kesindi bu yüzden niye ceza kalksın ki hem kim şike yapdıysa cezasını çeksin.

gostersene kardesim

Uefa trafik cezası vermedi ama

• şimdi fb bjk uefa dan ceza aldığına göre ortada şike var demektir bunun Türkiyeye yansıması nasıl olacak Trabzonspora kupası verilecekmi 2 takım alt lige düşürülecekmi veya eksi puan aziz yıldırım hala o koltukta oturabilecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

2 kulüpte derhal CAS'a başvuracaklar tedbir kararı için ama bir şey çıkacağını sanmam. CL kurası zaten Cuma günü çekiliyor bir kaç günlük bir süre kaldı zaten.

Eğer cezayı tamamen kaldırsa zaten kura çekimine girerdiniz , şimdi CAS cezayı kaldırsa bile bu zaman alacaktır diye düşünüyorum.

Ve konu ile ilgili tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım gitmedikçe Fenerbahçe daha çok yara alır.

Temyiz kurulu kararından sonra hüküm kesinleşiyor cuma günkü kura çekimine Bursaspor katılacak. CAS'ın bu sezon için bir tedbir koyacağını sanmıyorum, bu sezon Avrupa'ya katılamayacağımız kesinleşti. Şimdi CAS'ta önümüzdeki sezonu kurtarmak için didinecekler.

• Yalnız Aziz büyük başkanmış, oynanmayacak maçları d-zmarta sattı iyi mi?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

tedbir karari var kardesim durdurabiliyorlar ama bu karari almazlar heralde

artik zor baya tabi de napalim

ulke menfaati bizi rezil etti zengin adamlar biraz daha para kazansin diye nelerden olduk nerede ulke menfaati aah ah

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

gostersene kardesim

Uefa trafik cezası vermedi ama

• iyi oldu herşeyin bir bedeli olmalı
  • ibrahim akın iyi salayamadı bence yoksa 1 yıla inerdi kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

gs liler doluşmuş gene

Yasak mı birader? Bir bitmediniz sanki hiçbir Fenerbahçeli Galatasaray bölümüne yorum yapmıyor.

• bu işin daha CASı CUSu kalmadı boşuna ümitlenip daha beter hayal kırıklığına uğramayın
  • Herşey Türkiye de olmayan veya verilemeyen adalet yüzünden oluyor. Zamanında Fenerbahçe bağırdı bizi düşürün diye ama Federasyon o riske giremedi. Şimdi Federasyon veremediği için Uefa devreye girdi. Boşuna Uefaya laf söylemeye gerek yok. Bkz: Juventus o kadar şikeye rağmen federasyon sadece küme düşürdü biraz da puan sildi şimdi adamlar tertemiz gibi geziyorlar. Aynısını Fenerbahçeye de uygulasalardı şimdi bu kadar polemik olmayacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

gs liler doluşmuş gene

Yasak mı birader? Bir bitmediniz sanki hiçbir Fenerbahçeli Galatasaray bölümüne yorum yapmıyor.

Kışkırtıcı yorum yapmayın adam gibi yorum yapın o zaman

• harbi ya şu "kendi bölümünüze gidin" kafasından bi kurtulun. gs lilerde fb lilerde yazıyor şunu ayar oluyorum. arkadaş burası public bir forum. gider angora milli takımından adamda yorum yazar buraya. sanki bölümü satın almış anasını satim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.