Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acheron

bu işin daha CASı CUSu kalmadı boşuna ümitlenip daha beter hayal kırıklığına uğramayın

niye kalmasin allah allah?

sen mi karar veriyosun buna?
  • Türkiyenin en önemli, asırlık camialarından birini şu hale düşüren, ülkesinin adını da bu kirli işlere bulaştıran A.Y ve emeği geçenlere yazıklar olsun, bir Galatasaraylı ve Türkiye vatandaşı olarak utandım, hala başkanım çok haşa diyen zebra gözlüklüler kalmamıştır artık umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___MaSTeR___

Herşey Türkiye de olmayan veya verilemeyen adalet yüzünden oluyor. Zamanında Fenerbahçe bağırdı bizi düşürün diye ama Federasyon o riske giremedi. Şimdi Federasyon veremediği için Uefa devreye girdi. Boşuna Uefaya laf söylemeye gerek yok. Bkz: Juventus o kadar şikeye rağmen federasyon sadece küme düşürdü biraz da puan sildi şimdi adamlar tertemiz gibi geziyorlar. Aynısını Fenerbahçeye de uygulasalardı şimdi bu kadar polemik olmayacaktı.

Ya da MAAnın yaptığı puan pazarlığı kabul edicekti fener. O sene kurtulacaktı bu işten. Yarım ouan bile sildirmeyiz dediler sonuç ortada. MAAnın 32. Günde Birand'a söylediklerinin hepsi çıkıyor tek tek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

2 kulüpte derhal CAS'a başvuracaklar tedbir kararı için ama bir şey çıkacağını sanmam. CL kurası zaten Cuma günü çekiliyor bir kaç günlük bir süre kaldı zaten.

Hocam UEFA , Cas'ın kararını beklemez , o ayrı bir kısım.

Eğer cezayı tamamen kaldırsa zaten kura çekimine girerdiniz , şimdi CAS cezayı kaldırsa bile bu zaman alacaktır diye düşünüyorum.

Ve konu ile ilgili tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım gitmedikçe Fenerbahçe daha çok yara alır.

tedbir karari var kardesim durdurabiliyorlar ama bu karari almazlar heralde

artik zor baya tabi de napalim

ulke menfaati bizi rezil etti zengin adamlar biraz daha para kazansin diye nelerden olduk nerede ulke menfaati aah ah

Anladım arkadaşlar.

Şimdi UEFA nın sitesinden okuyunca kendimi daha bir kötü hissettim hani italyanlar fln olunca pek sallamıyorsunda , iki Türk klübü ile ilgili karar verildi diye başlık atmışlar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

gs liler doluşmuş gene

Yasak mı birader? Bir bitmediniz sanki hiçbir Fenerbahçeli Galatasaray bölümüne yorum yapmıyor.

Kışkırtıcı yorum yapmayın adam gibi yorum yapın o zaman

GSliler doluşmuş değil, troller doluşmuş de o zaman. Düzgün yorum yapanlar da var.

• Ülke menfaati için geri çektik dediğimiz dava ağır bir tazminat davasıydı, şimdiki de aynı tarzda bir dava olacaksa CAS'a gitmek tutarsız olur. UEFA kararlarının bozulmasına yönelik davaysa, bozulması halinde Şampiyonlar Ligi devam ediyor olacağından (tedbir kararı çıkacağını sanmam) Fenerbahçe yine ağır bir tazminat isteyecektir, o da ilk söylediğimle çelişiyor. Yani her durumda CAS'a gidersek bu sefer nerede ülke menfaati lafları dolaşır ortalıkta.

Yapılması gereken, Aziz Yıldırım'ın artık gitmesi, Fenerbahçe ismine daha fazla leke sürülmemesi. Ceza 2 seneyse 2 sene çekicez mecbur, Juventus daha ağır bir yükün altına girmiş olmasına rağmen tekrar ayağa kalktı, biz de kalkarız. Aziz Yıldırım ve beraberindekiler gitmediği taktirde "şikeci" damgası hafiflemeyecek malesef.

• quote:

gs liler doluşmuş gene

bende şu "diğer taraflar bizimle ilgili konuları tartışmasınlar" olayını anlamıyorum. ülke tarihinde görülmemiş bir soruşturma ile ortalık kavruluyo, ne yapacak gs li tfutbolsever? bunların hepsine rağmen kafasını kuma sokup gs'ın andreman günlüğünü mü okuyacak? heraldi bunu tartışacak yahu, bundan daha doğal bişley yok.

şu gündemde şike cezalarını tartışmayan herhangi bir futbolsever olamaz, normal olan da budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

şike olduğu çok açık ortada bazı arkadaşlar kabul etmesede şike bence kesindi bu yüzden niye ceza kalksın ki hem kim şike yapdıysa cezasını çeksin.

cok acik ortada , kesin ?

gostersene kardesim

uefanın ve türkiye mahkemelerinin verdiği karar kesinliği gösteriyor.zaten o kararlar çıkmasa bile tapeleri okuyunca ben bile konuşmaların şike olduğunu bariz anlıyorum.uzatmaya gerek yok hangi takım olursa olsun hakeden hakettiği cezayı en ağır biçimde çeksin.uefa belki o takıma bu takıma ceza vermedi diyenler olabilir ama kötü örnek beni ilgiledirmez uefanın hatasıdır o eğer ben hata yaptıysam bana en ağır cezayı versin hiçte sesimi çıkarmam.boşuna cas gitmeye gerek yok bence ceza bence değişmesi çok zor

• ibrahim akının parayı kumarda kazandım saçmalığından sonra uefa, hala adam olmamış bunlar gündüz vakti ayakta adam yiyorlar deyip bi sene daha eklemesi lazımdı. az şeref denen bir şey olur insanda ya, hadi o adam salak da o adama o aklı veren avukat mı her kimse o daha da salak iyice rezil ettiler bizi
  • Galatasaraylılar bayram havasında.
  • yinemi onandı hadiyin namus davasını bekleyin şimdide adamlarda umud tükenmiyor
  • Bu kararla birlikte Fenerin şike yaptığı Uefaca onaylanmış oldu.
  • UEFA ÇATIRDAYACAAAAAAAAAAKKKKKKKKK
    UEFA ÇATIRDAYACAAAAAAAAAAKKKKKKKKK
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

gs liler doluşmuş gene

bende şu "diğer taraflar bizimle ilgili konuları tartışmasınlar" olayını anlamıyorum. ülke tarihinde görülmemiş bir soruşturma ile ortalık kavruluyo, ne yapacak gs li tfutbolsever? bunların hepsine rağmen kafasını kuma sokup gs'ın andreman günlüğünü mü okuyacak? heraldi bunu tartışacak yahu, bundan daha doğal bişley yok.

şu gündemde şike cezalarını tartışmayan herhangi bir futbolsever olamaz, normal olan da budur.

kışkırtmadan tahrik etmeden yapar o zaman bunu

bir gsli gelip ts şampiyondur derse

burdakilerde ona omurgasız karaktersiz lafını hakkıyla söyler kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

gs liler doluşmuş gene

Allah aşkına ben gs liler fenerle ilgili şeyi tartışmasın mı diyorum ben dediğim şu kışkırtıcı mesaj atan tipler ben ne diyorum siz ne anlıyosunuz adam gibi yorumunu yazana lafım yok başımızın üstün de yeri var ama saçma sapan yorum atan trollere de kıl oluyorum ki buraya yorum yazan 10 kişiden 7 si trollük yapmak için mesaj atıyor YALAN MI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Şemsiye açıldı çıkmaz diyor tahkim.

1 yıl kaldırmış kaldırmamış hiçç fark etmiyor. Zaten bi vukuat olması halinde +1 yıl gelicekti. Hiçbir suç cezasız kalmaz

sizin şikeler kaldi onlar nolacak
  • gs liler dolusmus gene diyeceginize;bundan birkac snee once kendini bilmez bir antrenor cezali oyuncuyu hazirlik macinda oynatti ardindan hemde kendi web sitenizde bu isin takipcisiyiz,pesini birakmayacagiz derken iyiydi galiba ?
    birakin biz de sike yapan en buyuk rakibimiz ile ugrasalim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Rammstein

şimdi fb bjk uefa dan ceza aldığına göre ortada şike var demektir bunun Türkiyeye yansıması nasıl olacak Trabzonspora kupası verilecekmi 2 takım alt lige düşürülecekmi veya eksi puan aziz yıldırım hala o koltukta oturabilecekmi

Trabzona o kupanın verilmesi imkansız. Tescillenen şampiyonluk el değiştiremez, en fazla şampiyonluk o takımdan geri alınır.

Yani Trabzona kupa gitmesi gibi bir durum imkansız.

hmm anladım keşke zamanında verseyi tff cezayıda bu duruma düşmeseydi fb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

gs liler doluşmuş gene

Yasak mı birader? Bir bitmediniz sanki hiçbir Fenerbahçeli Galatasaray bölümüne yorum yapmıyor.

Kışkırtıcı yorum yapmayın adam gibi yorum yapın o zaman

hocam boşver bunların zamanında yediği naneleri herkes biliyo sen ne yaparsan yap haklıdır bunlar alfabe a harfiyle başlar desen yanlış derler çamur atarlar(yapmayan nadir kişiler üstüne alınmasın)amaç ortalığı germek zaten yeterince gerildim bugün sende takma boşver

• uefa dalga gecmis resmen +1 kalksa ne olur kakmasa nolur

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.