Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yazıklar olsun ya burda boşu boşuna herkes birbirini yiyor Aziz yıldırım babasının çiftliği gibi kullandığı kulübü en son çıkmaz sokağa soktu tescilleti gelip siz birbirinizle didişiyorsunuz buradaki adamların fenerbahçeye zararı yok bu adamın var.

Fenerbahçe şike yapmadan şampiyonda oldu çeyrek finalde oynadı yarı finalde bu adam sırf koltuk sevdasına bu kulübü bu hale getirdi siz hala ona salla buna salla suçlu belli suçlu fenerbahçede değil taraftarıda değil.
  • hll aziz dvm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fb cumhuriyeti xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

tamam kardeş an ala şikeci biziz siz tertemizsiniz lafım yok amagelip burda ortalığı karıştırmak terbiyesizliktir ben üstte yorum ve geçmiş olsun diyen gs lılara cevap yazıyosam burada sorun sen ve senin gibi gs lılardadır

Bir de bu zırvalarla haklı çıkma çabalarınız yok mu?! O zaman "he kardeş Fransa takımıyız o yüzden bize ceza yok size bar he"

• quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

Hayırlı ramazanlar,

2 tane kural hakkında kısa bir açıklama yapmak istiyorum izninizle: Bela okumak ve tüpçü kelimesini kullanmak kural dışıdır arkadaşlar, özellikle bu 2 kuralın çok ihlal edildiğini görüyorum böyle konularda. Karar açıklandığında bu 2 kural yüzünden ne biz sizlerin mesaj atmanızı engellemek zorunda kalalım, ne de siz buna olanak tanıyın. Hakkınızda hayırlı kararlar çıkması dileğiyle...

Sayın yöneticim bir konuyu size danışmak istiyorum sizde emir kulusunuz tabiki ama birinci fikrim bela okumak dini bir eylemdir yani Türkçe'nin kurallarını düşünürsek.Dinen bakarsak bela okumak sizin bir eylem yürütmeyerek yardımcı Ulu'dan istemenizdir.Fiilen birşey yapmaktan daha az günahtır.Yani dini bir eylemin yasaklanacağını söylüyorsanız Allah senden razı olsunuda yasaklayın biri olumsuz gibi görünsede aslında yapılan iş olumlu olduğu için ''okuma işi'' pozitiftir.

İkincisi tüpçü dediğimiz TFF başkanı Yıldırım Demirören'in mesleği budur yani tüp üreten adama tüpçü yerine tüp üreticisi diyeceksek tüp satan şahısada tüpçü yerine tüp satıcısı dememiz gerekir ve olumsuz bir ifade yoktur tüpçü kavramında küfür yok hakaret yok yanılıyorsam açıklayınız.

• yalnız ntvspordaki muhabir uefa bu durumda benim verdiğim kararla seninki çelişiyor deyip tff den ceza isteyebilir. aksi halde yaptırım uygular dedi.
    muhtemelen bu sene veya seneye cas kararına göre tff nin de en azından puan silme cezası vermesi gerekecek.
  • İnşallah tüm Türkiye yi hem ülke hemde klüp bazında 5 yıl Avrupa'dan men ederler. O zaman görürüm bu sevinenleri

• Tahir Kum Fanatik vs. taşeron medyaya inanmayın demiştik
  • Fenerbahçeliler'le Beşiktaşlılar'a diyorum. Bu saatlerde girmeyin böyle konulara. Provokatör troller cirit atıyor ceza aldırmak için her şeyi yaparlar
  • Sikeci diyince ceza alip ban veriyordu admin artik veremeyecek heralde.

• Başkanlar çıkarları için şike yapıyor,taraftar birbirine düşüyor. Ne akıllı davranışlar devam devam.

• Galatasaray'lı arkadaşlarıma sesleniyorum kümede kal galatasaray diye bağıran hür fenerbahçe taraftarı değildir aziz yıldırım tarafından provoke edilmiş fenerbahçe taraftarıdır ve bu durum artık ortadan kalkacak fenerbahçeli arkadaşlarımızda artık herşeyin farkında ve onlar sayesinde aziz yıldırım kirli ellerini bu ülke sporunun üzerinden çekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Sikeci diyince ceza alip ban veriyordu admin artik veremeyecek heralde.

La oglum yapmayin artik fenerli arkadaslarda oruc filan kalmadi

• Sebep ne diğer takımların ne suçu var ha karabüğü eskişehiri ibb yi edersin anlarım.
  • Tahkim kurulunun +1 yılı kaldırmasının altında yatan mesaj zannımca,5 yıl içinde aynı suçu bir daha işlerseniz bunun cezası +1 yıl olamaz.Çok daha büyük bir ceza olur.Aslında çok mantıklıca kaldırmış o bir yılı.
  • Fenerbahçe bölümüne bakmıştım ben, nerde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Fenerbahçeliler'le Beşiktaşlılar'a diyorum. Bu saatlerde girmeyin böyle konulara. Provokatör troller cirit atıyor ceza aldırmak için her şeyi yaparlar

ilk orta öğretim kapanmıyaydı iyiydi. 23:00 - 24:00 oldumu şurada trolluk yapanların %90 ı yok oluyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Fenerbahçeliler'le Beşiktaşlılar'a diyorum. Bu saatlerde girmeyin böyle konulara. Provokatör troller cirit atıyor ceza aldırmak için her şeyi yaparlar

ilk orta öğretim kapanmıyaydı iyiydi. 23:00 - 24:00 oldumu şurada trolluk yapanların %90 ı yok oluyordu..

Bazı fenerbahçeliler o trollüğü 2 yıldır utanmadan sıkılmadan yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Bazı fenerbahçeliler o trollüğü 2 yıldır utanmadan sıkılmadan yapıyor.

her takımda var her takımda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Türkiyeye şikeyi getiren takımın taraftarının burda yorum yapmasıda enteresan şampiyonluk yolunda her yol mubahtır diyen bir başkanın takımısınız Türkiyeye teşfik primini tanıştıran klup malatyaya giden doğanlar ankaragücüne 8 atmalar bunlar unutuldu mu o zaman takip edilemiyodu o yüzden çok temizsiniz dimi fenerle bjk nin şike yapmakla suçlandığı sezon kümede kalmaya oynadığı için gs bişey çıkmadı şampiyonluğa oynasaydı görürdük

Şike yapsak şampiyonluğa oynardık zaten. Acaba şerefimizle oynadığımızdan mı 8. olduk?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.