Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen sorunlumusun birader ? Ciddi soruyorum psikolojik sorunlarin mi var senin ? O kadar uzun alinti yapilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Karın ağrısı olan mahkemeye başvursun arkadaşlar. Çorba parasına iş yapabilecek tiyniyetteki heriflerin itiraflarına bakıp suç atmasını biliyorsunuz, önünüze koyan binlerce sayfalık iddianame'ye inanmıyorsunuz.

60 küsür yıl önce Galatasaray şampiyon olmasın diye, sahtekarlık yapıp sahaya lisanssız oyuncularla çıkan kulübün taraftarı ''şikeyi Gassaray getirdi yağğ'' diye geviş getiriyor buralarda. Sizin şike/şikeci kavramınızı yesinler!

60 yıl öncesine gerek yok

buyur 86-87 sezonu

Ben de diyorum ki karın ağrın varsa git mahkemeye başvur. Bu adamların doğruyu söylediğine nasıl inanacağız? Belki çorba parasına yaptırtmıştır birileri, var mı tape, iddianame?

60 sene önceye git bak, Beşiktaş ile Fenerbahçe maç yapıyor, takımın sahaya lisanssız oyuncularla çıkıp hükmen yeniliyor. Sırf Beşiktaş'a taş koymasın da, Galatasaray şampiyon olmasın diye.

Şikenin babası Galatasaray falan diyorsunuz ya, halası teyzesi de siz oluyorsunuz heralde. Yakışır...

sen de git mahkemeye topla tanığını 60 yıl önce şöyle şöyle oldu de hadi

• Bjk'nin cezası 1 sene ertlendi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

quote:

quote:

quote:

Acaba bu ne olacak.
    Yargıtay beklenir mi ?
    Karışamaz demeyin,karışma yetkisi alındı son genel kurulda.

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI)

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf

avukatına sor kanka o bilir

93 dogumlu cocuk avukatı ne bilsin.

ne vereceğiniz cevap yok yani.
    normal bir cevap istemiştim sadece.

saygılar

anladık ne demek istediğini , önce kendi tuttugun takımı düşür o zaman biz geliriz arkanızdan

Yazıklar olsun.Allah ıslah etsin sizi.İftar vakti dediğiniz ergenlik laflarına bakın.Aileme ne ediyorsun yazık.Sen bilki bunun cezasını çekeceksin.Cidden çok sinirlendim ancak o sevgili annen ve babana tek kelime çıkmadı benden.Diyorum yazık utan kendinden.

• TFF kararları ne zaman verecek ? Küme düşme ihtimali var mı bu sene ?
  • bl@cknight kullanıcısına yanıt
    türk savcıları tecavüzden içeriye giren adamı 2 gün sonra bırakıyo dışarı bil diye söyledim hani
  • amma g sli mesaj atmış blok yapacam diye 30 dk. geçti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

O zaman şimdi kupa Trabzonspor'un olduğu onandı mı verilecek mi?

verilecekmiş sapını da sana verelim mi iyi gelir ateşini alır

Sizden adam olmaz.Bir şey sordum ama hep aynisiniz

asıl senden adam olmaz adam olsan iftar vakti sinirimizin tepemizde olduğunu anlayıp kendine ailene küfür yedirtmezdin trollük yapmazdın

Yazıklar olsun.Allah ıslah etsin sizi.İftar vakti dediğiniz ergenlik laflarına bakın.Aileme ne ediyorsun yazık.Sen bilki bunun cezasını çekeceksin.Cidden çok sinirlendim ancak o sevgili annen ve babana tek kelime çıkmadı benden.Diyorum yazık utan kendinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna Kadar Cimbom

inanmicaksınız ama aziz taraftarı kandırmak için yine iyi bir transfer yapıcak :S

Yapsın güzel olur Sorun şu bundan sanane ? Konuda bizden çok bu saçma adamların saçma sapan yorumları var

istediğim yere istediğim gibi yazarım kurallar çerçevesinde zoruna gidiyorsa okumazsın olur biter işine bak hadi..
  • FB ve BJK'li taraftarlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah camialarınıza bu lekeyi sürenleri en kısa dürede uzaklaştırırsınız.

2 yıldan fazladır UEFA bu konuyu kapatmaz dedik, UEFA'ya, FIFA'ya, yabancı medya mensuplarına, yabancı ftbol federasyonlarına milyonlarca mailler attık, fakslar çektik, telefon açtık, konuştuk. Protestolar yaptık, sayımız azdı ama inadımız Karadeniz inadıydı. Vazgeçmedik ve kazandık. Şimdi o kupayı bize Yıldırım Demirören'in elleriyle vermesini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Türkiyeye şikeyi getiren takımın taraftarının burda yorum yapmasıda enteresan şampiyonluk yolunda her yol mubahtır diyen bir başkanın takımısınız Türkiyeye teşfik primini tanıştıran klup malatyaya giden doğanlar ankaragücüne 8 atmalar bunlar unutuldu mu o zaman takip edilemiyodu o yüzden çok temizsiniz dimi fenerle bjk nin şike yapmakla suçlandığı sezon kümede kalmaya oynadığı için gs bişey çıkmadı şampiyonluğa oynasaydı görürdük

Defalarca o hususlarda konular açtık rezil ettik sizleri Fbli yöneticileriniz izin versin yine rezil ederiz.Bu arada Ankara gücüne 1 atsakta Beşiktaş değil biz Şampiyon oluyorduk.Aynı senenin Averaj takımı idi Ankara gübü biz sizin gibi tescilli değiliz hadi yol al
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba bu ne olacak.
    Yargıtay beklenir mi ?
    Karışamaz demeyin,karışma yetkisi alındı son genel kurulda.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf

avukatına sor kanka o bilir

93 dogumlu cocuk avukatı ne bilsin.

ne vereceğiniz cevap yok yani.
    normal bir cevap istemiştim sadece.

saygılar

anladık ne demek istediğini , önce kendi tuttugun takımı düşür o zaman biz geliriz arkanızdan

Sizi alintilamayacaktim özür dilerim sinirden oldu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

TFF kararları ne zaman verecek ? Küme düşme ihtimali var mı bu sene ?

TFF yönetimi düşer kesin.FB ve BJK'ye de kesin düşürülmesi gerekiyor NTVSPOR'da hukukçular öyle diyor..
  • Geçmiş olsun, geriye dönük birçok etkisi olacak, en önemlisi de borsa ve bu işten zarar görenlerin nasıl bir yol izleyeceği olacak.
  • UEFA bundan sonra cezayı ertelemez büyük bir ihtimalle
  • quote:

quote:

quote:

Karın ağrısı olan mahkemeye başvursun arkadaşlar. Çorba parasına iş yapabilecek tiyniyetteki heriflerin itiraflarına bakıp suç atmasını biliyorsunuz, önünüze koyan binlerce sayfalık iddianame'ye inanmıyorsunuz.

60 küsür yıl önce Galatasaray şampiyon olmasın diye, sahtekarlık yapıp sahaya lisanssız oyuncularla çıkan kulübün taraftarı ''şikeyi Gassaray getirdi yağğ'' diye geviş getiriyor buralarda. Sizin şike/şikeci kavramınızı yesinler!

60 yıl öncesine gerek yok

buyur 86-87 sezonu

Ben de diyorum ki karın ağrın varsa git mahkemeye başvur. Bu adamların doğruyu söylediğine nasıl inanacağız? Belki çorba parasına yaptırtmıştır birileri, var mı tape, iddianame?

60 sene önceye git bak, Beşiktaş ile Fenerbahçe maç yapıyor, takımın sahaya lisanssız oyuncularla çıkıp hükmen yeniliyor. Sırf Beşiktaş'a taş koymasın da, Galatasaray şampiyon olmasın diye.

Şikenin babası Galatasaray falan diyorsunuz ya, halası teyzesi de siz oluyorsunuz heralde. Yakışır...

geldi yine...

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

yine akbabalar damlamış bölüme. ancak masa başı oyunları ile feneri çökertirizin hesapları içindeler. şu cas tan kararı bozan bir karar çıksa da şu akbabalar defolsalar. artık kabak tadı verdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: alone61

FB ve BJK'li taraftarlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah camialarınıza bu lekeyi sürenleri en kısa dürede uzaklaştırırsınız.

2 yıldan fazladır UEFA bu konuyu kapatmaz dedik, UEFA'ya, FIFA'ya, yabancı medya mensuplarına, yabancı ftbol federasyonlarına milyonlarca mailler attık, fakslar çektik, telefon açtık, konuştuk. Protestolar yaptık, sayımız azdı ama inadımız Karadeniz inadıydı. Vazgeçmedik ve kazandık. Şimdi o kupayı bize Yıldırım Demirören'in elleriyle vermesini bekliyoruz.

Hayirli olsun sampiyonlugunuz. Gecte olsa..

• Bu sanki baslangic, Devami gelicek gibi duruyor..

• Ceza nın +1 i kalktımı ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.