Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asıl olaylar şimdi başlıyor

fenerbahçenin şike yaptığı tescillendiyse şampiyonluk ne olacak? küme düşme veya puan silme cezası olacak mı?

kolamı cipsimi aldım gelişmeleri izliyorum
  • Uefa sitesinde beşiktaşın kararı bozma talebi rededildi diyor,fenerbahçenin ise kısmen kabul edildiği yazıyor.bunu açıklayacak bir arkadaşımız var mı?renkdaşlar sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

Orijinalden alıntı: FrizBİM

quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

İşin içinde GS var diyorum hala neler sayıklıyorsunuz.

Var kardas var juventus neden kume dustu zannediyorsun zamaninda..

juventus 'u da biz düşürdük.
    fransız kulübü olduğumuz için uefa da fransanın elinde olduğu için bizim kontrolümüz altında.

real madrid neden kadrosu çok üstün olduğu halde bize hep saygı duydu sanıyorsunuz.
    şampiyonlar ligine gitmek isteyen ayağını denk alsın. barcelona akıllı olsun akıllı.....

• Siz bu kafayla ir 10 yıl daha gidemezsiniz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzon un yerinde hangi kulüp olsa kupayı ister, onlara kızmıyorum. kim olsa yapar bunu.

ama gerçek şu ki türkiyede trabzon gibi bi kulübe kupayı vermezler. çünkü güçlünün haklı olduğu bi ülkedeyiz ve trabzon fenerbahçe den daha güçlü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Acaba bu ne olacak.
    Yargıtay beklenir mi ?
    Karışamaz demeyin,karışma yetkisi alındı son genel kurulda.

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI)

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf

avukatına sor kanka o bilir

93 dogumlu cocuk avukatı ne bilsin.

ne vereceğiniz cevap yok yani.
    normal bir cevap istemiştim sadece.

saygılar

anladık ne demek istediğini , önce kendi tuttugun takımı düşür o zaman biz geliriz arkanızdan

• Öncelikle şike yapmaktan avrupa kupalarından men cezası alan Fenerbahçe ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun.Böylesine asırlık camialar için şüphesiz bu alınan kararlar büyük acı ve üzüntü verir.İki yıldır futbolu kirletenleri futboldan bertaraf etmek için mücadele ettik.Mailler gönderdik,temiz futbol eylemleri yaptık,dünya basınına olanı biteni anlattık.Ama asla bizim derdimiz Fenerbahçe camiası olmadı.Olamazda çünkü Fenerbahçe saygı duyduğumuz bir kulüp.Fenerbahçeye bu lekeyi bulaştıranlarla hesabımız vardı.Gelin bu mücadeleyi birlikte yapalım.Futbolu kirletenleri,çınarlık camialara leke sürünleri birlikte el ele vererek yok edelim.Fenerbahçelilerin bize destek olacağına yürekten inanıyorum.Futbolumuzda temiz kramponlar mücadelesiyle yepyeni bir sayfa açalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

Oscar Cardozo Fenere hayırlı olsun.

bence de cardozo %90 fenerde. şaka olsun diye söylemiyorum.

adam zaten buraya avrupada oynamak için gelmiyo, mesele avrupa olsa benfica da kalırdı.

ve ayrıca aziz acilen yıldız transferi yapmak zorunda.

Yildizlarda siraya girmis aziz baskan bizi alsada Turk Ligini sallasak diye bekliyorlar Avrupada olmayan bir Turk takima yildiz gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Öncelikle şike yapmaktan avrupa kupalarından men cezası alan Fenerbahçe ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun.Böylesine asırlık camialar için şüphesiz bu alınan kararlar büyük acı ve üzüntü verir.İki yıldır futbolu kirletenleri futboldan bertaraf etmek için mücadele ettik.Mailler gönderdik,temiz futbol eylemleri yaptık,dünya basınına olanı biteni anlattık.Ama asla bizim derdimiz Fenerbahçe camiası olmadı.Olamazda çünkü Fenerbahçe saygı duyduğumuz bir kulüp.Fenerbahçeye bu lekeyi bulaştıranlarla hesabımız vardı.Gelin bu mücadeleyi birlikte yapalım.Futbolu kirletenleri,çınarlık camialara leke sürünleri birlikte el ele vererek yok edelim.Fenerbahçelilerin bize destek olacağına yürekten inanıyorum.Futbolumuzda temiz kramponlar mücadelesiyle yepyeni bir sayfa açalım.

böyle tahrik etmeden konuşan rakip takım taraftarları görmek isterim

ama hala bir operasyon var maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Öncelikle şike yapmaktan avrupa kupalarından men cezası alan Fenerbahçe ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun.Böylesine asırlık camialar için şüphesiz bu alınan kararlar büyük acı ve üzüntü verir.İki yıldır futbolu kirletenleri futboldan bertaraf etmek için mücadele ettik.Mailler gönderdik,temiz futbol eylemleri yaptık,dünya basınına olanı biteni anlattık.Ama asla bizim derdimiz Fenerbahçe camiası olmadı.Olamazda çünkü Fenerbahçe saygı duyduğumuz bir kulüp.Fenerbahçeye bu lekeyi bulaştıranlarla hesabımız vardı.Gelin bu mücadeleyi birlikte yapalım.Futbolu kirletenleri,çınarlık camialara leke sürünleri birlikte el ele vererek yok edelim.Fenerbahçelilerin bize destek olacağına yürekten inanıyorum.Futbolumuzda temiz kramponlar mücadelesiyle yepyeni bir sayfa açalım.

Sen önce o avatarını değiştir.Sonra gel burada masum ayaklarına yat.

• Uefa çatırdamadı mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Acaba bu ne olacak.
    Yargıtay beklenir mi ?
    Karışamaz demeyin,karışma yetkisi alındı son genel kurulda.

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI)

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf

avukatına sor kanka o bilir

93 dogumlu cocuk avukatı ne bilsin.

ne vereceğiniz cevap yok yani.
    normal bir cevap istemiştim sadece.

saygılar

anladık ne demek istediğini , önce kendi tuttugun takımı düşür o zaman biz geliriz arkanızdan

Mahkem kayıtları veya aldığımız bir ceza varsa konuş yoksa videolarla gelme kapiş...

• quote:

trabzon un yerinde hangi kulüp olsa kupayı ister, onlara kızmıyorum. kim olsa yapar bunu.

ama gerçek şu ki türkiyede trabzon gibi bi kulübe kupayı vermezler. çünkü güçlünün haklı olduğu bi ülkedeyiz ve trabzon fenerbahçe den daha güçlü değil.

Trabzonlu bakanın konuşmalarını dinledin mi?

her türlü faaliyette bulunacağız diyor

ayrıca ne gariptir ki cinerin takımı süper transferler yapıp bekliyor

sayfalar dolusu yazarım sayfalar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Uefa çatırdamadı mı ?

böyle bir site yapmaları lazım hükümet düştümü sitesi gibi
  • tamam kardeş an ala şikeci biziz siz tertemizsiniz lafım yok amagelip burda ortalığı karıştırmak terbiyesizliktir ben üstte yorum ve geçmiş olsun diyen gs lılara cevap yazıyosam burada sorun sen ve senin gibi gs lılardadır
  • Nerde kalmıştık?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

Oscar Cardozo Fenere hayırlı olsun.

bence de cardozo %90 fenerde. şaka olsun diye söylemiyorum.

adam zaten buraya avrupada oynamak için gelmiyo, mesele avrupa olsa benfica da kalırdı.

ve ayrıca aziz acilen yıldız transferi yapmak zorunda.

Yildizlarda siraya girmis aziz baskan bizi alsada Turk Ligini sallasak diye bekliyorlar Avrupada olmayan bir Turk takima yildiz gelmez.

gelir. aziz inat etti mi basar parayı alır. cardozo avrupada oynamak istese benfica her yıl avrupada zaten. cardozo buraya para için geliyo ve gelecek bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

Uefa sitesinde beşiktaşın kararı bozma talebi rededildi diyor,fenerbahçenin ise kısmen kabul edildiği yazıyor.bunu açıklayacak bir arkadaşımız var mı?renkdaşlar sadece

Orda yapılan itirazlara yer vermiş.

Beşiktaş'ın itirazı reddedilmiş.

Fenerbahçe'nin kısmen kabul edilmiş ve iki yıl men hala sabit. UEFA.com'da sadece bunlar yazıyor.

+1 olayı neyin kafası bilmiyorum. Orda UEFA +1 kaldırıldı da dememiş. Sadece önümüzdeki iki sene Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynayamayacagina değinilmiş.

Bu +1'in kalktığına dair çıkan haberlerin kaynağı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.