Şimdi Ara

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
13.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Acaba bu ne olacak.
    Yargıtay beklenir mi ?
    Karışamaz demeyin,karışma yetkisi alındı son genel kurulda.

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI)

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf

avukatına sor kanka o bilir

93 dogumlu cocuk avukatı ne bilsin.

ne vereceğiniz cevap yok yani.
    normal bir cevap istemiştim sadece.

saygılar

anladık ne demek istediğini , önce kendi tuttugun takımı düşür o zaman biz geliriz arkanızdan

o seneye dair disiplin talimatını , polis ve savcılık araştırmalarını , mahkeme ve uefa kararını göster düşmeyi düşünelim

Hey Allahım.

Polisin gözünden kaçtığı, polisin müdahil olmadıgı suçları kabul etmiyorsun yani öyle mi?

Bu konuyla ilgili polisin kulagına bişey gitmemişki dinlemeye takibe almamış.

Katil gelse ben adam öldürdüm dese ama polis yakalamasa, hani polis hani mahkeme mi diyiceksin?

Renktaşına sordum cevap veremedi sanada soralım Bjk malatyaya giderken Gs ile aynı puandalar orada yeniliyor yetmiyor birde evinde Denizliye yeniliyor bu haftalarda bizde kaybediyoruz ve son haftaya kafa kafaya giriyoruz.Sorum açık biz malatyaya teşvik vermeyi akıl etti isek neden kendimizde puan kaybediyoruz oynayacağız takımlara vermeyi akıl edememişmiyiz bundan ayrı olarak hadi malatya teşfik Denizliye kendi evinde neden yenildi ertesi hafta Bjk budamı teşvikdi bu arada bu Bjk nin kendi taraftarını uyutmak için belgeselinde yer almış koskoca kulüp bu kadar herşey ayan beyan ortada iken neden şikayet etmedi bizi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

Böyle olacağı belliydi. Uefa'nın kararlarına şaşırmıyorum ama alınan kararlara rağmen Aziz Yıldırım'a toz kondurmayan sözde Fenerbahçe'lilere çok şaşırıyorum. Koca çınarın adını lekeleyen birisi hala kulübün başında bulunabiliyor. Birde utanmadan Perşembe günü olası Cardozo transferini açıklar, bizim taraftar iyice tav olur. Yazıklar olsun kulübün başındakilere ve böyle taraftar profiline.

Artık tek dileğim olağanüstü genel kurulda Aziz Yıldırım'ın karşısına iddialı birisinin çıkması, seçimi kazanması ve tertemiz bir sayfa açarak kulübün geleceğine akıllı projelerle yön vermesi. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

+ 1907
  • Ben başkan olarak Mehmet Ali AYDINLAR' ı görmek istıyorum. Umarım gelir.
  • Mehmet Ali Aydınlar'ın dediği gibi play-off olduğu yıl 7 puan silinseydi herşey bitecekti. Taa ki kahraman Aziz çıkıp tek bir puanı sildirmeyiz diyip
    adamı alaşağı edene kadar. Sonra tüpçü geldi ve gerisini biliyorsunuz zaten.

Dün çeşitli yayınlarda çıkan spor hukukçuları kulüplerin ve federasyonun tavır değiştirmesi gerektiğini ve olumlu adımlar atmaları
    gerektiğini söyledi. Aksi takdirde TFF düşebilir ve farklı bir takım cezalar Türk futboluna verilebilir dendi. Ayrıca CAS hakimi
    olan biri çıktı aynı şeyleri söyledi, durum vahim dedi. İnsanları bunları dile getirdiği zaman tu kaka deniliyor da, adamlar gerçekleri
    ve olacakları söylüyorlar, siz ne kadar kabullenmeseniz de.
  • Cas'a gitmek asrın hatası olur , bu adamlarda hiçmi akıl yok ? Uefa şimdi iyice işin üstüne gidicek federasyona baskı yapıcak bu sefer olan yine bize olucak.

Ya kardeşim ortada şike var yada yok sonuçta bu kulüp artık şikeci takım damgası yedi herkez bunu bırakmışta 2 yıl 2+1 yıl peşine düşmüş 10 yıl yesek ne olur bu saaten sonra artık bu takım bu damgayı yedi bi kere.Siz ne sanıyosunuz aziz yıldırım bu işten hiçbişey olmamış gibi kurtulucakmı sanıyosunuz ? ilerki günlerde ne olucağını herkez görücek zaten adam fenerbahçeyi düşündüğünden değil korkusundan çırpınıyo kimse farkında değil çünki kulüp aklanırsa kendide aklanıcak sanıyo bu işin sonunda hapis var öyle kolay değil.
  • http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35476

UEFA Tahkim Kurulu, 10 Temmuz 2013 Çarşamba günü yapılan duruşmaya dair kararını bugün (15 Temmuz 2013) açıklamıştır.

Açıklamada;

Kulübümüze, 1 yılı ertelemeli 3 yıl (2+1) süreyle UEFA müsabakalarına katılamama yönündeki karar, "2 yıl men" olarak değiştirilmiş, CAS yolunun açık olduğu ifade edilmiştir.

Kulübümüzün zaman kaybetmeksizin CAS’a başvuracağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Fenerbahçe have had their appeal partially admitted. Consequently, Fenerbahçe are excluded from participating in the next two UEFA club competitions they qualify for, including the 2013/14 UEFA Champions League.

1+ 1(katılma hakkı sene değil!)

Hangisi doğru?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35476

UEFA Tahkim Kurulu, 10 Temmuz 2013 Çarşamba günü yapılan duruşmaya dair kararını bugün (15 Temmuz 2013) açıklamıştır.

Açıklamada;

Kulübümüze, 1 yılı ertelemeli 3 yıl (2+1) süreyle UEFA müsabakalarına katılamama yönündeki karar, "2 yıl men" olarak değiştirilmiş, CAS yolunun açık olduğu ifade edilmiştir.

Kulübümüzün zaman kaybetmeksizin CAS’a başvuracağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Fenerbahçe have had their appeal partially admitted. Consequently, Fenerbahçe are excluded from participating in the next two UEFA club competitions they qualify for, including the 2013/14 UEFA Champions League.

1+ 1(katılma hakkı sene değil!)

Hangisi doğru?

qualify katılmaya hak kazanmak,yeterli olmak anlamındadır.Yani FB seneye 8.-9. olup Ziraat kupasını alamazsa 1 yılı hala masada kalır

• UEFA kişilere verilecek cezaları sona bırakarak hata yapmıştır. Çünkü Fenerbahçe ve Beşiktaşa' cezaları açıklarken cezaları neye dayanarak verdiklerini de belirtmişler. Orada ince bir ayrıntı var.

UEFA ceza verirken Mahkeme kararını gerekçe göstermiş durumda. Herkes en başından beri Türkiye de mahkeme suçsuz bulsa bile UEFA suçlu bulabilir deniyordu. Oysa UEFA cezaları açıklarken kullanılan bir ifade var. O ifadeye göre mahkeme kararına göre UEFA ceza vermiş durumda. Şimdi ben de şunu diyorum yarın yargıtay dava kararlarını onaylamaz ve yargı süreci yeniden başlarsa ne olacak. UEFA bu karaları alırken kararların gerekçesini mahkeme kararlarına dayandırmış olması büyük bir hatadır. Çünkü Türkiye de yargıtay onayı olmadan henüz mahkemeler de kesin bir karar alınmış sayılmaz. UEFA'nın ceza gerekçesi ise ülkemiz deki mahkeme kararına dayandırılmış durumda.

Şayet yarın bu dava yeniden görülür ve düşerse UEFA cezaları verirken gerekçe olarak mahkeme kararını gösterdiği bu olayda çok büyük bir çıkmaza girmiş olacak. UEFA mahkeme kararını gerekçe göstererek ciddi bir hata yapmıştır. Aynı mahkemeler yarın ters karar verirse. UEFA çok ağır tazminat ödemek durumunda kalacak çünkü cezaları verirken mahkeme kararını gerekçe gösterdiler. Ellerindeki raporlara rağmen nedense raporları değil mahkeme kararını gerekçe gösterdiler. Burası çok önemli bir ayrıntıdır. Onca rapora rağmen ve spor hukuku ile normal hukuk farklıdır ve Uefa mahkeme kararlarını beklese de mahkemeden suçsuz kararı çıksa da kendisine gelen raporlara göre bir karar verip suçlu bulabilir denirken UEFA raporlara dayanarak değil mahkeme kararına göre karar verdi.

Kısa lafın özü yarın bu dava düşerse UEFA'nın aldığı kararın gerekçesine göre bu cezaları geri almak zorunda ama iş işten geçmiş olacağından bu durumda ağır bir tazminat ödeyecek demektir.

UEFA ceza gerekçesini raporlara dayandırmış olsaydı bu iş den kolayca yırtardı ama henüz yargıtayın son sözü söylemediği yerde mahkeme kararını gerekçe göstererek büyük hata yapmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

UEFA kişilere verilecek cezaları sona bırakarak hata yapmıştır. Çünkü Fenerbahçe ve Beşiktaşa' cezaları açıklarken cezaları neye dayanarak verdiklerini de belirtmişler. Orada ince bir ayrıntı var.

UEFA ceza verirken Mahkeme kararını gerekçe göstermiş durumda. Herkes en başından beri Türkiye de mahkeme suçsuz bulsa bile UEFA suçlu bulabilir deniyordu. Oysa UEFA cezaları açıklarken kullanılan bir ifade var. O ifadeye göre mahkeme kararına göre UEFA ceza vermiş durumda. Şimdi ben de şunu diyorum yarın yargıtay dava kararlarını onaylamaz ve yargı süreci yeniden başlarsa ne olacak. UEFA bu karaları alırken kararların gerekçesini mahkeme kararlarına dayandırmış olması büyük bir hatadır. Çünkü Türkiye de yargıtay onayı olmadan henüz mahkemeler de kesin bir karar alınmış sayılmaz. UEFA'nın ceza gerekçesi ise ülkemiz deki mahkeme kararına dayandırılmış durumda.

Şayet yarın bu dava yeniden görülür ve düşerse UEFA cezaları verirken gerekçe olarak mahkeme kararını gösterdiği bu olayda çok büyük bir çıkmaza girmiş olacak. UEFA mahkeme kararını gerekçe göstererek ciddi bir hata yapmıştır. Aynı mahkemeler yarın ters karar verirse. UEFA çok ağır tazminat ödemek durumunda kalacak çünkü cezaları verirken mahkeme kararını gerekçe gösterdiler. Ellerindeki raporlara rağmen nedense raporları değil mahkeme kararını gerekçe gösterdiler. Burası çok önemli bir ayrıntıdır. Onca rapora rağmen ve spor hukuku ile normal hukuk farklıdır ve Uefa mahkeme kararlarını beklese de mahkemeden suçsuz kararı çıksa da kendisine gelen raporlara göre bir karar verip suçlu bulabilir denirken UEFA raporlara dayanarak değil mahkeme kararına göre karar verdi.

Kısa lafın özü yarın bu dava düşerse UEFA'nın aldığı kararın gerekçesine göre bu cezaları geri almak zorunda ama iş işten geçmiş olacağından bu durumda ağır bir tazminat ödeyecek demektir.

UEFA ceza gerekçesini raporlara dayandırmış olsaydı bu iş den kolayca yırtardı ama henüz yargıtayın son sözü söylemediği yerde mahkeme kararını gerekçe göstererek büyük hata yapmıştır.

UEFA ben kanaat getirdim cezayı verdim demesi yeterlidir. UEFA bir şekilde yırtar bu işten.
    Bence düşünülmesi gereken en son şeyi düşünüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

UEFA kişilere verilecek cezaları sona bırakarak hata yapmıştır. Çünkü Fenerbahçe ve Beşiktaşa' cezaları açıklarken cezaları neye dayanarak verdiklerini de belirtmişler. Orada ince bir ayrıntı var.

Hocam sen tek tarafına bakmışsın sanıyorum olayın.

direk gazete metninden koyuyorum.

"UEFA Kararının alınmasında Polis verileri , Erik Kurul raporu , TFF Disiplin Komite kararı ve 16. Ağır ceza mahkemesinin kararı destekleyici rol almıştır." Diyor.

Şimdi sonundaki destekleyici lafı bence önemli yani burada UEFA "İsterse seni herhangi birisi aklıyabilir ama ben suçlu bulabilirim" demeye getiriyor. Zaten aslında eğer böyle birşey olsaydı CAS davası daha ön plana çıkardı benim gözümde , UEFA olayı öyle bir ayarlamış ki , neye bağladığını , nerden destek aldığını vs.. vs.. hepsini belirtmiş.

Ben CAS tanda birşey çıkacağını zannetmiyorum ama çıkmamış candan ümit kesilmez.

• alperinho10 kullanıcısına yanıt
    Araya girme dostum bilmeyenlere hemen şike yaptınız diye sallıyorlar soru soruncada piyasadan yok oluyorlar varsa yüreği yeten zalad şikesi saçmalığıda dahil herşeyde tartışırım.
  • Yahu şöyle bi bakıyorumda herkez fenerbahçeyi karalama peşinde biriside çıkıp demiyorki hem ligde hem kupada sahasında trabzonu yenen sivas nasıl oluyorda Ziraat türkiye kupasında deplasmanda Trabzondan 5 Gol yiyebiliyor bende bunu anlamadım gitti.
  • Ligde avni akerde

Trabzonspor 1 - 0 Sivasspor

yine ligde sivas 4 eylülde

Sivasspor 2 - 0 Trabzonspor

Ziraat türkiye kupası

Sivasspor 2 - 1 Trabzonspor

Bu takım nasıl oluyorda kupada finale çıkıcakken aynı sene maç istatistiklerede bakarsak avni akerde 5 gol yiyebiliyor hemde trabzonun futboluda belli zaten.
  • Pardon beyler gol saysını yanlış yazmışım 6 gol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbolat

uefa çatırdadımı beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Acaba bu ne olacak.
    Yargıtay beklenir mi ?
    Karışamaz demeyin,karışma yetkisi alındı son genel kurulda.

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARI (+1 KALDIRILDI)

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf

avukatına sor kanka o bilir

93 dogumlu cocuk avukatı ne bilsin.

ne vereceğiniz cevap yok yani.
    normal bir cevap istemiştim sadece.

saygılar

anladık ne demek istediğini , önce kendi tuttugun takımı düşür o zaman biz geliriz arkanızdan

o seneye dair disiplin talimatını , polis ve savcılık araştırmalarını , mahkeme ve uefa kararını göster düşmeyi düşünelim

Hey Allahım.

Polisin gözünden kaçtığı, polisin müdahil olmadıgı suçları kabul etmiyorsun yani öyle mi?

Bu konuyla ilgili polisin kulagına bişey gitmemişki dinlemeye takibe almamış.

Katil gelse ben adam öldürdüm dese ama polis yakalamasa, hani polis hani mahkeme mi diyiceksin?

Katil dese kabul olur.
    Galatasaray şike yaptık demiyor.
    Aksini doğrultacak somut belge de yok.
    kapanmıştır.

O senelerde bunların takibi ve suçları olmadıgı için ceza almadınız.Ama şike yaptınız..Haa bize "nasıl ceza aldınız" diye dalga geçebilirsin siz almadınız eyw ama "nasıl şike yaptınız şikeciler" dersen komik olursun.20 sene önce biz satadda "Para şike işte cimbom işte " tezahüratla ile büyüdük. ( veya " parayla şampiyonluk ne kadar kolay şereflisin! galatasaray" tezahüratı gibi

hala şike yaptınız diyorsun.Belge gerekli bana söz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Ligde avni akerde

Trabzonspor 1 - 0 Sivasspor

yine ligde sivas 4 eylülde

Sivasspor 2 - 0 Trabzonspor

Ziraat türkiye kupası

Sivasspor 2 - 1 Trabzonspor

Bu takım nasıl oluyorda kupada finale çıkıcakken aynı sene maç istatistiklerede bakarsak avni akerde 5 gol yiyebiliyor hemde trabzonun futboluda belli zaten.

Hahahahahah hocam beni güldürdün Allh ta seni güldürsün
  • 5 Gol diye yazmıştım sanırım ona güldün , ne yalan söyliyim bende güldüm 6'ymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

5 Gol diye yazmıştım sanırım ona güldün , ne yalan söyliyim bende güldüm 6'ymış

Harikasın hocam burda bi kaç dakikaya iftar yapıcaz ve yine gülüyorum teşekkür ederim

• uefa isviçrede bir dernektir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.