Şimdi Ara

UEFI bios CPU takılmadan çalışır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

O cpu haswell refresh biosa eski haswell cpu takin bios guncelleyin her sey saglamsa sorun çözülür

Anakarti bios guncelleme icin servise verseniz de sorunu cozerler

cevap icin tesekkur ederim

http://www.gigabyte.us/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4492

burada destek veriyor demekte.

benim merak ettigim anakartin acilmamasinin sebebi bu olabilirmi.

zira aklima gelen meshur h81 ile calismayan g3258

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MMX 166 kullanıcısına yanıt
    2. Nesil destekli anakarta 3. Nesil taktigimda basima gelmisri. Sonradan i5 2500k takip denemis arkadas goruntu ve bios update icin sorun husran. Ayni dediginiz olay tipa tip gerceklesti. Anakart arizaliymis. Forumdan spot diye almistim 1 ay sonra islemciyi alabilildim tabi 1 ay gecmis yari fiyat fln odeme alabilidim olaylar olaylar

• Yazarken bios versiyonu kontrolu yapmamamistim f9 bios ile gönderilmiş bu yüzden teknik bir sorun olmasi mümkün yukarda denildigi gibi servise gönderin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Temmuz 2015; 10:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Nerd Miner
    @fatihburak95

iki kisiyi mesajdan haberdar edemedigimden dolayi cevap icin tesekkuru bu sekulde yapiyorum.

anakarti bimeks kurtkoy subesinden almistim.teshir urunu olmasindan dolayi raftan indirilmis.kutu icerigi tamdi.

karti getiren personel kartin servisten geldigini soyledi.fakat diger personel bana servise gitmedigini teshir urunu oldugunu soyledi.ekranda da teshir yaziyordu.

kart internette 199tl fakat magazada 166tl den fiyatlandirilmisti.
    ayni karti vatan 315 tl gibi bir fiyata satiyordu.bende indirim cek olmasindan dolayi karti aldim

hizli geri donus icin ben bu urunu bimeks e mi vereyim yoksa onereceginiz bir servisi varmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 20 Temmuz 2015; 11:29:54 >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Doğrudan bimeks e calismiyor olarak verip iade veya degisim talebinde bulunun derim

• Merhaba, konu hort olacak ancak Gigabyte A-X370M Gaming 3 (rev1.1) anakartım ve Ryzen 5 2600 işlemcim var. Geçen HDD'yi bağlamadan denedim ancak çalışmadı, bu anakartın BIOS güncellemesini 1. Nesil bir Ryzen olmadan yapabilir miyim? Kargolar açılınca iade edeceğim, o zamana kadar cevap alabilirim umarım.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Anakartınız BIOS Flashback desteklemiyor. 1.Nesil işlemciye ihtiyacınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crypteon

Anakartınız BIOS Flashback desteklemiyor. 1.Nesil işlemciye ihtiyacınız var.
    Anladım, zaten iade ediyorum yarın. Teşekkürler.

• acil bios güncelleme hakkında yardım ya
    ez debug led hatası sıyırttı beni

konu hakkında bilgisi olanlar varmı şu konuyu acil hortlatmam lazım 1 aydır 1 pc ile uğraşıyorum sıfır pc açamadım daha kafayı yicem

ram değiştik ram slotları değiştik
    ekran kartı değiştik power değiştik
    anakart pilini çıkartıp taktık stok fan değiştik
    en son aldığımız işlemciyi garantiye gönderdik ordan da sorun yok çalışıyor yazısı ile geri geldi

fakat EZ DEBUG LED kabusu devam ediyor sıyıracam
    bios güncellemesi ile şansımı deneyip olmazsa anakartı garantiye yollayacam
    bu pc söküp takmaktan canım cıktı en sonunda bir seyi kıraçam tutup balkondan atacam deli oldum

ekrana görüntü vermiyor 2 monitör de denedik
    anakart üzerinden de vermiyor ekran kartı skotinden de vermiyor

ben bu anakarta bios güncellemesi nasıl yaparım durup aynı işlemciden veya düşük ve üst modelini mi bulup takıp calısıtırıp bios güncellemesi yapacam yoksa işlemciyi görmeden bios güncellemesi yapılma sansı varmı

x570 msi anakart gaming edge
    3600x amd ryzen

• NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Anakart ın arka panelinde flash bios butonu varsa fat 32 formatlı usb belleğin ana dizinine bios dosyasını atıp usb belleği flash bios usb portuna takıp işlem yapmayı deneyin. İşlemci ve ramleri sökün. Anakarta sadece cpu pwr ve atx pwr bağlı olsun. Başka birşey bağlamayın. İşlem başladıktan sonra portun yanındaki led ışık sönünceye kadar bekleyin. Fakat bana anakart ta bir problem varmış gibi geldi. x570 te o işlemci için bios güncellemesi gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 11 Ekim 2019; 17:20:41 >
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Onu da denedim bugün olmadı
    Şimdi anakartı gönderiyorum garantiye
    Ramleri işlemciyi hepsini verdim vatana
    Adam bakıyor anakart 2 ay olmuş alınalı 2 aydır araya başka işler de girdi ama becerip 1 PC toplayamadık deli oldum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.