Şimdi Ara

Ufak Akıllı Telefon Tavsiyesi (askerde kullanmalık)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta daha büyük boyutlu telefon tavsiyesi istemiştim ama askerde saklamak ve taşımak zor olmasın diye mümkünse sigara paketine sığabilen bir android telefon tavsiyesi istiyorum

Lg L3 - Samsung pocket - mini - y gibi birçok model var. tavsiyeleri bekliyorum

• iphone 3gs 2.el al onlardan iyidir ufaktır iş gorur
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Geçen hafta daha büyük boyutlu telefon tavsiyesi istemiştim ama askerde saklamak ve taşımak zor olmasın diye mümkünse sigara paketine sığabilen bir android telefon tavsiyesi istiyorum

Lg L3 - Samsung pocket - mini - y gibi birçok model var. tavsiyeleri bekliyorum

Xperia miro bakabilirsin nispeten incedirde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak boyutu ve 1520mah piliyle LG L1 bana en uygun seçenek gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ufak boyutu ve 1520mah piliyle LG L1 bana en uygun seçenek gibi

evet sımdı baktımda cok ıdeal sana,kaptırsanda caldırsanda ne bır baskasının cok ısıne yarar nede satsa para verırler,senıde uzmez fıyatı makul yine..
  • Boyutlari L3 ile yaklasik ayniymis. 0.2" buyuk ekran ve ıps ekran gibi artilardan dolayı L3 te olabilir

Kucuk samsunglarida inceliycem

• quote:

Boyutlari L3 ile yaklasik ayniymis. 0.2" buyuk ekran ve ıps ekran gibi artilardan dolayı L3 te olabilir

Kucuk samsunglarida inceliycem

yerınde olsam samsunglara bulasmam olmadık yerde donar pıl cıkart tak falan askerde ya duvara fırlatırsın yada sarjoru telefona bosaltırsın o kadar dıyeyım ben sana..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde akıllı telefon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    +1

• Samsung gio derim suan kullandigim ama aklim olsa iphone 5s veya 5 getirirdim

• Kararsizligim devam ediyor arkadaslar
    3 yerine 4" trendplus almak daha mantikli gelmeye basladi ama 3" Nokia 503 modelini cok begendim
    Veya ustte yazan arkadas gibi riske girip iphone 4s-5 falanmi alsam bilemedim

• Ben askerde ilk zamanlar 5 kullandım sonra kardeşime verip 925 kullandım. Askerde hızlı seri bir telefon lazım. Halen 925 kullanıyorum.

Lumia 525 e bakabilirsin mesela. Fiyatıda uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3ay daha garantisi devam eden ilk sahibinden temiz Sony xperia Mini St15i buldum onu alıcam kısmetse

boyut özellik ve fiyat olarak en mantıklı seçenek bu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.