Şimdi Ara

Ufak Bi Sermaye İle iş Yapmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim ufak bi sermayem var 5.000 tl kadar ticaret yapmak istiyorum gg hepsiburada v.b sitelerde satabileceğim...
    Toptan Oyuncak piyasası ile ilgiliyim 2 senedir

Ben Oyuncak Satışı Yapabilirim Fakat Tavsiyelere Açığım Aramızda Çoğu Okumuş Ufku Geniş Abilerim Var Ben 18 Yaşındayım Yinede Tavsiyelerinizi Görüşlerinizi Almak istiyorum
    Biliyosunuz gg v.b sitelerde faturasız satış olmuyor ben oyuncak faturası kesebilirim fakat elektronik v.b satmaya niyrtlensem onu nasıl faturalandıracağım.
    Şahsi bi firma açılışı Yapmammı Gerekiyor ...
    Ben telefon elektronik Oyuncak ürünlerini pazarlamak istiyorum vevsizinde görüş ve tavsiyelerinizi farklı önerilerinizi Bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu dışı ciddi ye açsaydın keşke
  • Moderatörler taşıyabilirmi acaba sonradan farkettim pardon

• hepsiburada da nasil saticaksin ?

• Maliye tepene binmesini istemiyorsan vergi levhasi alacaksin.

• akcanon kullanıcısına yanıt
    Hb da derken üye olup satış yapabileceğim siteleri kast ettim pardon usta

• Bende onu istiyorum işte açılış yapmak için ne kadar para gider ve bu mali açılış sadece elektronik uzerinemi olur telefon v.b için ayrı açılış yapip levhamı alnalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 bin tlde sermaye olduysa.
  • Sermayem karakterimdir kardeşim istocta esnaflarla konuştum ücretsiz urun verebilirler bana ne zaman paran olursa getir dediler destekliyorlar sağolsunlar...
    Bende kimseye mahcup olmamak icin netten satip para hesabima gectigi an onlara parasını odeyeceğim urunleri yayinlayip sattikca alacağim ...

• Büyüklerimden Yardım Bekliyorum...

• Up

• Uop

• Oto yıkama.
  • Valla artık adım başı var ama 5 6 bin tl ile bir çiğ köfte dükkanı açabilirsin. O kadar olmasına rağmen hepsi is yapıyor.

Netten satış hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben öyle dükkan tarzı değilde online satış düşündüm bu fatura,vergi işi kafama takıldı.muhasebecinin biriyle konuşup bunları çözeceğim zaten gun boyu istoctayım ürünlerin resimlerini çekip online yayınlayıp sattıkça ay.ı gün alıp kargolayacağım şahsi bi firma kurmam gerekecek sanırım

• Öncelikle temel mantıkta bir muhasebe bilgin olmalı. İşin nasıl yürüdüğünü anlamalısın yoksa kazık yersin ve ceza yersin. Sermaye senin kabiliyetine göre azda gelebilir çokta gelebilir. Ancak şu var ki şirket açman gerek faturalandırman gerek sattığın ürünleri. Eğer faturalandıramıyorsan orada sıkıntı yaşarsın ve ceza ödersin. 18 yaşında olduğun için şirket açıp mükellef olabilirsin. (Bu durumu araştır biraz.) En basitinden şahıs şirketi açabilirsin masrafları en fazla 800 TL civarı tutar. Limited şirkette vergi avantajı var (çok şatış yapabilirsen) ama küçük küçük çıkmakta fayda vardır. Dikkatli ol bol bol oku. Boş durma. İnsanların başından geçenleri oku kanunları oku nasıl yapılırmış onları oku vs. Sonra yavaş yavaş olgunlaştıkça anlayacaksın zaten senin için daha kolay olacaktır çünkü bilerek yapmak var bide bilmeden atlamak var.

• pntgrmyk kullanıcısına yanıt
    Babamda esnaf abi ticarete yabancı değilim onun yanında çalışiyorum ben şahsi olarak 5.000 tl biriktirdim babamn desteği olmadan bi şahıs şirketi açacağım ohalde :) ulker misali ulkerin kurucusu ismi aklima gelmedi imalata ilk basladiginda para ile adam tutup bakkalara ulker varmi diye sordurmus surekli piyasa edinmek icin biraz daha bilgi ve fikir toplayayım atilacağım bu işe teşekkürler fikirlerin için

• Up

• guzel konu bende dusunuyorum oyuncak ticaretini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagirdap kullanıcısına yanıt
    Zaten ben suan sadece oyuncakla ilgileniyorum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.