Bildirim
Ufak bi yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kedidir o kedi
olmaz bişi hocam bilgisayarın virüse de ihtiyacı var -
quote:
Orijinalden alıntı: efndy
kedidir o kedi
olmaz bişi hocam bilgisayarın virüse de ihtiyacı var
hehehe:D Ole olsun:D ama eset 2 de bir otuyor bu nasi bi program Dsoya indiremiorum:D -
başka bir clienti denemeni tavsiye ederim
öttürme eseti -
quote:
başka bir clienti denemeni tavsiye ederim
öttürme eseti
Moruk ya ediyom oyun indiriyim tam iniyo diyomki oynuyacam pat virus war olum neden basta solemiosun beni hevelendirip sonra bozgun yapiosun Melet -
kaldır gitsin ya virüs mü girdi çak formatı geç
-
quote:
kaldır gitsin yavirüs mü girdi çak formatı geç
Dusman baya coq kardesim tam basbelasi pc kurdu gecen girmis memleketen nod32 kapamistim oyun icin capoteyi yakalio diye:D baqtim msn dekilere sacma sapan seyler yazmis facede millete kufur etmis baya ugrasmistim Esedtsiz benim pc harap:d -
ben avira antivir kullanıyorum kendi mainimi bile virüs olarak görüyo ben napayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: h4pp3
ben avira antivir kullanıyorumkendi mainimi bile virüs olarak görüyo ben napayım
hhehehehehehe:D ne yaacam walla dusunuyom aciqcasi:Desetsiz bi pc yi:D -
quote:
Orijinalden alıntı: PrenS_39
quote:
Dusman baya coq kardesim tam basbelasi pc kurdu gecen girmis memleketen nod32 kapamistim oyun icin capoteyi yakalio diye:D baqtim msn dekilere sacma sapan seyler yazmis facede millete kufur etmis baya ugrasmistim Esedtsiz benim pc harap:d
vericen polise
olur böyle vakalar türk polisi yakalar kardeş
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PrenS_39
quote:
Dusman baya coq kardesim tam basbelasi pc kurdu gecen girmis memleketen nod32 kapamistim oyun icin capoteyi yakalio diye:D baqtim msn dekilere sacma sapan seyler yazmis facede millete kufur etmis baya ugrasmistim Esedtsiz benim pc harap:d
vericen polise
olur böyle vakalar türk polisi yakalar kardeş
Yoo gercekten elinde oyle bi dosya warmi aksam afk biraktigimda esed kapali olsa bile yakaliyor al haberi zurnadan oluyor yani oyun kapanior:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X