Arkadaşlar Yeni Bir Kasa Olarak Lancool PC-K60 Lian Li Den Kasa Aldım Kasamda 4 Tane Fan Bulunmakta Ancak Kasadan Çıkan Dagıtıcı İle Yanlız tekini Takabildim 1 Tanesinide Anakartımda Bulunan Girişe Bagladım ancak diger 2 tanesi boşta Onları Nasıl Bağlıyabilirim... Ayrıca 3 Pin Fan Power Extension Kablosu Bulamıyorum.Ankarada Hiçbir Toptancıda Bulunmuyor...
Ayrıca Ek Olarakta
Windows 7 32 bit İşletim Sistemi Kullanıyorum Uzun Zamandır da WebCam ı kuramadım A4tech Pk-335 Kullanıyorum.Ancak Driver Kurulmuyor Win7 de Çalışmıyor... Manuel Olarak Kuruyorum Gene Olmuyor Çözüm Ney Sizler Nasıl Çözdünüz...
büyük tek. marketlerine bakmanı + gittigidiyordan yada türevlerinden kontrol etmeni tavsiye ediyorum.
web kamera olayında ise adamlar kendi mallarının 7 de de kullanılacağını düşünemedilerse, bence seninde yapacak fazla birşeyin olmasa gerek.
Vatan computer teknosa tarzı yerlere baktım oralardada bulunmuyor amazon sitesi haricinde hiç bir yerde bulamadım satan win 7 de cameralar çalışıyor deniyor. ancak çalıştıramadım bilgisayarcıda çalıştıgını söylemiş garip biraz...
elinde 3 pin kablo olan lar yada nasıl çözecegimi yazarmısınız
3 pin kablo bulunmicak gibi türk usülü kabloları legimlemeyi yada kesip bantlamayı planlıyorum 3 pindeki renkler neyi ifade ediyor standartmı ayrıca nasıl baglamalıyım yanlışlık yapmiyimde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme