Şimdi Ara

Ufak bir kaza. Burada kim haklı? Fotolar var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kavşaktan yukarı çıkıyorum. Önümde de sağdan tek şeritli yoldan araçlar geçiyor. Ben sağdan gelip durmayan araçların geçmesini bekliyorum ve arkadan gelen clio benim sağ arka tampona sürtüyor. Adam tutanağa benim için sağa kırdı yazıyor. Fotolardan da görüleceği üzere orada sağa gitmek mümkün değil çünkü sağ tek şerit. Önümdeki yol da gayet net ve ben düz gideceğim.

Ufak bir kaza. Burada kim haklı? Fotolar var. Ufak bir kaza. Burada kim haklı? Fotolar var.Ufak bir kaza. Burada kim haklı? Fotolar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrkka -- 1 Ocak 2020; 11:30:11 >

• geçmiş olsun orası dönel kavşak sanırım bu durumda kavşak içinde olanların yol önceliği var clio bu önceliği uymamış gibi gözüküyor
  • Teşekkür ederim. Aracı da kiralamış zaten. Kiralık araç diye gelişigüzel kullananlardan biri.
  • Buradan bana bir sıkıntı çıkarmazlar inşallah. Zaten yavaş yavaş ilerleyen bir trafik. Sürekli dur kalk var. Burada insan neden gaza yüklenir önüne bakmadan?
  • turrkka T kullanıcısına yanıt
    Kiralık araba terörü diye bir şey var, adam kiralık buzdolabı symbolü terörist gibi kullanıyor arabayı dünya umrunda değil.
  • Kavşak içinde çizgi yok ama siz sola gayet yanaşık vaziyetteymişiniz, fotoğraflara göre şahsın önüne kırmadığınız da belli.
    %100 kusuru Clio'ya verirler diye tahmin ediyorum. Geçmiş olsun.
  • turrkka T kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu acaba, küsur çıktı mi size ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    Sadece tamponda sürtme vardı. Kapıya ulaşmamıştı çok şükür. Servise gittim, durumu anlattım. Onlar da sigortadan arkadaş da karşı tarafın hatalı olacağını söylediler ama sonra da işten güçten fırsat bulamadım uğraşmaya. Kaldı öyle

Allah'tan sola dönüktü benim araba. Yoksa kapıya girmişti biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrkka -- 15 Temmuz 2020; 0:5:15 >
  • Zaten kavşağın içine çok yakınsın. Dediği gibi sağa dönmüş olsan uzak olurdun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sağ arkadan vuran o. Kusur clio’da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.