Şimdi Ara

Ufak bir kaza yaptım. Plaka yenileme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen hafta dikkatsizliğim sonucu öndeki bir araca hafiften çarptım.

Çok şükür ki ucuz atlattım.

sadece sis farı yuvalarının olduğu hizadaki alt ızgara içe doğru çöktü, tornavidayla yerine tekrar getirdim. yalnız plakam yamuldu. değiştirmek istiyorum. bu işin prosedürü ve fiyatı nedir? yarın sabah yaptırayım diyorum. teşekkürler

• Emniyete gideceksin yada trafik şube plakamı yenilemek istiyorum diyeceksin eskisini vereceksin +15 lira verip yenisini alacaksın.
  • sağolasın sadece yamulan plakayı mı vereceğim yoksa ikisi birden mi değişiyor
  • teki degisiyor. İstanbuldaysanız bostancıda oluyor ve 15 tl gibi bir rakama biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

İyi akşamlar öncelikle

geçen hafta dikkatsizliğim sonucu öndeki bir araca hafiften çarptım.

Çok şükür ki ucuz atlattım.

sadece sis farı yuvalarının olduğu hizadaki alt ızgara içe doğru çöktü, tornavidayla yerine tekrar getirdim. yalnız plakam yamuldu. değiştirmek istiyorum. bu işin prosedürü ve fiyatı nedir? yarın sabah yaptırayım diyorum. teşekkürler
    Yamulanı götürmen yeterli olacaktır.
    Ama yok ikiside yenilensin dersen 15 lira daha verip yeniletebilirsin.
  • çok teşekkürler
  • benim içinde yararlı oldu bu konu, herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEK TARAFLI KAZA DA KASKO SORUNU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rufsat şirket adına ben işlem yaptıramaz mıyım illa babamın mı gitmesi gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miklaaa -- 9 Mayıs 2012; 20:34:40 >
  • benimde merak ettiğim bir konuydu, herkese teşekkürler.
  • Merhabalar. Konuyu hortlatıyorum ancak geçenlerde bir trafik kazası yaşadım benim de ön plakam yamuldu. Yenisini almak istiyorum prosedürde bir değişiklik var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Merhabalar. Konuyu hortlatıyorum ancak geçenlerde bir trafik kazası yaşadım benim de ön plakam yamuldu. Yenisini almak istiyorum prosedürde bir değişiklik var mıdır?

Degisiklik yok ruhsat sahibi gitsin eski plaka ile emniyete başvursun ordan plakayı versin bi evrak verecekler onu alsın cemiyette de plakasını bastırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Merhabalar. Konuyu hortlatıyorum ancak geçenlerde bir trafik kazası yaşadım benim de ön plakam yamuldu. Yenisini almak istiyorum prosedürde bir değişiklik var mıdır?

Degisiklik yok ruhsat sahibi gitsin eski plaka ile emniyete başvursun ordan plakayı versin bi evrak verecekler onu alsın cemiyette de plakasını bastırsın.

Teşekkürler. Ruhsat sahibinin bulunması şart mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.