Şimdi Ara

Ufak bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7.1.2 jailbreak yuklu iphone 5 cihazimin versiyonunu yukseltmem lazim cunku yeni aldigim cihaza icloud yedeklemesi yapamiyorum sebebi baska bir cihaz icloud drive actiysa 7 ve alti surum kullanan cihazlar yedekleme yapamaz simdi bu cihazin versiyonunu nasil yukseltirim ve verilerim gider mi tek amacim whatsapp silinmemeli fotograflar videolar vs yedeklendi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayara bağlayıp itunestan güncelleyebilirsiniz hocam , verilerinizin gitmemesi lazım. Bende 9.02 jb vardı 9.2 ye güncelledim itunestan , hiçbir veri kaybım olmadı.

• xxkasapxx1 X kullanıcısına yanıt
    ipsw.me adresinden iOS 9.2.1 sürümünü indirin ardından iTunes aracılığıyla shift tuşuna basılı tutarak güncelle tuşuna basarak indirdiğiniz dosyayı gösterin bu şekilde hiçbir veri kaybetmeden güncelleme işini yapmış aynı zaman da jailbreak'te kalkmış olur.

Not : Her ihtimale karşın yedek almayı unutmayın.

• Cok tesekkurler bir cok kisi telefon elma logosunda takili kaliyor donuyor dedi korkumdan yapamamistim

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

ipsw.me adresinden iOS 9.2.1 sürümünü indirin ardından iTunes aracılığıyla shift tuşuna basılı tutarak güncelle tuşuna basarak indirdiğiniz dosyayı gösterin bu şekilde hiçbir veri kaybetmeden güncelleme işini yapmış aynı zaman da jailbreak'te kalkmış olur.

Not : Her ihtimale karşın yedek almayı unutmayın.

Acil yardiminiz lazim dediginiz sekilde sifirladim fakat benden parola soruyor suanda ve ben time passcode diye bir tweak kullaniyordum bu is icin parolam yok telefonu acamiyorum kitlendi

• xxkasapxx1 X kullanıcısına yanıt
    Muhakkak bir şifre girmişsinizdir yoksa sormaz hatırlamaya çalışın.
  • telefonu dfu moda alıp tekrar sıfırlayın; sonra icloud üzerinden yedeklerinizi indirirsiniz
  • Herşeyim silindi yinede tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.