Şimdi Ara

ufak bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün macbook pro 13" aldım Z0NJQ 14 saat şarja taktım ve bu gün kullanmaya başladım cihaza hemen alıştım ancak internete girmek için vodem k3770 i taktım ve yüklemeye başladım ilk başta biraz yüklendi sonra aynı yerde saatlerce kaldı hata falanda vermiyor sadece yüklüyor saatlerce bekledim ama hiç ilerleme yok

bunun sebebi ne olabilir

• Vodem yazılım sürümü Mac Os'in kullandığın sürümüne göre eski veya hatalı olabilir. Tahminen Snow Leopard veya Lion kullanıyorsun. Vodem sağlayıcısı Vodafone'a ulaşmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığım sürüme göre eski değil ancak dediğin gibi hatalı olabilr teşekküler
  • k3770için böyle bir ibare var sayfasında

K4505için leopard desteği verliyormuş, buarada her ikisi içinde son yazılım sürümü 4.07.00.00.dmg
  • javascript:void(AddText(''))son sürümü yükledim çalıştı teşekkürler
  • bir sorum daha olucaktı

bu gün World of warcraft oyununu bilgisayara yükleyim dedim (wow mac destekli) ancak kurulum dosyasını açtığımda power pc uygulaması artık desteklenmediği için wow (mac osx) uygulamasını açamazsınız dedi. Wow oyununu bilgisayara yüklemek istiyorum ve bootcamp ile uğraşmak istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz
  • hiç kimse cevap vermedi sanırım şöyle soruyum

snow leopard da power pc varmı

snow leopard a geçiş ücretsizmi

nasıl geçebilirim

tekrar lion a dönmek istersem ücret ödemem gerekirmi

snow leopard lion dan daha mı iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucemdem

bir sorum daha olucaktı

bu gün World of warcraft oyununu bilgisayara yükleyim dedim (wow mac destekli) ancak kurulum dosyasını açtığımda power pc uygulaması artık desteklenmediği için wow (mac osx) uygulamasını açamazsınız dedi. Wow oyununu bilgisayara yüklemek istiyorum ve bootcamp ile uğraşmak istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz

Hocam arkadaşımda Mac'de WoW oynuyor blizzardın sitesinden mac versiyonunu indirmeniz lazım o zaman sorun olmaz.
  • arkdaşınızın işletim sistemi lion mı eğer öyleyse indiriyim.

birde link verirmisin yanlış dosyayı indirmiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucemdem -- 2 Temmuz 2012; 17:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucemdem

arkdaşınızın işletim sistemi lion mı eğer öyleyse indiriyim.

birde link verirmisin yanlış dosyayı indirmiyim :)

yolladım
  • teşekkürler
  • lion işletim sistemi snow leopard'dan daha yavaş çalışıyor haberin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.