Şimdi Ara

Ufak bir sorum olacaktı da.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım hoşuma gitti ve forumları gözden geçirip öğrendiğim kadarı ile oynamaya çalışıyorum. Birşeye takıldım ve onuda bulamadım. Bu şarkılarım kısmında başka bi karakterden gördüğüm kadarı ile 'Marten Kievit henüz bir parça tamamlamadı. ' yazıyor.Benim tamamlanmış şarkılarım olmasına rağmen. Tamamlanmış şarkılarımda ise parantez içinde 'gizli' diye bir imge var. Asıl sorum ise şarkılarımı gün ışığına nasıl kavuşturacağım, gizliliklerini nasıl kaldıracağımdır.

Önerilerinizi beklemekteyim Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetworqeR -- 13 Şubat 2012; 20:36:12 >

• Yani mesaja bakan 16 kişi cevabımı bilmiyor, eksik yanlış bişey mi söyledim çelişkide kaldım arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetworqeR

Arkadaşlar oyuna yeni başladım hoşuma gitti ve forumları gözden geçirip öğrendiğim kadarı ile oynamaya çalışıyorum. Birşeye takıldım ve onuda bulamadım. Bu şarkılarım kısmında başka bi karakterden gördüğüm kadarı ile 'Marten Kievit henüz bir parça tamamlamadı. ' yazıyor.Benim tamamlanmış şarkılarım olmasına rağmen. Tamamlanmış şarkılarımda ise parantez içinde 'gizli' diye bir imge var. Asıl sorum ise şarkılarımı gün ışığına nasıl kavuşturacağım, gizliliklerini nasıl kaldıracağımdır.

Şarkı tamamlamışsın işte. Şarkılarım kısmına tıkladığın zaman görünür. Gizli olayı ise şöyle. Sen yazmışsın ama senden başka kimse bilmiyor bunu Herhangi bir konsere çalman gerek şarkıyı gizliliğinin kaybolması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: NetworqeR

Arkadaşlar oyuna yeni başladım hoşuma gitti ve forumları gözden geçirip öğrendiğim kadarı ile oynamaya çalışıyorum. Birşeye takıldım ve onuda bulamadım. Bu şarkılarım kısmında başka bi karakterden gördüğüm kadarı ile 'Marten Kievit henüz bir parça tamamlamadı. ' yazıyor.Benim tamamlanmış şarkılarım olmasına rağmen. Tamamlanmış şarkılarımda ise parantez içinde 'gizli' diye bir imge var. Asıl sorum ise şarkılarımı gün ışığına nasıl kavuşturacağım, gizliliklerini nasıl kaldıracağımdır.

Şarkı tamamlamışsın işte. Şarkılarım kısmına tıkladığın zaman görünür. Gizli olayı ise şöyle. Sen yazmışsın ama senden başka kimse bilmiyor bunu Herhangi bir konsere çalman gerek şarkıyı gizliliğinin kaybolması için.

:D Aslında çalmıştım bir konserde ama demekki bir eksiğim varmış hala gizli. Ama bulacam onuda. Teşekkür ederim ilgin için :)

• Gizli ibaresinden çıkması için stüdyoda kayıt yapmanız gerekir.
  • O halde bir de onu deneyeyim peki teşekkür ederim. :)
  • Hatırladığım kadarıyla repertuarınıza alıp, konserde çaldıktan sonra şarkı gizlilikten çıkıyordu. Yalnız konserin en az 1 bilet satmış olması gerekiyor. Yani genel anlamda başarılı bir konser olması için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminated

Hatırladığım kadarıyla repertuarınıza alıp, konserde çaldıktan sonra şarkı gizlilikten çıkıyordu. Yalnız konserin en az 1 bilet satmış olması gerekiyor. Yani genel anlamda başarılı bir konser olması için.

Ayynen öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.