Şimdi Ara

ufak bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar counter oynuyordum oyundan cıktım.Görüntü falan çok bozuldu.düzelttim falan bu resimdeki şey orda kaldı reset attım kapatıp açtm o ordan gitmior nedir o.Sol üst köşede ufacık bişey.bide sanki görüntü bozuldu biraz yardımcı olan varmı ?

ufak bir sorun

• duvarkağıdını değişmeyi denedin mi...
  • evet denedim iptal ettim.başka seçtim.renk değiştirdim falan.Ati catalyst fabrika ayarlarına geri döndürdüm.Şimdi bişey daha farkettim hızlı başlatta masaüstünü göster butonu varya ona tıklıyınca ordan kayboluyor ancak bılgısayarıma fala gırıp geri masaustune gelınce gene orda duruyor anlamadım yardım.. :D
  • dostum pek bişi anlayamadım bi sistem geri yükleme yap istersen bi..
  • Oyunlarda falanda o orda çıkmıyor.Siz resimden bakınca yakın olarak simgelerde bi bozukluk gorunuyormu ?
  • güncel başka öneri vercek varmı ?
  • ATI CATALIST programının bir getirisi o(sol üst köşedeki ufak noktacık).Ne işe yarar nasıl kalkar bilmiyorum ama zararsız olduğundan emin olabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D valla atiden catalystten cıkınca o ordan gidiyor. Çok saol yardımın için.Ama 1 yıldır ati catalyst duruyordu orda o cıkmıyordu anlamadım bende :D Bide bısey dıycem ati catalystte bu saat hızlarıyla oynan yer verya ordaki kiliti ben açtım şimdi kitliyemiyorum :D o nasıl kıtlenıyor bılgınız varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.