Şimdi Ara

Ufak Bir Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben zaten knıght saçmalığını bıraktım dupe almış başını gitmiş ,adamlar en kral ıtemlerı dizdi dupe yaparak gb 750 bın, scroll dupeler, kısaca pislik:knıght oynayanlarda cafelerde uyutulan genclık ama adamlara öyle anlatıyorlar kı sanki bişe var oyunda vasıfsız bütün gününü cafelerde geciren cafecılerde dahil kişiler, bunların amacı oyunu aşılamak müşterılere sonra da gb ıtem ve premıum niyetine kendine bağlamak biz herşeyın farkındayız ama okull gencliği ve işsiz gücsüz tayfalarını hedef seciyor bu cafecıler ve onların çakalları, bu yüzden dikkat edin bu oyun değil sahtekarların cirit attığı bir yer bu oyunu oynayarak herkezden soğuyabilirsin ve herkezidolandırıcı görebilirsin nedeni basit GM lerden başlayarak cafecıler ve bu oyunu oynayanların genelının düzenbaz ve hack ci bi yapısının olması her kültür grubundan oynayan var bu oyunu, adamlar okulu bırakmış okuldan atılmışbu oyunla gününü geciriyorlar eğer okuyan biri varsa yazdıklarımı genc arkadaşlarımın bu pislık tuzağına düşmemesını istiyorum oyunda işe yarar bir adam bulamamssınız yada 2 elın 10 parmağını gecmez bu kışıler küfürbaz sahtekar yalancı kişilerın oynadığı bir oyun bu knıght klanlarınıza bir bakın genelı dengesiz kişilerden oluşur. klan klan gezıp ıtem dilenen kişiler yada hile programlar ıle kasıp havalı konuşan dengesızler.
    Gelelım oyuna GM ler tarafından beşkuruş yatırım yapılmayan, premıumalan ve cash alan kişilerı genellıkle ezen, oyuna aptallık edipte emek verenlerı bloclayıp yada banlayarak açıktan para koparmaya çalışan oturduğu yerde para bekleyen aç,şerefsız ve sahtekar gm yapısı var ve TÜRK gm de yok oyunu kım oynuyorsa artık% 95 Türkler dışında oyunun ses grafık ve caracter özellıklerı yemın ederım çağdışı şuan kı onlıne oyunlara bakın knıght harıcı knıghta bebe oyunu gözüyle bakarsınız K2 tek amacı var koparabildiğikadar para koparmak bazen malkoçoğullukları tutyor gelenı gecenı banlıorlar o da oyuna para verenlere göstermelık hareketler tecrübe lı küşülerı dünleyın daha mantıklı oyunları oynamayaçalışın oynıycaksanız oralara arkdş çevrenızı çağırın
    mesela; lıanage2, sılkroad, wow ya sadece japko bile oynasanız usko dan soğursunuz ama mutlaka arkdş grubunuz olsun yoksa oyundan soğuyor insan tek olmak zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak bir yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.