Şimdi Ara

ufak türkiye turu için tavsiye isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    29 ağustos-13 eylül arası istanbuldan başlayıp arabayla, iç anadolu, akdeniz ve egeyi kapsayan bir tur yapmayı düşünüyorum.
    Rota şöyle; istanbuldan çıkış (29.08) - ankara - erciyes dağı tırmanışı - kapadokya - ıhlara vadisi - salda gölü (ısparta) - göynük - kaş - datça (palamutbükü büyük ihtimal) - selçuk - izmir - vakit kalırsa bozcaada ve çanakkale şehitliği civarı ve eve dönüş.
    konaklama ağırlıklı olarak çadır ve arabada uyumak şeklinde olacak. izmir ve göynükte toplamda 4 gün arkadaşlarımda kalacağım, diğer günler (yaklaşık 10 gün) kafama göre. dağcılık ve kampçılık yaptığım için dışarıda konaklama konusunda hiç bir sıkıntım yok, hatta çadırda, doğanın içinde uyumayı otelde uyumaya her zaman tercih ederim.

sizlerden ricam şu; gezmeyi düşündüğüm yerleri göz önünde bulundurarak , "şuraya da gitsen güzel olur" veya "şurayı boşver, onun yerine şurası daha iyi" gibi tavsiyeler. bu tavsiyelere göre rotamın son halini belirleyeceğim. değişik (tarihi, coğrafi vs.), çok turistik olmayan ama ilginç yerler olursa ayrıca sevinirim.
    ayrıca gezmeyi düşündüğüm bu yerlerde bildiğiniz güzel, sakin kamp alanları veya kamp atabileceğim ama tesis olmayan, doğayla iç içe yerler gibi tavsiyeleriniz olursa çok da güzel olur :)

çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etacarinae32 -- 21 Ağustos 2015; 22:59:01 >

• Hocam karadenizi dusunmuyomusunuz cok guzel yerler var.

Bu arada nevsehir'in kaymakli yeralti sehri varmis ben gitmedim ama arkadasim anlatiyodu tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHOBOS19

Hocam karadenizi dusunmuyomusunuz cok guzel yerler var.

Bu arada nevsehir'in kaymakli yeralti sehri varmis ben gitmedim ama arkadasim anlatiyodu tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Karadenizliyim zaten, çok gezdim oralari :) Yeraltı şehrine bakacağım.

• etacarinae32 E kullanıcısına yanıt
    Anlasildi hocam turunuzda Karadeniz'in olmama nedenleri.
    Beklemedeyim.

• Rotada ufak bir kaç değişiklik yapmanı tavsiye ederim, yoksa sadece sırf görmüş olmak için japon turist gibi her noktada 2 resim çekip eve dönmüş olursun...10 küsür tane farklı noktayı bir kaç saatliğine görmektense 2-3 noktayı hakkıyla gezmek hem daha güzel hem de daha az yorucu olur...ağustos başında araçla belek, kaş ve fethiye yaptım ve oradan da istanbula döndüm ama yetmedi bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

Arkadaşlar merhabalar herkese,
    29 ağustos-13 eylül arası istanbuldan başlayıp arabayla, iç anadolu, akdeniz ve egeyi kapsayan bir tur yapmayı düşünüyorum.
    Rota şöyle; istanbuldan çıkış (29.08) - ankara - erciyes dağı tırmanışı - kapadokya - ıhlara vadisi - salda gölü (ısparta) - göynük - kaş - datça (palamutbükü büyük ihtimal) - selçuk - izmir - vakit kalırsa bozcaada ve çanakkale şehitliği civarı ve eve dönüş.
    konaklama ağırlıklı olarak çadır ve arabada uyumak şeklinde olacak. izmir ve göynükte toplamda 4 gün arkadaşlarımda kalacağım, diğer günler (yaklaşık 10 gün) kafama göre. dağcılık ve kampçılık yaptığım için dışarıda konaklama konusunda hiç bir sıkıntım yok, hatta çadırda, doğanın içinde uyumayı otelde uyumaya her zaman tercih ederim.

sizlerden ricam şu; gezmeyi düşündüğüm yerleri göz önünde bulundurarak , "şuraya da gitsen güzel olur" veya "şurayı boşver, onun yerine şurası daha iyi" gibi tavsiyeler. bu tavsiyelere göre rotamın son halini belirleyeceğim. değişik (tarihi, coğrafi vs.), çok turistik olmayan ama ilginç yerler olursa ayrıca sevinirim.
    ayrıca gezmeyi düşündüğüm bu yerlerde bildiğiniz güzel, sakin kamp alanları veya kamp atabileceğim ama tesis olmayan, doğayla iç içe yerler gibi tavsiyeleriniz olursa çok da güzel olur :)

çok teşekkürler...

Salda gölü Burdur'da dır. Ispartada ki Eğirdir gölüdür, karıştırma hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

Arkadaşlar merhabalar herkese,

çok teşekkürler...

Salda gölü Burdur'da dır. Ispartada ki Eğirdir gölüdür, karıştırma hocam.

Tesekkur ederim, gölün yerini biliyorum da aklimda sehir olarak oyle kalmis. Salda golunu rotadan cikarttim zaten. Onun yerine baska bir yer ekledim.

• Ogrenciysen 20 liraya
    ogrenci degilsen 50 liraya muze kart cikar 1 yil boyunca kultur ve turizm bakanligina bagli muze-orenyerlere giris yapabiliyorsun. Cok hesapli ayrica zamandan tasarruf. Aof kimligi de gecerlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.