Şimdi Ara

UFO Buharlı Vantilatör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UFO'nun buhar üfleyen ATSFI-121 modelini aldım, buhar fonksiyonu açık olmasına rağmen buhar üflemiyor. Ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D52F026CC -- 27 Haziran 2014; 21:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su koydunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Su koydunmu ?

Evet, hazneye su koydum. Hazneden suyu aldı. Buhar fonksiyonunu da açtım. Ses geliyor ama buhar gelmiyor.

• Arıza vermiş olmasın vermesi gerekir normalde hortumu çıkarıp bir baksana veriyormu ?
  • quote:

Arıza vermiş olmasın vermesi gerekir normalde hortumu çıkarıp bir baksana veriyormu ?

Hortumu çıkardım, hafiften serinlik hissiyatı veriyor. Ama gözle görülür buhar malesef yok :/ Bir de hazneyi konulan yerde kırmızı ışık yazıyor, onunla bir ilgisi var mıdır acaba?

• Olabilir bendede var buharlıda aynı model sanırsam ama soğuk vermiyor benimki sade buhar ne anlamı varsa
  • quote:

Olabilir bendede var buharlıda aynı model sanırsam ama soğuk vermiyor benimki sade buhar ne anlamı varsa

Aldığımız yerdeki adam biraz açık kalsın gelicektir dedi. 1 saattir çalışıyor ama buhar yok :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufo mu,Seramik ısıtıcı mı??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinirden kırdım ben isterseniz foto atabilirim

geçen yazdan beri ne buhar veriyor ne salınım yapıyor ne pervanesi dönüyor ve kumandası çalışıyor öyle aptal salak bi ürünmüşki ilk defa birşeyi UFO dan aldım almaz olaydım kartına 200 tl istiyolar ben zaten bunu 230 tl ye almıştım . Bundan sonra türk malı mı ? hahah asla !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlgos

Sinirden kırdım ben isterseniz foto atabilirim

geçen yazdan beri ne buhar veriyor ne salınım yapıyor ne pervanesi dönüyor ve kumandası çalışıyor öyle aptal salak bi ürünmüşki ilk defa birşeyi UFO dan aldım almaz olaydım kartına 200 tl istiyolar ben zaten bunu 230 tl ye almıştım . Bundan sonra türk malı mı ? hahah asla !

buralarda bi soz vardir bilirsin belki delikanli, NO SS NO GUVEN.

• un momento kullanıcısına yanıt
     UFO Buharlı Vantilatör Sorunu

UFO Pişmanlıktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.