Bildirim
ufo elektrik?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardım yokmu? -
Prensip olarak her cihazı açma-kapama düğmesinden kapatınca kapanması lazım ve herhangi bir cızırtı, mırıltı, gürültü çıkarmamalı, elektrik sarfiyatı da yapmamalı... Sizin cihazınızda böyle bir durum olunca kuşkulanmakta haklısınız. Diğer kullanıcılarda da benzeri bir durum var mı bilmiyorum. İsterseniz aldığınız yere veya servisine telefon edin ve bilgi alın. Bence normal bir durum değil.
Bazı kişiler elektrikli cihazların fişini çekmeden rahat edemez. İstenmeyen bir durum olmasından çekinirler. Huy meselesi...
Siz de elektrikli cihazdan huylanıyorsanız, fişini çekin içiniz rahat olsun. -
Elektirikçiye göster. -
sanırım servise gidicek çok fena ses yapıyor. -
benimkinde öyle bir ses gelmiyor,göstermende yarar var.. -
garip olay... gecen sene alındı doğru dürüstte kullanılmadı. -
Dostum benim ufoda fişte takılı oldugunda cok hafif dedigin gibi ses yapıyor tabi oda sessiz ise daha cok belli oluyor bunun nedenini hemen söyleyeyim sana içinde termostat ve güç kaynagı var ses ondan kaynaklanıyor transformatör den gelen sesdir o kullanmadıgın sürece fişini çeksen daha iyi olur cihaz için hemde dinlenmiş olur -
ufonun bir özelliği var mı arkadaşlar* yani daha ucuz infrared ısıtıcılar var. hemen hemen aynı sarfiyatla ısı üretirler diye düşünüyorum. ne dersiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
ufonun bir özelliği var mı arkadaşlar* yani daha ucuz infrared ısıtıcılar var. hemen hemen aynı sarfiyatla ısı üretirler diye düşünüyorum. ne dersiniz?
evet aynı güç olanlar aynı ısıyı verirler. eğer tabi üretici 2000 w lık yerine söz gelimi 1800 w lık vermemiş ise.
Bu tür ısıtıcılarda önemli olan kalite. Bir ürün yarı fiyatı olabilir ama flamantı çok kısa ömürlü-dandik ise size daha pahalıya mal olabilir. Önemli olan uzun ömürlü olması malın. -
Eğerki dijital tip ise elektroniik devredeki kondansatör yapar çok rahatsız edici ise bir servisine götür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X