Şimdi Ara

ufo gören masum köylü....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar gördügünüz cisim nedir nasılyapılır cevap bekliyrum.

• şu kırmızı şey ney arkadaşlar..
  • şu kırmızı şey nedir arkadaşlar nasıl yapılır
  • onedır harbıden yaw ben anlayamadım????? bilen warsa solesıın lutfen
  • ben buldum herlade oo horn of dinatorat olması lazım ama dogru yazdımmı bılmıyorum
  • onun adı fenrir genelde 1.02d versiyonlu serverlerde gördüm oynadığım 1.02d versiyonulu serverin çoğunda satılıyordu özelliği elektrik büyüsüdür bi büyü attımı çevresindeki canavarlar bir anda kendilerini yerde bulurlar ve şoke olurlarben daha önce kullandım onu bi elektrik büyüsü attı iş tamam çevremdeki yaratıklar yere serildi sonra tekrar büyü atamıyor ama şarj olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan25

şu kırmızı şey ney arkadaşlar..

hicbisey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol kardeş bide benim oynadıgım serverde satılmıyo nasıl yapıcahımı biliyosan söylermisin.
  • koskaca şeyi görmüyonmu.. gözler aydamıyo galiba..
  • ben yapmayı bilmiyom oynadığın serverde satılmıyosa git adamdan satın al
  • ok saol..
  • önemli değil
  • Fenrir Stadiumdaki yaratıklardan düşer genelde yapimida tam hatırlamıyorum ama sanırım Dark Horse yapımıyla aynı sadece 1 item farklıydı hatırlıyabilirsem yazarım buraya
  • ok. bide bunun siyahı var o nasıl.
  • Ikiside aynı aralarındaki tek fark renkleri işlevleri aynı
  • İKİSİDE AYNİ DEYİL HORN OF UNİLA DAHA HİZLİDİR SİZE BUNU ss lerle KANİTLAYABİLİRİM
  • kanıtla

• sweet şimdi bir şey derdim ya iyi günümdeyim herkes horn of un daha hizli oldugunu bilir ama ben yinede ilk başladigim mu da sana resimlerle göstercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 16 Temmuz 2006; 10:37:43 >
  • bunun siyahı düşünce yere exc gibi yeşil görünüyo ama normalinden farkı oldugunu sanmıyorum
  • normalinden farkı war sadece 100-150 arasında daha cok wurmanı saglıyo baska bi fark ı yoq
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.