|
UFO MU,SOBA MI,KLİMA MI??? (3. sayfa)
-
-
erroraesthumanum neden Premier almayayım? Bir de bundan bir tane aldığımız zaman bunun verdiği nem ne kadarlık bir yere yeter ki? Yani bir odaya koyunca nemin o odada kalması için kapıları mı kapatacağız mecburen? Öbür türlü nem bütün eve yayılır pek bir anlamı kalmaz sanırım.. -
Bir yakınım Kipa'dan (İzmir'liler bilir.) yeni doğan ikizleri için almıştı. Arızalı çıkınca hemen değiştirmeye gidiyor. Mağazadaki tüm ürünler arızalı olduğundan iade edip geliyor.
Premier, King vb ucuz markalar para tuzağı. Tamam, güvenilir yerden alırsanız değiştiriyorlar ama defalarca gidip gelip dert anlatmaya ne zamanım ne de sabrım var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
ya arkadaşım ne ufocusu ben evini ısıtmaya çalışan bir devlet memuruyum
Dostum, gereken şeyler sana anlatıldı. Isınmak göreceli bir kavram: Benim ideal dediğim sıcaklıkta eşim titriyor.
Anlaşılan senin gönlünde ufo var, bir denemek istiyorsun. Eh, denemesi bedava olmasa da, pek pahalı da değil.. -
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SEVGİLİ DOSTUM GERÇEKTEN ÇOK YARDIMCI OLDUN Bİ ufak SORUM DAHA OLCAK2000WATT OLAN Bİ RADYATÖRLE UFO 1 SAATTE AYNI ENERJİ Mİ TÜKETİR CEVAPLARSAN SEVİNİRİM.... -
Yazzık bre uzaylılar çarpacak sizi ha Ufo mu soba mı klima mı bilmem ama karizma bırakmadınız adamlarda be -
Kardeş sana önerim içdrenci yüksek ısıtıcı tercih et neden dersen. İç drenç ne kadar yüksek olursa resistans o kadar az akım çekler... -
quote:
Orjinalden alıntı: serhatka
Kardeş sana önerim içdrenci yüksek ısıtıcı tercih et neden dersen. İç drenç ne kadar yüksek olursa resistans o kadar az akım çekler...
O kadar da az ısıtır... -
şimdi benim sorum şu.. hani ufo ışıyarak ısıtıyo ya..
alternatif olabilir mi acaba:
peki bi trafo yardımıyla 220 den 12 V (yada daha az voltaj) elde etsek ama yüksek akımlı
sonra bu akımın bir ucunu bi ayağımıza diğerini diğer ayağımıza bağlasak vucudumuzun elektrife karşı gösterdiği dirençten dolayı ısınmamız sözkonusumudur... hem ortada ışıma sözkonusu olmadığından saf ısı olarak geri dönmez mi.. yoksa bi süre sonra kalp krizi geçirme olasılığı mı; kablolara dolaşarak düşüp kafamızı biyerlere çarparak ölme riskimi daha yüksektir ??
saygılar -
12 V deri direncini aşamaz. Aşacak kadar yüksek gerilim gerek. Ya da daha iyisi değişen deri direncini (problar nedeniyle kuruyamayan deri nemlenir ve direnci düşer) ölçerek gerekli gerilimi uygulayan bir devre gerekli. Ama burada bir başka sorun başlıyor: Yalnız belden aşağısı ısınır! Bilirsiniz, tabanca havyaların ucu =yani akım kollarının tam birleşim noktası= diğer yerlerden bariz şekilde fazla ısınır. Bu örneği vücudumuza uygularsak: Hassas bölge kritik derecede ısınmaz mı? -
o zaman diğer kabloyu mecbur elden bağlıycaz... kalp falan neysede.. allah göstermesin... -
selam şahsi fikrim elektriğin sıvılar üzerindeki kimyasal reaksiyonları iyi düşünün insan vücudunun kimyasallar üzerine yaratıldığını düşünürsek ben vücuda tıp harici elektrik verilmesi uzun ve kısa vadede riskleri olabilir. -
arkadaşlar vücuda düşük gerilimli elektrik verme olayını satece tartışma amaçlı birazda tartışmaya eğlence katma amaçlı açtmıştım... sakın ola ki kimse bu tip bir olayı denemeye kalkmasın kesinlikle doğacak sonuçlardan ne donanım haber nede ben sorumlu olmayacağım saygılarımla... -
Memleketin halini gözönüne getirin bir: Saddam videolarından sonra kendini asan çocuklar geliyor da aklıma... -
up -
webasto kullanmayı düşünebilirsiniz
-
17 yıllık konuyu böyle saçma bir şekilde hortlatmayı başaran arkadaşa madalyasını getirin lütfen.
Bu arada yakıtı bedava buluyorsanız (marangoz kankanız varsa) sobanın tadı yok hiçbirinde.
Yıllarca tükanımı şu kalorifer sobası ile ısıttım. Yakıt beleş idi.
MArangoz komşum ile zobanın fırınında yemek pişirip öğle keyfi yapması da bonusu...
Tepsi yemekleri ve güveç felaket olurdu.
Video bana alt değil.
120m2 tükanı hamam gibi yapardım.
Ne günlerdi beee...
-
soba büyükşehirlerde yasak değilmi.?
-
İnanıın bilmiyorum. Valla evimde de kurulu. Evet kombi ile ısınıyoruz, apartmanda sobanın çöpü çomağı ile uğraşılmaz fakat uzun elektrik kesintilerinde ya da ayazın adamın bağrından girip sırtından çıktığı günlerde keyif için yakıp üstünde kestane ve çay cızılattırma olayının tadı bi ayrı. Ama bu sene kestane topuna giremeyecem gibi. Malum; hayvan yemi layık görülmüş insanımıza.
Soruya gelirsek; reklam fotoğrafçısı idim. Gelgeç müşteri ile işim olmazdı. o yüzden zabıta irfan ve avanesi giremedi dükkanıma. Zaten dışarıdan da öyle ne idüğü belli olmayan, depo gibi görünüyordu. O yüzden sorun çekmedim hiç. Evde de en üstteyim, bacalar sifon olmadığı için sorun çıkmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X