Şimdi Ara

ufuk üniversitesi hukuk fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burası hakkında bilgi verebilecek,burada okuyan varsa pm atabilirmi lütfen?

• kardeşim ben ufukta hukuk okuyorum hazırlık konusuna gelince hazırlık zorunlu değil eylüldeki sınavdan 60 al geç yani ben ilk hiç bir şey bilmeme rağmen girdim 50 aldım hazırlığı okudum ama pişman değilim kendimi geliştirdiğime inanıyorum.

Akademik kadrosu genelde hocalar ankara hukuk dan geldiği için gayet iyi inanmıyorsan hocaların geçmişine bakabilirsin.

Ufuk hukukda bazı hocalar yoklama alıyor ama geneli yoklama almıyor yani ilk dönem baya kişi vardı alınmadığını duyunca millet gelmemeye başlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozerugg

kardeşim ben ufukta hukuk okuyorum hazırlık konusuna gelince hazırlık zorunlu değil eylüldeki sınavdan 60 al geç yani ben ilk hiç bir şey bilmeme rağmen girdim 50 aldım hazırlığı okudum ama pişman değilim kendimi geliştirdiğime inanıyorum.

Akademik kadrosu genelde hocalar ankara hukuk dan geldiği için gayet iyi inanmıyorsan hocaların geçmişine bakabilirsin.

Ufuk hukukda bazı hocalar yoklama alıyor ama geneli yoklama almıyor yani ilk dönem baya kişi vardı alınmadığını duyunca millet gelmemeye başlamıştı

Bu yıl hukuka başlıcam ufukta üniversite nasıldır dersler nasıldır hazırlık zor mudur biraz anlatır mısın hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmeteren07 A kullanıcısına yanıt
    Hazırlık kolaydır yani sadece dersi dinleyip geçersin ama bu sana bir şey katmaz sende çalışıp hocanın dediklerini uygullarsan ingilizce adına güzel şeyler kaparsın bölüme daha bilgili bir şekilde başlarsın

Hukuk dersleri zordur bol bol okuman ve not alıp çalışman gerekiyor bunları yaparsan gayretinde varsa zamanında çalışırsan zorlanmadan geçebilirsin dersleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozerugg

Hazırlık kolaydır yani sadece dersi dinleyip geçersin ama bu sana bir şey katmaz sende çalışıp hocanın dediklerini uygullarsan ingilizce adına güzel şeyler kaparsın bölüme daha bilgili bir şekilde başlarsın

Hukuk dersleri zordur bol bol okuman ve not alıp çalışman gerekiyor bunları yaparsan gayretinde varsa zamanında çalışırsan zorlanmadan geçebilirsin dersleri

Hocam ben kaydı yarın yaptırıcam üniversitede kayıt yaptırmadan önce ön kayıt şart mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karabük tıp fakültesi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.