Şimdi Ara

Uğur USMART PLUS 12 A++ 12000 Btu/h Inverter Klima Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uğur USMART PLUS 12 A++ 12000 Btu/h Inverter Klima HepsiBurada'da ön siparişlere başlamış 1,800 TL fiyatla...
    teknik detayları; file:///C:/Users/AV21/AppData/Local/Temp/USMARTPLUS.pdf

yorumlarınızı alabilir miyim? fiyatına göre tercih edilebilir mi?

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl bir kötüniyetli bakış açısıdır öyle! anlayanların engin tecrübe ve bilgilerine güvenerek bir soru sorduk, sen uçmuş gitmişsin neler düşünmüşsün... bravo valla
  • naptınız aldınız mı
  • Yıllarca derin dondurucularını kullandığımız, bildiğimiz bir marka. Şahsen bu klimayı ben de düşünüyorum. Alan, bilen arkadaşlar yönlendirirse memnun oluruz. Bu yaz için almayı düşünüyorum.
  • Alan arkadaşlar varsa yorumlarını okumak isterim. 2 adet almayı düşünüyorum evime
    9000 lik ve 12000 likten
  • Kullanan varsa yorumlarını bende bekliyorum, midea firmasına yaptırıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, şunu sormak istiyorum üstadlara... Uğur USMART 18 ve USMART PLUS 18 adında iki modeli var 18000 btu olan. PLUS modeli yeni çıktı bildiğim kadarıyla ancak diğer klimanın kataloğunda fiyatı daha pahalı. Daha mı iyidir veya ilkini midea ya yaptırıp yenisini daha kötü bir yere mi yapıldı diye düşünüyorum. Bİlgisi olan bir arkadaş cevaplarsa çok yardımı olur.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvara

quote:

Orijinalden alıntı: Ghostkiller1

quote:

Orijinalden alıntı: canvara

Merhabalar, şunu sormak istiyorum üstadlara... Uğur USMART 18 ve USMART PLUS 18 adında iki modeli var 18000 btu olan. PLUS modeli yeni çıktı bildiğim kadarıyla ancak diğer klimanın kataloğunda fiyatı daha pahalı. Daha mı iyidir veya ilkini midea ya yaptırıp yenisini daha kötü bir yere mi yapıldı diye düşünüyorum. Bİlgisi olan bir arkadaş cevaplarsa çok yardımı olur.
    Teşekkürler

merhaba arkadaşım.evt eski seri fiyat olarak pahallı.olması gereken yeni serinin pahallı olması mantıken.ama firmalar nasıl bir satış strajezisi izliyor bilemiyoruz.smartplus değerleri çokta farklı değil eski seriden.bana kalsa çok ufak farklılıklar var.yeni kasanın verilerini sezonsal verilere göre dizayn etmişler.birde yeni kasanın hava debisi biraz düşük dürumda.ama bana sorarsanız ben yeni kasayı alırım.fiyatıda uygun zaten.ikiside midea üretimi başka bir firmaya ürettirmiş değiller bidiğim kadarıyla.

Üstad, cevap için çok teşekkürler. Oldukça açıklayıcı. Mitsubishi HJ50 yi alacaktım ama ısıtma için kullanmayacağım için vazgeçtim fiyatından dolayı. Samsung üçgen baktım ama kapağı üstten açıldığından dolayı evde oturanlar, klima açıkken rahatsız olduğuna dair yorumları gördüm ve vazgeçtim. Uğur da karar kıldım en son, soğutma amaçlı alıyorum nasılsa midea üretimi olması bir artı. Bugün yetkili satış bayisine gidip inceleyeceğim. Fiyatı uygun verirse ordan alırım olmadı internette uygun fiyatlı buldum birkaç yerde.

Teşekkürler

Oturdum çevremde ne kadar yetkili satıcı varsa aradım... Hiçbiri uğur un kendi yeri değil! Klimaları katalogdan satıyoruz diyorlar. Bir tanesine filtreler kolay takılıp çıkarılıyor mu bakımı için diye sordum ( ki önce övdü klimayı ), sonra " abi daha elimize hiç gelmedi" dedi ve suratına kapadım. Tam bir rezilliktir bu en az 10 sözde yetkili satıcısı ile görüştüm. Hatta en son sultanbeyli showroom'u PLUS olan klima farkını sorduğumda " abi o inverter değil farkı bu" dedi. Şimdi söver misin naparsın, arkadaş bakanlık zaten inverter olmayan klima satışını yasakladı. Sen hem bunu bilmiyorsun hem de bu işi yapıyorsun. Yani arkadaşlar eğer uğur klima alacaksanız hiç görmeden ve bilgisi olmadan liste fiyatından satmaya çalışan sözde bayilerinden almış olursunuz. Şimdiden hayırlısı olsun

Sonuç olarak önce Uğur klima üreteceğine elemana iç eğitim versin arkadaş. Tam bir rezillik. Yarın da fabrikasını arayıp anlatacağım bu yazdıklarımı.

• ARKADAŞLAR KLİMA ÇİNDEN GELİYOR ÜSTÜNE UĞUR ETİKETİ BASILARAK TÜRKİYE ÜRETİMİ DEĞİL.
    PARÇA İSTEDİĞİNİZDE HEMEN GELEMEYEBİLİR. FABRİKADA YEDEK PARÇA BİTTİĞİNDE ÇİNDEN PARÇA BEKLERSİNİZ.
    VE %100 ÇİN MALIDIR.

SİZE PARANIZ YOKSA VESTEL ÖNERİRİM TÜRKİYEDE ÜRETİYOR.
    PARANIZ VARSA Mitsubishi ALACAKSIN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan0001

ARKADAŞLAR KLİMA ÇİNDEN GELİYOR ÜSTÜNE UĞUR ETİKETİ BASILARAK TÜRKİYE ÜRETİMİ DEĞİL.
    PARÇA İSTEDİĞİNİZDE HEMEN GELEMEYEBİLİR. FABRİKADA YEDEK PARÇA BİTTİĞİNDE ÇİNDEN PARÇA BEKLERSİNİZ.
    VE %100 ÇİN MALIDIR.

SİZE PARANIZ YOKSA VESTEL ÖNERİRİM TÜRKİYEDE ÜRETİYOR.
    PARANIZ VARSA Mitsubishi ALACAKSIN...

Uğur klimayı çinde yapılıyor diye kötülemişsin ama mitsubishi nerede yapılıyor , uzayda mı ? klimaların hepsi çinde üretiliyor en ünlü markalarda dahil , uğur klima yerli olarak alınabilecek tek klimadır , diğer yerli klimalar senin dediğin vestelde dahil bildiğin çöptür , alanın elinde kalır. Hele Türkiyede üretilen klimalar Allah muhafaza eve sokmayın. Bütçeniz mh , daikin , toshiba , zibro almaya müsait değilse gözünüz kapalı Uğur klima alın.

• opps orda durun bakalım
    Vestel Türkiyede üretmiyor kardeş. İşçilik ucuz olduğundan Bir çok firma Çin de fabrika kuruyor veya Çinli bir firma ile anlaşıyor ona ürettiriyor. Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş var klimayı beraber üretiyorlar.
    Önemli olan Firmanın klimayı kime yaptırdığıdır.
    Tv de de aynıdır. Yerli üretim diyor. Ulan diyeceksin ki panel nerden geliyor uzaydan mı? Senin bir patentin varmı. Paneli anakartı çinde yaptır. Sonra plastiği besleme kaplosu hoparlörü türkiyede monte ettir hoppp yerli üretim yesinler sizin yerli üretiminizi.

BU arada Mitsubishi klimaların iklimsada satılanları ucuz ve çindeki fabrikasında yapılıyor. Ama Mitsubishi bayilerinde satılanlar Japonya üretimidir pahalıdır.
  • vuslat08 V kullanıcısına yanıt
    ooopppsss orada dur bakalım.

Şu japonyadaki fabrika hangi şehirde, üretim kapasitesi ne, orada (varsayıyorum) üretilen klimalar ülkemize geliyor mu vs bunları da bir yazarmısın buraya rica etsem.

Şu her şeyi ile JAPON sandığınız ME nin chip, entegre, diyot, kondansatör, polipropilen gibi malzemeleri nereden geliyor bir de onu yazın bakalım buraya.

Dünyada üretim yapıp ÇİN ile alışverişi olmayan HİÇ BİR MARKA YOKTUR, Meşhur ME nin %40 donanımı ÇİN dir.

SONY nin ürettiği panele bir örnek sunarmısınız buraya lütfen. Öyle ya, DÜNYA DEVİ SONY kendi panelini yapıyordur herhalde. Aaaa yapmıyormuymuş? bakın siz şu işe. Paneli üretmeyen SONY olunca ''Vardır bir bildiği'' ama VETSEL olunca ''Vurun abalıya''

Bırakın artık şu çakma yabancı hayranlığını. GERÇEKTEN bir şey biliyorsanız yazın bir şeyler öğrenelim. Onun dışınd airca ediyorum şu yılların süre getirdiği anlamsız yerli düşmanlığınızı başka yerde yapın.

VESTEL klimalarını MANİSA da bulunan fabrikalarında üretir. Kompresörü LG-TOSHIBA dır, mühendisliği ve yazılımı kendisine aittir, Ayen ME gibi DAIKIN gibi VESTEL de elektronik konponentini ÇİN den alır. Polipropilen tedariği bellidir, bakır ve aluminyum tedariği bellidir.

Bırakın artık şu VESTEL üzerinden başka markaları güzellemeyi..

• Burdaki arkadaslarin arastirmalarim sonucunda ugur usmart plus aldim. F.p olarak ilk gunki izlenimim 5m bakir boru ile geldi. (Servisle tartistik hepsi alimilyum dedi, sansina sana bakir gondermisler dedi) ikaz etmeden vakumlama yspti, donanim daki forumlardan yazildigi kadari ile klima sogutuyormu sogutuuor. Ama sezsizlik komusunda beklrmtilerimin coook ustunde, cok sessiz makina elelt tuketimimi bilmiyorum ayrica yazarim

Uğur USMART PLUS 12 A++ 12000 Btu/h Inverter Klima Hakkında

•  Uğur USMART PLUS 12 A++ 12000 Btu/h Inverter Klima Hakkında yalnoz saga sola kanatlar manuelmis bir kere aystlsnir herhslde

• Merakli arkadaslar icin dis unite made in china

• tavsiye etmiyorum .2. klimam baymak kullanıyorum çok memnunken 2. olarak bunu aldım pişmanım. cihaz kapandıktan 3dk sonra çınlamaya başlıyor :) şaka gibi servis ve müşteri hizmetleri var. marka ürününün arkasında durmuyor. çalışması böyleymiş ve normal bir sesmiş müşteri hizmetleri ve yetkilileri bu cevabı veriyor. cihazı kapattığınızda sürekli çınlama sesi duymak istiyorsanız satın alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.